Talviloma Kanarialla – Päivä 7, loma loppuu

Tervehdys ihana lukijani!

Loman vimppa päivä on alkanut, mutta onneksi tätä riittää vielä ihan iltaan asti!

Las Palmas ei tosin ole mielestäni mikään kovinkaan nähtävyysrikas paikka. Aivan hotellimme lähellä, eli lähellä Las Canteriasin rantaa on luonnonpuisto nimeltään El Confital, jossa käväisimme aamulla nopeasti pyörähtämässä. Mikään erityisen sykähdyttävä paikka ei ollut, mutta aallot olivat komeat ja lisäksi paikalla on Gran Canarian historialle merkittäviä asioita, kuten alkuperäiskansan aikoinaan majoittamia luolia.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

El Confitalista otimme suunnan kohti lentokenttää ajatuksena poiketa rantojen tai ravintoloiden suuntaan, kun sopiva osuu kohdalle.

Ekana poikkesimme ostarille San Isidron ja La Estrelan väliin ja söimme El Duende nimisessä kuppilassa ateriat, jotka valkkasimme espanjankielisestä menusta 😎

Syöminkien jälkeen koitimme löytää kivan rannan pulikoimiseen, mutta suurin osa rannoista, jotka tsekkasimme välillä Las Palmas – lentokenttä olivat paikallisten asuinlähiöiden rantoja, jotka eivät näyttäneet kovin viehättäviltä.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Ajoimme sitten lopulta Maspalomasiin asti pulahtamaan. Tällä kertaa jätimme auton Playa del Inglesin puoleiselle maksulliselle pysäköintialueelle, josta oli lyhin kävelymatka dyynejä pitkin rannalle. Kamat jätimme autoon, joten kuvia ei tältä reissulta tullut.

Dyynit olivat polttavan kuumat ja ranta ruuhkainen. Uimme tovin ja lähdimme kohti Las Terrazan ostoskeskusta kuluttamaan aikaa.

Pojat halusivat KFC:hen syömään, itse viereiseen kebabbilaan, joten otin vain Shaken.


Ostari oli kohtalaisen iso ulkoilma ostari. Eräs eläinkauppa kuitenkin särki sydämen. Pikkuisissa häkeissä oli toistakymmentä marsua samassa ja yhdessä tukalassa lasikaapissa oli 2 pientä koiranpentua 😭😿😢

Ostarin jälkeen kävimme palauttamassa auton lentokentän autovuokraamoon ja lähdimme etsimään check-in automaattia.

Pari-kolme tuntia istuskellaan sitten täällä ja lennetään yölennolla kotiin.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d