Taikalaakson puutarhan kevät ostoksia

Puutarha juttuja

Moikka moi ihana lukijani!

Vappu ja mukavasti ylimääräistä vapaa-aikaa niin mitäpäs muutakaan, kun mies mursi kädestään kaksi niveltä! Tarkellaan ottaen kahdessa sormen nivelessä oli nivelpalloissa halkeamia. Niinpä meille tuli ylimääräinen reissu Saloon ensin Terveystaloon ja sieltä röntgeniin aluesairaalaan. Minulle jäi tunteja aikaa shoppailla Kukkatalossa ja Honkkarissa puutarhaan kaikkea ihanaa!

Puutarhajutut saavat niin hyvälle tuulelle ja onnelliseksi, että ei haitannut lainkaan vesisadekaan!

Iita apulaispuutarhuri juomassa sadevettä <3

Eilen koottu puutarhakaareni sai koristevalot kirsikkapuusta ja tänään shoppasin kaaren juurelle köynnösruusu Glimbing Bonica x 2 ja tarhaviinikärhö Madame Julia Correvon x 2. Eilen olin jo kaivanut tuosta pihan nurkalta 2 kuusamaa portin juurelle.

Näin eräässä puutarharyhmässä kaariportin, jonka säleiköissä kasvoi sekaisin ruusua ja kärhöä ja se oli todella kaunis! Toivottavasti tästäkin tulisi yhtä nätti! Kärhöni ja ruusuni ovat kummatkin vaaleanpunaisia ja jännityksellä odotan menestyvätkö ne ja jos menestyvät, niin mille ne lopulta näyttävät 🙂

Malttamattomana tyttönä shoppasin myös muutama pelakuun lisää, koska omani, jotka olen onnistunut talvettamaan, ovat vasta leikkuun jäljiltä, eikä niihin kukkia ole tulossa aivan heti. Kukkatalosta tarttui mukaan 2 tuoksupelargoniaa ja 2 vanhanajan pelargoniaa. Honkkarista 2 jalopelargoniaa.

Talvetuspöydälleni tulee ruuhkaa mikäli nämä kaikki selviävät vuodesta 😀

Kukkatalosta löytyi myös runkoverenpisara ja pikkupisarat tuonne istutuslaatikkoon. Istutukseen pääsi myös tupsulaventeli ja muutama muu, joiden nimeä en nyt juuri muista 😀

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Honkkarista löytyi runkoruusu, joka tosin ei ollut ihan yhtä rehevä ja kaunis kuin pari vuotta sitten miehltäni saama runkoruusu, jonka ehkä olen viime talven aikana onnistunut tappamaan.

Perniön Kukkakatrista hommaamani äitienpäiväruusut koristavat myös terassia. Toinen näistä on menossa äidilleni, kunhan hän tulee seuraavaksi käymään 🙂

Vihdoin ja viimein minulla on myös terassi, josta kehtaa laittaa kuvia! Olenhan jo 44 vuotias, mutta 41-42 vuotta vähävaraisena eläessä ei paljon ole ollut mitä näyttää tai mistä nauttia. Edellistä edellisessä omakotitalossa, jossa olin vuokralla, oli kaunis terassi kyllä, mutta huonekalut olivat jostakin roskiksesta pelastetut ja kaikki eri paria. Ei sillä mitään väliä toki itselleni ollut, mutta eipä niitä kehdannut kellekään millään ylpeydellä esitellä! Edellisessä talossamme tuossa naapurisaarella ei meillä ollut terassia lainkaan ja pihakeinu, jossa joskus istuskelimme, oli talon vanhaa perua oleva puurötiskö, joka oli osin lahonnut 😀

Täällä Taikalaaksossa meillä on kaunis katettu terassi, jossa keskipisteenä on isäni tämän talon pitkästä kellarin työkalupöydästä rakentama puupöytä, jolle olen hommannut Veken kalusteesta polyrottinkinset tuolit ja sivupöydän kaveriksi.

Isäni on taitava käsistään! Hän on tehnyt meille myös mm. olohuoneen pöydän jostakin vanhoista ladonseinä lankuista ja paljon paljon kaikkea muuta <3

Kyllä näiden pöytien ääressä kelpaa viihtyä 🙂

Vallilan mukit löytyi muuten alennuksesta hintaan 5,90€/kpl, kun oikea hinta oli jotakin 15-16€ muistaakseni. Pakkohan ne oli ostaa, kun uusia kuppeja olin etsimässä 😀

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Eipä kai tässä muita puutarhakuulumisia tällä kertaa. Punkki Hus suihketta kantsii suihkia, ainakin täällä saaristossa aina kun ulos itsensä päästää. Ohjeen sille löydät täältä:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.