Talkoilua ja uusi auto!

Talkoilua ja uusi auto!

Hyvää huomenta ihanaiset!

Tänään talkoillaan taas oikein urakalla, kun tulevan toimitilan pohjaa valmistellaan meidän vetiselle rinnetontille. Jokunen kuorma mursketta on jo tuotu, ekat ihan vaan tien vahvistukseksi, jotta mursketta ja rakennus saadaan edes pihaan asti ja nyt ollaan päästy murskeen kanssa etenemään jo rinteeseen jonne tänään aletaan valmistella mukavaa ja vankkaa petiä ehkä jo ensi viikolla saapuvalle Saaren Taika® ”tehtaalle”!

Hurjaa hommaa, etenkin vesisateessa, mutta ei voi mitään, tuotanto kun täytyy saada mahdollisimman nopeasti jatkumaan kunnon tiloissa joten tässä oltiin kiireen ja tulipalokiireen välissä!

Samaan aikaan Saaren Taika® jälleenmyyjiä on tullut lisää ”ovista ja ikkunoista” ja tällä hetkellä aktiivisia jälleenmyyjiä on jo 35 kappaletta ja kaikki tuotteet on ”avattu” jälleenmyyjille vasta joulukuussa, eli huikea määrä myyjiä todella pienessä ajassa!

Sillä välin mä olen valmistellut vegaanisia tuoksukynttilöitä täällä ja eka joka tuli markkinoille on nimeltään Hedelmätaivas <3 Nimensä mukaisesti se tuoksuu hedelmille taivaallisella twistillä! Saaren Taika® tuoksukynttilöissä käytetään suositeltu maksimi tuoksua, eli soveltuvat sellaisille kuten minä, joka tykkään voimakkaista ihanista tuoksuista kotonani. Ei siis hajusteherkille!

Etiketistä suunnittelin kaikkeen sisustukseen sopivan, hillityn ja yksinkertaisen. Kynttilöitä löytyy toistaiseksi kaksi kokoa 100g ja 200g joiden laskennalliset paloajat ovat 30h ja 60h, todellisuudessa isomman kynttilän arvioitu paloaika on lähempänä 70 tuntia.

Suomalaisesta palvelusta mun täytyy sen verran taas kirjoittaa, että laittelin jo joulukuussa, kun tilasin tätä uutta toimitilarakennusta, sähköpostia paikalliselle sähköfirmalle ja putkifirmalle, josta putkifirma vastasi palaavansa tarjouksen kanssa myöhemmin, mutta ei palannut ja sähköfirmasta ei kuulunut pihaustakaan.

Aina pyydetään suosimaan lähipalvelua, mutta tämä on tullut koettua täällä Salossa jo niin moneen kertaan, että oli firma ”mikä tahansa” ja kysymys ”mikä hyvänsä” niin sähköpostilla vastausta et tule saamaan! Aikoinani kun painatin suuria määriä asioita Ateljee Amnelin -liiketoimintani osana, en saanut Salosta ainoaltakaan painatusfirmalta vastausta, joten painatuksen asiointini oli Kaarinassa asti, josta meileihin vastataan heti ja palveluakin saa yhtä nopeasti. Kiitos siis Lightpressille <3

Ja jälleen kerran pitänee pyytää palveluita kauempaa, kun ei kerran ”kotikyliltä” sellaista saa 🙁

No mitä muuta meille kuuluu? Sellasta, että käytiin tuossa yks päivä Salossa. Tarkoitus oli mennä kurkkaamaan yhteen autoliikkeeseen erästä hyvin vähän ajettua autoa, mutta matkalla eksyttiinkin yhteen toiseen autoliikkeeseen ja saatiin niin hyvä tarjous, että tilattiin sitten ihan tuliterä Suzuki Vitara neliveto, se herkumpi malli 😀

Valkoisena <3 Ja sen pitäisi saapua 1-2 viikon päästä 😀

Sellaista mulle kuuluu. Mitä sulle kuuluu?

Kiitos, että luit, palaillaan taas!

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: