Suomi 100v ja Turun Linnan juhlavalaistus

Suomi 100v ja Turun Linnan juhlavalaistus

Tervehdys arvoisa lukijani!

Tuliko katsottua linnanjuhlia vai vietitkö itsenäisyyspäivää jollakin muulla tavalla? Kävitkö kenties hautausmaalla viemässä tai ihailemassa kynttilöitä?

Me lähdimme perheen kanssa extempore ajelulle Turkuun päin tarkoituksenamme käydä ihailemassa Turun Linnan sinistä valaistusta. Linnalla olikin väkeä kuin pipoa ja jonkinsortin valoshow käynnissä, joten saimme nähdä monennäköisiä eläinhahmoja heijastettuna Linnan seinään, mitä nyt ihmispaljoudelta pystyi näkemään.

Samalla katsastimme miinalaiva Karjalan sekä Suomen Joutsenen sillä Mieheni ei ole Turussa niin kovin paljoa nähtävyyksiä kierrellyt.

 

Oli mukava on esitellä pieni pala omaa kotikaupunkiani pohjois-karjalalaiselle miehelleni 😁 Harmillista että Linnan pihalle ei tällä kertaa päässyt koska siellä oli tapahtuma käynnissä, mutta ehkäpä me vielä joku päivä käymme senkin katsastamassa.

Kotimatkalla pysähdyimme Orikedon Tavernaan syömään Suomen parhaimmat kebab annokset! Näistä voisi meidän paikalliset kebab mestat ottaa hiukan mallia 😉

Hiukan ennen kotia pysähdyttiin vielä kuvaamaan meidän kaunis kirkkomme eli Särkisalon punainen puukirkko.

Näin se meni meidän itsenäisyyspäivä ja Suomen satavuotis juhlapäivä. Toivottavasti sinulla oli yhtä mukavaa 🙂

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: