Taikalaakson puutarhan kevät ostoksia

Puutarha juttuja

Moikka moi ihana lukijani!

Vappu ja mukavasti ylimääräistä vapaa-aikaa niin mitäpäs muutakaan, kun mies mursi kädestään kaksi niveltä! Tarkellaan ottaen kahdessa sormen nivelessä oli nivelpalloissa halkeamia. Niinpä meille tuli ylimääräinen reissu Saloon ensin Terveystaloon ja sieltä röntgeniin aluesairaalaan. Minulle jäi tunteja aikaa shoppailla Kukkatalossa ja Honkkarissa puutarhaan kaikkea ihanaa!

Puutarhajutut saavat niin hyvälle tuulelle ja onnelliseksi, että ei haitannut lainkaan vesisadekaan!

Iita apulaispuutarhuri juomassa sadevettä <3

Eilen koottu puutarhakaareni sai koristevalot kirsikkapuusta ja tänään shoppasin kaaren juurelle köynnösruusu Glimbing Bonica x 2 ja tarhaviinikärhö Madame Julia Correvon x 2. Eilen olin jo kaivanut tuosta pihan nurkalta 2 kuusamaa portin juurelle.

Näin eräässä puutarharyhmässä kaariportin, jonka säleiköissä kasvoi sekaisin ruusua ja kärhöä ja se oli todella kaunis! Toivottavasti tästäkin tulisi yhtä nätti! Kärhöni ja ruusuni ovat kummatkin vaaleanpunaisia ja jännityksellä odotan menestyvätkö ne ja jos menestyvät, niin mille ne lopulta näyttävät 🙂

Malttamattomana tyttönä shoppasin myös muutama pelakuun lisää, koska omani, jotka olen onnistunut talvettamaan, ovat vasta leikkuun jäljiltä, eikä niihin kukkia ole tulossa aivan heti. Kukkatalosta tarttui mukaan 2 tuoksupelargoniaa ja 2 vanhanajan pelargoniaa. Honkkarista 2 jalopelargoniaa.

Talvetuspöydälleni tulee ruuhkaa mikäli nämä kaikki selviävät vuodesta 😀

Kukkatalosta löytyi myös runkoverenpisara ja pikkupisarat tuonne istutuslaatikkoon. Istutukseen pääsi myös tupsulaventeli ja muutama muu, joiden nimeä en nyt juuri muista 😀

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Honkkarista löytyi runkoruusu, joka tosin ei ollut ihan yhtä rehevä ja kaunis kuin pari vuotta sitten miehltäni saama runkoruusu, jonka ehkä olen viime talven aikana onnistunut tappamaan.

Perniön Kukkakatrista hommaamani äitienpäiväruusut koristavat myös terassia. Toinen näistä on menossa äidilleni, kunhan hän tulee seuraavaksi käymään 🙂

Vihdoin ja viimein minulla on myös terassi, josta kehtaa laittaa kuvia! Olenhan jo 44 vuotias, mutta 41-42 vuotta vähävaraisena eläessä ei paljon ole ollut mitä näyttää tai mistä nauttia. Edellistä edellisessä omakotitalossa, jossa olin vuokralla, oli kaunis terassi kyllä, mutta huonekalut olivat jostakin roskiksesta pelastetut ja kaikki eri paria. Ei sillä mitään väliä toki itselleni ollut, mutta eipä niitä kehdannut kellekään millään ylpeydellä esitellä! Edellisessä talossamme tuossa naapurisaarella ei meillä ollut terassia lainkaan ja pihakeinu, jossa joskus istuskelimme, oli talon vanhaa perua oleva puurötiskö, joka oli osin lahonnut 😀

Täällä Taikalaaksossa meillä on kaunis katettu terassi, jossa keskipisteenä on isäni tämän talon pitkästä kellarin työkalupöydästä rakentama puupöytä, jolle olen hommannut Veken kalusteesta polyrottinkinset tuolit ja sivupöydän kaveriksi.

Isäni on taitava käsistään! Hän on tehnyt meille myös mm. olohuoneen pöydän jostakin vanhoista ladonseinä lankuista ja paljon paljon kaikkea muuta <3

Kyllä näiden pöytien ääressä kelpaa viihtyä 🙂

Vallilan mukit löytyi muuten alennuksesta hintaan 5,90€/kpl, kun oikea hinta oli jotakin 15-16€ muistaakseni. Pakkohan ne oli ostaa, kun uusia kuppeja olin etsimässä 😀

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Eipä kai tässä muita puutarhakuulumisia tällä kertaa. Punkki Hus suihketta kantsii suihkia, ainakin täällä saaristossa aina kun ulos itsensä päästää. Ohjeen sille löydät täältä:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: