Sviitissä Hanaholmen hotellissa Espoossa ja visiitti Bodom-järven murhaniemelle

Miksi tämän kertainen blogipostaus lomastamme on mielestäni erityinen? Tänään vihdoin päätin rohkaistua ja kertoa, että majoitumme sviitissä. Olen häpeillyt asiaa ja jättänyt jo yli vuoden verran mainitsematta sitä blogikirjoituksissani, vaikka tarkimmat ovatkin saattaneet asian huoneiden varusteluista huomata. Ehkä olen ajatellut, että asian mainitseminen on leuhkimista tai "pröystäilyä" . Tai, että sen kertominen saattaa herättää kateutta. No, tervetuloa vaan talsimaan menneisyyteni saappaissani, jos elämäni aiheuttaa kateuden tuntemuksia :D

Hanaholmenin hotellissa yhdistyy niin merelliset näköalat, kongressihotellin puitteet, kuin nimekkäiden taiteilijoiden teoksetkin, joten rentoutumis lomastamme tulee varmasti mieleenpainuva!

Ihan ensiksi kävimme matkan varrella tsekkaamassa Bodom-järven ulkoilualueen ja siellä kuuluisan ”murhaniemen”, jossa 60-luvulla 3 nuorta sai surmansa julmassa, koko maata ravisuttaneessa telttamurhassa, joka ei tähän päivään mennessäkään ole vielä ratkennut!

Bodom-järvellä on tätä nykyä mukavan kokoinen virkistysalue, uimarannat ja grillauspaikka, eikä mitään murhamysteerin mystiikkaa ollut paikalta havaittavissa, eikä liioin ollut mitään muistomerkkiä tai kylttiä uhrien muistamiseksi ollut laitettu.

Miksi tämän kertainen blogipostaus lomastamme on mielestäni erityinen? Tänään vihdoin päätin rohkaistua ja kertoa, että majoitumme sviitissä. Olen häpeillyt asiaa ja jättänyt jo yli vuoden verran mainitsematta sitä blogikirjoituksissani, vaikka tarkimmat ovatkin saattaneet asian huoneiden varusteluista huomata.

Ehkä olen ajatellut, että asian mainitseminen on leuhkimista tai ”pröystäilyä” . Tai, että sen kertominen saattaa herättää kateutta. No, tervetuloa vaan talsimaan menneisyyteni saappaissani, jos elämäni aiheuttaa kateuden tuntemuksia 😀

Tänään tosiaan päätin, ettei siinä ole mitään hävettävää tai mitään piiloteltavaa, että köyhyysrajan alapuolella 40 vuotta elämästään elänyt 43-vuotias yrittäjä on rakentanut yhdessä miehensä kanssa liiketoiminnastaan niin kannattavaa, että voimme tällä hetkellä ottaa muutaman tunnin varoitusajalla extemporee loman aivan minne vain haluamme, ja niin korkealuokkaisessa majoituksessa kuin haluamme.

Ei ole mitään hävettävää tai piiloteltavaa siinäkään, että hemmottelemme itse ansaitsemilla rahoillamme itseämme ja parisuhdettamme. Eikä siinä, että jokaisesta mieheni tienaamasta satasesta hän maksaa yhteisen hyvän eteen (eli veroa) 47 euroa ja omaan taskuun jää vain 53 euroa, ja lähes sama juttu omissakin tienisteissäni.

Ja mikäpäs sen mukavampaa onkaan, kuin antaa pieni kontribuutio takaisin yhteiskunnalle, joka on kasvattanut, kouluttanut ja hoitanut meidät, etenkin nyt, kun puhutaan laman uudesta tulemisesta! Tunnen siis myös ylpeyttä samaan aikaan pienen nolouden kanssa 😀 Mutta jatketaanpas tämän asian yli nyt 🙂

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Hotelli Hanaholmen sijaitsee pienellä Hanasaaren saarella, aivan ison tien läheisyydessä parin muun pikku saaren vieressä. Paikka kuuluu Espooseen, mutta pääkaupunkiseudun ruuhka ja kiire ei täällä näy. Itseasiassa olin positiivisesti yllättynyt kuinka rauhallista täällä vaikuttaa olevan ja miten vähän ihmisiä täällä näkyy!

Hotelli on on samaan aikaan kulttuurikeskus ja odotankin innolla tutustumista paikan taiteeseen! Itse hotelli huokuu 70-luvun funktionalismia taiteellisella retro-repäisyllä höystettynä!

Hotellin paras sviitti on kahden huoneen merinäköalalla varustettu päätyhuoneisto, jossa on sisustustakan lisäksi erillinen vessa, makuuhuoneessa oma pesualtaansa ja huipennuksena marmorinen kylpyhuone, jossa on design amme!

Hotellin ravintolaan tuli tehdä pöytävaraus, mikäli mielii päästä syömään. Hotellilla on myös uimalaituri, sauna ja uima-allas.

