Talviloma Kanarialla – Las Palmas, päivä 2, ajelu saaren ympäri ja upeissa vuoristomaisemissa!

Talviloma Kanarialla – Las Palmas, päivä 2, ajelu saaren ympäri ja upeissa vuoristomaisemissa!

Tervehdys täältä Kanarian auringon alta, tai täysikuun nyt tällä hetkellä, koska sellainen tuossa mollottaa ja toivottaa hyviä huomenia suoraan parvekkeemme kaiteen takaa!

Lupasin eilisessä ”pikakatsauksessa”, että kirjoitan hiukan syvällisemmin lennosta ja vuokra-autolla ajamisesta yms. kun eilen olin niin väsynyt etten jaksanut niistä kirjoittaa.

Las Palmas. Huoh. Miten päädyin ottamaan loman Las Palmasiin?

Hyvä kysymys! Mulla on tapana laittaa kaikki mun ylimääräiset rahat säästötileille ja kun siellä on loman verran kertymää niin ostan loman ja maksan kaiken valmiiksi. Yleensä loma onkin varattu jo vuotta aiemmin niin kuin nytkin.

Las Palmas on varmaan tullut Momondon hakukoneella helmikuun lämpimimpänä paikkana, joka on sopinut budjettiin. Sen kummemmin miettimättä.

Yleensä sitä lomaa alkaakin jo odotella hyvissä ajoin, vaan tätä Las Palmasia ei. Itseasiassa koko Las Palmasin varaus alkoi enemmän harmittaa ja kaduttaa mitä lähempänä loma oli.

Loman lähestyessä aloimme selvittää nähtävyyksiä jne. ja kävi ilmi, että hotellimme sattui olemaan juuri sen suosituimman rannan vieressä ja että koko Las Palmas on vain pelkkä turistien valtaama pikkuinen paikka, jossa ei juuri ole nähtävää muuta kuin turisteja.

Ajatus lomasta alkoi ahdistaa 🙁

Yritin etsiä ja etsiä minne täällä voisi mennä ja missä saisi sielulle ravintoa kauniista nähtävyyksistä tai rauhasta. Lopulta vuokrasin meille auton koko viikoksi, laivaliput Fuerteventuraan ja Airbnb-kämpän sieltä läheltä (toivottavasti) rauhaisampaa rantaa! Eli viikon lomasta olemmekin 4 päivää muualla 😊

Tänään koitamme löytää nähtävää ja koettavaa Las Palmasin lähistöltä autolla. Katsotaan kuinka siinä käy.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Aijuu! Kerroinko jo, että meillä on Saaren Taika Laventeli Siivoussaippua mukana nyrkkipyykille ja hyvin suoriutui! Jätti mukavan miedon laventelin tuoksunkin vaatteisiin 😊

No niin. Aamusta, kun aloitin hotellilla tämän bloggauksen kirjoittamista, on kulunut nyt n. 12 tuntia ja istutaan hotellin alakerrassa olevassa Sunset Beach Barissa odottamassa ruokaa.

Päivä kului ajaessa Gran Canaria ympäri aloittaen Las Palmasista GC2 tietä rantoja pitkin kauniiseen kauniiseen Tamadaban vuoristoon, jota ajellessa kului useampikin tunti.

Ennen vuoristoa ihaltiin tyrkyjä kauniilla Quintanillan rannalla, josta olisi päässyt luontopolulle patikoimaan, mutta se olisi ollut suositeltavaa vain hyvällä säällä (nyt satoi).

Vuoristoteillä oli näköalapaikkoja siellä täällä kuin myös ravintoloita ja pysähdyttiinkin muutaman kerran kuvaamaan ja syömään.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tälle paikalle (Bar Perdomo) pitää antaa 5 tähteä! 6 euron ateriaan kuului alkupalaksi lämmintä leipää levitteen kera ja jälkkäriksi hedelmäkulho ja kahvi! Ruoka oli oikein maittavaa 😊

Vuorilta ajoimme Maspalomasin dyyneille ja tuulisesta säästä huolimatta uimme hyvän tovin!

Dyyneiltä palasimme GC1 tietä takaisin hotellille, josta livahdimme samoin tein tänne Sunset Beach Bariin syömään!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Itse Las Palmas on osoittaututunut juuri sellaiseksi turistirysäksi, jonka kaduilla itse en viihdy. Pari kauppareissua lähikauppaan ovat juuri sen verran mitä tuota turistimäärää voi sietää ja olen onnellinen, että vuokrattiin se auto! Ilman sitä koko loma olisi ollut pilalla!

Aamulla onkin lähtö Fuerteventurasn, jossa meillä on kämppä jonkun hiljaisemman rannan tuntumassa.

Palataan siis!1 thought on “Talviloma Kanarialla – Las Palmas, päivä 2, ajelu saaren ympäri ja upeissa vuoristomaisemissa!”