Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset

Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset
Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset! Sulfaatit ovat peseviä ainesosia, joita käytetään shampoissa sen vaahtoavuuden takia. Sulfaatit voivat kuitenkin kuivattaa hiuksia ja päänahkaa, joten sulfaatittomat shampoot ovatkin nousseet suosioon.

Terveet ja kiiltävät hiukset ovat tavoitteena monelle naiselle ja miehelle. Hiustenhoitotuotteiden markkinat ovatkin täynnä erilaisia shampoita ja hoitoaineita, mutta monet näistä sisältävät sulfaatteja.

Sulfaatit ovat peseviä ainesosia, joita käytetään shampoissa sen vaahtoavuuden takia. Sulfaatit voivat kuitenkin kuivattaa hiuksia ja päänahkaa, joten sulfaatittomat shampoot ovatkin nousseet suosioon.

Itselläni on herkkä päänahka ja suurin osa sulfaatteja sisältävistä shampoista saa päänahkani kutisemaan, nipistelemään ja lopulta hilseilemään. Myös silkinsileiden ja hentojen hiusteni latvat kuivuvat koppuraksi nopeasti sulfaattia sisältävistä shampoista!

Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset

Mitä on low poo shampoo?

Low poo -shampoo on hiustenhoitotuote, joka tarkoittaa shampoota, joka sisältää vähemmän peseviä ainesosia kuin perinteinen shampoo. Low poo -shampoo sisältää yleensä kasvipohjaisia tensidejä, jotka pesevät hiukset hellävaraisesti, mutta eivät kuivata hiuksia yhtä paljon kuin sulfaatteja sisältävät shampoot.

Low poo -shampoot sopivat erityisesti niille, joilla on kuivat ja vaurioituneet hiukset, sillä ne auttavat säilyttämään hiusten luonnollisen kosteuden ja vähentävät hiusten värin haalistumista. Low poo -shampoot ovat myös hellävaraisia päänahalle ja sopivat herkälle iholle. 

Mitä ovat sulfaatittomat shampoot?

Sulfaatittomat shampoot ovat shampoita, joissa ei ole käytetty sulfaatteja pesevänä ainesosana. Sulfaattittomia shampoita voi löytyä eri merkeiltä ja ne voivat olla eri hintaisia. Sulfaatittomat shampoot sisältävät muita peseviä ainesosia, kuten kasvipohjaisia tensidejä, jotka ovat hellävaraisempia hiuksille ja päänahalle.

Saaren Taika Shopin valikoimasta löytyy mukava määrä eri hiustyypeille sopivia sulfaatittomia shampoita. Oma suosikkini on tällä hetkellä Hiuksia uudistava shampoo, sillä epäonnistuneen Essure-kapseleiden poiston jäljiltä minulla lähtee edelleen paljon hiuksia ja tämä shampoo hillitsee hiustenlähtöäni mukavasti. 

Miksi käyttää sulfaatitonta shampoota?

Sulfaatittomat shampoot ovat hellävaraisempia hiuksille ja päänahalle. Mikäli päänahkasi ikinä kutisee tai hilseilee, voin luvata 99% varmuudella, että se lakkaa, kun siirryt sulfaatittomaan shampooseen! Ne eivät myöskään kuivata hiuksia samalla tavalla kuin sulfaatteja sisältävät shampoot, joten hiustesi latvat voivat paremmin.

Sulfaatittomat shampoot voivat myös auttaa vähentämään hiusten värin haalistumista ja auttavat säilyttämään hiusten luonnollisen kimmoisuuden. Sulfaatittomien shampoiden käyttö voi myös auttaa vähentämään hiusten sähköisyyttä ja parantamaan hiusten rakennetta.

Kenelle sulfaatiton shampoo sopii?

Sulfaatittomat shampoot sopivat kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti niille, joilla on kuivat tai vaurioituneet hiukset. Sulfaatittomat shampoot sopivat myös herkälle päänahalle, sillä ne eivät ärsytä tai kuivata päänahkaa. Sulfaatittomat shampoot sopivat myös niille, jotka haluavat vähentää kemikaalien käyttöä hiustenhoidossa.

Myös Curly Girl metodissa suositaan sulfaatittomia shampoita.

LUE MYÖS: Vahingossa curly girliksi Saaren Taika Ecolution hiustenhoitotuotteilla!

LUE MYÖS: Helpot Curly Girl vinkit Saaren Taika tuotteilla

 

Kuinka käyttää sulfaatitonta shampoota?

Sulfaatittomat shampoot ovat helppoja käyttää, ja niiden käyttötapa on samanlainen kuin sulfaatteja sisältävien shampoiden. Levitä sulfaatiton shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiero kevyesti päänahkaan. Huuhtele huolellisesti vedellä ja tarvittaessa toista käsittely.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.