Ikkunasta avautuu näkymä Itämerelle ja muutaman pikkusaaren takaa aukenee aavuus, joka yltää Viroon asti. Vesi oli muutaman asteen kylmempää kuin kotona ja suussa se maistui vähemmän suolaiselta 🙂

Niin, tottakai me uimme melkein heti hotelliin saavuttuamme, vaikka respan tyttö hiukan hämmästyneenä totesi kysyessäni, että saako rannasta uida, että ”saa jos uskaltaa!”

Hotellin saunaosastolta pääsi rantalaiturille, josta oli portaat mereen. Kävimme tottakai uiskentelemassa pienet lenkit ja ihastelimme samalla ohi ajavia paatteja!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Uimisen jälkeen istuskelimme tovin huoneessamme merimaisemaa ihaillen, jonka jälkeen siirryimme Ravintola Platziin syömään. Alkupaloiksi otimme Punajuurta ja pääruuaksi minulle Black Angus ja miehelle burgeri.

Ravintolassa oli mukavan rauhallinen tunnelma ja ruoka oli todella hyvää! Aluksi meidän piti syödä pitkän kaavan mukaan ja ottaa alku- ja pääruuan lisäksi jälkiruoka, mutta pääruuan jälkeen olimme kumpikin niin kylläisiä, ettemme olisi mitenkään pystyneet enää jälkiruokaan, joten jätimme sen välistä!

Ruuan päälle kävimme vielä vähän kävelemässä hotellin ympäristössä ja ihastelemassa ilta-aurinkoa sekä upeita paatteja! Seuraavaksi menemme marmoriseinäiseen kylpyhuoneeseen ja teemme vaahtokylvyn Tyrni Luksus Spa saippuasta sekä hoidamme kasvomme Saaren Taika Professional -sarjan Manteli kuorinnalla ja Vihreä tee anti-age naamiolla.

Saaren Taika Professional -sarjan tuotteet on suunniteltu suomalaiselle iholle. Ne valmistuvat tarkoituksiinsa harkiten valituista erittäin korkealaatuisista ja ensisijaisesti luomulaatuisista raaka-aineista. Tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. 

Mieheni eritoten on sen tarpeessa, sillä hänen ohimonsa harmaantuvat päivä päivältä lisää ja hän onkin pyytänyt oma-aloitteisesti saada myös hyaluronihappo voidetta kasvoihinsa. Sitä hän saa No:1 Eco sarjan ACE kosteuttajasta, joka sisältää myös hyaluronihappoa, hän kun ei halua tehdä monikerros hoitoa kasvoillensa, vaan haluaa päästä yhdellä kosteuttajalla!

Vitamiini ACE kosteuttaja on intensiivinen yhdistelmä vitamiini A:ta, C:tä ja E:tä, joiden tarkoitus on tehostaa ja tasoittaa ihon toimintoja.

A-vitamiini (retinoli) yhdistettynä C-vitamiiniin ja hyaluronihappoon muodostavat voimakkaan anti-age yhdistelmän, joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä taistelee juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä vastaan.

Lisätyllä AHA-hedelmähapolla ACE-vitamiini-kosteusvoide kirkastaa ja kosteuttaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi.

Aamiainen oli sopivan runsas ja ravintola rauhallinen. Koko paikka oli itse asiassa yllättävän rauhaisa ja jos olet kuten me, että et tykkää ihmismassoista ruuhkaan asti, kannattaa tämä paikka pitää mielessä pientä rentoutumislomaa ajatellessasi 🙂

Kiitos paljon, että luit. Alla lisää lukemista hyaluronihaposta ja Saaren Taika tuotteista, jotka sisältävät sitä:

Hyaluronihappo on hiilihydraattimolekyyli, joka pystyy sitomaan tuhatkertaisesti oman painonsa verran kosteutta ihollesi.
Kun ihosi väsyy, olkoot väsyminen sään, kahvin, iän, stressin tai muun asian seurausta, ihosi luonnolliset hyaluronihappo pitoisuudet alkavat ehtyä. Ihosi alkaa kuivua alemmista kerroksista ja lopulta kuivuus tulee näkyviin myös päälimmäiseen ihokerrokseesi mm. juonteina, epätasaisuutena ja huonokuntoisen näköisenä ihona.
Käyttämällä paikallisesti hyaluronihapposeerumia, saat palautettua ihosi kosteuden, saat ihosi rauhoittumaan ja saat ihosi säilymään kimmoisana.
”Tuotteiden käyttöä nyt n. kuukauden verran takana ja vertailukuvat blogissa. Huomaa selvästi, että silmien alla olleet rypyt alkavat katoamaan, ihon väri on tasoittunut melkoisesti ja kaikenkaikkiaan ihoni näyttää nuoremmalta ja terveemmältä kuin ennen näiden tuotteiden käyttöä!
”Eniten minua itseäni yllätti se, miten jo kahdessa viikossa näin (ja etenkin tunsin) ihoni voivan paremmin. Kiristys, kirvely ja kutina rauhoittuivat ja ihosta tuli karhean sijasta kimmoisa ja kosteutettu. Väri ihossani parani huomattavasti. Samea, kuivuudesta kärsivä ihoni kirkastui ja raikastui. Juuri sopivasti kesää varten!”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: