Talviloma Kanarialla – Päivä 7, loma loppuu

Talviloma Kanarialla – Päivä 7, loma loppuu

Tervehdys ihana lukijani!

Loman vimppa päivä on alkanut, mutta onneksi tätä riittää vielä ihan iltaan asti!

Las Palmas ei tosin ole mielestäni mikään kovinkaan nähtävyysrikas paikka. Aivan hotellimme lähellä, eli lähellä Las Canteriasin rantaa on luonnonpuisto nimeltään El Confital, jossa käväisimme aamulla nopeasti pyörähtämässä. Mikään erityisen sykähdyttävä paikka ei ollut, mutta aallot olivat komeat ja lisäksi paikalla on Gran Canarian historialle merkittäviä asioita, kuten alkuperäiskansan aikoinaan majoittamia luolia.

El Confitalista otimme suunnan kohti lentokenttää ajatuksena poiketa rantojen tai ravintoloiden suuntaan, kun sopiva osuu kohdalle.

Ekana poikkesimme ostarille San Isidron ja La Estrelan väliin ja söimme El Duende nimisessä kuppilassa ateriat, jotka valkkasimme espanjankielisestä menusta 😎

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Syöminkien jälkeen koitimme löytää kivan rannan pulikoimiseen, mutta suurin osa rannoista, jotka tsekkasimme välillä Las Palmas – lentokenttä olivat paikallisten asuinlähiöiden rantoja, jotka eivät näyttäneet kovin viehättäviltä.

Ajoimme sitten lopulta Maspalomasiin asti pulahtamaan. Tällä kertaa jätimme auton Playa del Inglesin puoleiselle maksulliselle pysäköintialueelle, josta oli lyhin kävelymatka dyynejä pitkin rannalle. Kamat jätimme autoon, joten kuvia ei tältä reissulta tullut.

Dyynit olivat polttavan kuumat ja ranta ruuhkainen. Uimme tovin ja lähdimme kohti Las Terrazan ostoskeskusta kuluttamaan aikaa.

Pojat halusivat KFC:hen syömään, itse viereiseen kebabbilaan, joten otin vain Shaken.


Ostari oli kohtalaisen iso ulkoilma ostari. Eräs eläinkauppa kuitenkin särki sydämen. Pikkuisissa häkeissä oli toistakymmentä marsua samassa ja yhdessä tukalassa lasikaapissa oli 2 pientä koiranpentua 😭😿😢

Ostarin jälkeen kävimme palauttamassa auton lentokentän autovuokraamoon ja lähdimme etsimään check-in automaattia.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Pari-kolme tuntia istuskellaan sitten täällä ja lennetään yölennolla kotiin.