Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!
Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Keratosis pilaris, eli sarveistapit

Syksy on täällä, ja vaikka rakastankin sen tuomaa tunnelmaa ja värikkäitä lehtiä, se tarkoittaa myös sitä, että ihoani alkaa vaivata tuttu ongelma: keratosis pilaris, eli sarveistapit. Joka syksy, kun ilmat viilenevät, huomaan karheita, pieniä näppyjä erityisesti käsivarsissani ja jaloissani.

Mikä on Sarveistapit eli Keratosis Pilaris?

Sarveistapit, jotka tunnetaan myös nimellä keratosis pilaris, ovat pieniä, karheita näppyjä, jotka johtuvat keratiinin kertymisestä karvatuppiin. Ne eivät ole vaarallisia, mutta voivat olla kosmeettisesti häiritseviä ja joskus kutiavia.

Miten Saaren Taika tuotteet ovat auttaneet keratosis pilariksen hoidossa?

Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

särkisalon suolasaippua

Kuori Keratosis Pilaris ihoa

Ensimmäinen askel on kuorinta. Saaren Taika Särkisalon suolasaippua on ollut pelastukseni. Se ei ainoastaan kuori ihoa hellävaraisesti, vaan myös kosteuttaa sitä. Kuorinta auttaa poistamaan ylimääräistä keratiinia ja avaamaan tukkeutuneet karvatupet, jolloin karheat nypyt iholta katoavat.

Kosteuta pehmentävällä voiteella

Keratosis pilaris aiheuttaa usein ihon kuivumista ja karheutta, johon Saaren Taika Sheavoi on avuksi. Sheavoi auttaa pehmittämään näitä keratiinista johtuvia kovettumia iholla. Se myös lievittää mansikkaihon mahdollista kutinaa.

Sheavoin tulehdusta ehkäisevät vaikutukset auttavat vähentämään ihon punoitusta ja ärsytystä, jotka ovat tyypillisiä keratosis pilariksen oireita. Näin ollen sheavoi on erittäin hyödyllinen osa keratosis pilariksen kotihoitoa.

Vaikka sarveistapit ovatkin harmillisia, olen onnellinen, että olen löytänyt Saaren Taika -tuotteista luonnollisen ja tehokkaan tavan hoitaa niitä. Nyt voin nauttia syksystä ilman, että minun tarvitsee murehtia ihoni kunnosta.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: