Talviloma Kanarialla – Las Palmas, päivä 2, ajelu saaren ympäri ja upeissa vuoristomaisemissa!

Tervehdys täältä Kanarian auringon alta, tai täysikuun nyt tällä hetkellä, koska sellainen tuossa mollottaa ja toivottaa hyviä huomenia suoraan parvekkeemme kaiteen takaa!

Lupasin eilisessä “pikakatsauksessa”, että kirjoitan hiukan syvällisemmin lennosta ja vuokra-autolla ajamisesta yms. kun eilen olin niin väsynyt etten jaksanut niistä kirjoittaa.

Las Palmas. Huoh. Miten päädyin ottamaan loman Las Palmasiin?

Hyvä kysymys! Mulla on tapana laittaa kaikki mun ylimääräiset rahat säästötileille ja kun siellä on loman verran kertymää niin ostan loman ja maksan kaiken valmiiksi. Yleensä loma onkin varattu jo vuotta aiemmin niin kuin nytkin.

Las Palmas on varmaan tullut Momondon hakukoneella helmikuun lämpimimpänä paikkana, joka on sopinut budjettiin. Sen kummemmin miettimättä.

Yleensä sitä lomaa alkaakin jo odotella hyvissä ajoin, vaan tätä Las Palmasia ei. Itseasiassa koko Las Palmasin varaus alkoi enemmän harmittaa ja kaduttaa mitä lähempänä loma oli.

Loman lähestyessä aloimme selvittää nähtävyyksiä jne. ja kävi ilmi, että hotellimme sattui olemaan juuri sen suosituimman rannan vieressä ja että koko Las Palmas on vain pelkkä turistien valtaama pikkuinen paikka, jossa ei juuri ole nähtävää muuta kuin turisteja.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Ajatus lomasta alkoi ahdistaa 🙁

Yritin etsiä ja etsiä minne täällä voisi mennä ja missä saisi sielulle ravintoa kauniista nähtävyyksistä tai rauhasta. Lopulta vuokrasin meille auton koko viikoksi, laivaliput Fuerteventuraan ja Airbnb-kämpän sieltä läheltä (toivottavasti) rauhaisampaa rantaa! Eli viikon lomasta olemmekin 4 päivää muualla 😊

Tänään koitamme löytää nähtävää ja koettavaa Las Palmasin lähistöltä autolla. Katsotaan kuinka siinä käy.

Aijuu! Kerroinko jo, että meillä on Saaren Taika Laventeli Siivoussaippua mukana nyrkkipyykille ja hyvin suoriutui! Jätti mukavan miedon laventelin tuoksunkin vaatteisiin 😊

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

No niin. Aamusta, kun aloitin hotellilla tämän bloggauksen kirjoittamista, on kulunut nyt n. 12 tuntia ja istutaan hotellin alakerrassa olevassa Sunset Beach Barissa odottamassa ruokaa.

Päivä kului ajaessa Gran Canaria ympäri aloittaen Las Palmasista GC2 tietä rantoja pitkin kauniiseen kauniiseen Tamadaban vuoristoon, jota ajellessa kului useampikin tunti.

Ennen vuoristoa ihaltiin tyrkyjä kauniilla Quintanillan rannalla, josta olisi päässyt luontopolulle patikoimaan, mutta se olisi ollut suositeltavaa vain hyvällä säällä (nyt satoi).

Vuoristoteillä oli näköalapaikkoja siellä täällä kuin myös ravintoloita ja pysähdyttiinkin muutaman kerran kuvaamaan ja syömään.

Tälle paikalle (Bar Perdomo) pitää antaa 5 tähteä! 6 euron ateriaan kuului alkupalaksi lämmintä leipää levitteen kera ja jälkkäriksi hedelmäkulho ja kahvi! Ruoka oli oikein maittavaa 😊

Vuorilta ajoimme Maspalomasin dyyneille ja tuulisesta säästä huolimatta uimme hyvän tovin!

Dyyneiltä palasimme GC1 tietä takaisin hotellille, josta livahdimme samoin tein tänne Sunset Beach Bariin syömään!

Itse Las Palmas on osoittaututunut juuri sellaiseksi turistirysäksi, jonka kaduilla itse en viihdy. Pari kauppareissua lähikauppaan ovat juuri sen verran mitä tuota turistimäärää voi sietää ja olen onnellinen, että vuokrattiin se auto! Ilman sitä koko loma olisi ollut pilalla!

Aamulla onkin lähtö Fuerteventurasn, jossa meillä on kämppä jonkun hiljaisemman rannan tuntumassa.

Palataan siis!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: