Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset

Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset

Terveet ja kiiltävät hiukset ovat tavoitteena monelle naiselle ja miehelle. Hiustenhoitotuotteiden markkinat ovatkin täynnä erilaisia shampoita ja hoitoaineita, mutta monet näistä sisältävät sulfaatteja.

Sulfaatit ovat peseviä ainesosia, joita käytetään shampoissa sen vaahtoavuuden takia. Sulfaatit voivat kuitenkin kuivattaa hiuksia ja päänahkaa, joten sulfaatittomat shampoot ovatkin nousseet suosioon.

Itselläni on herkkä päänahka ja suurin osa sulfaatteja sisältävistä shampoista saa päänahkani kutisemaan, nipistelemään ja lopulta hilseilemään. Myös silkinsileiden ja hentojen hiusteni latvat kuivuvat koppuraksi nopeasti sulfaattia sisältävistä shampoista!

Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset

Mitä on low poo shampoo?

Low poo -shampoo on hiustenhoitotuote, joka tarkoittaa shampoota, joka sisältää vähemmän peseviä ainesosia kuin perinteinen shampoo. Low poo -shampoo sisältää yleensä kasvipohjaisia tensidejä, jotka pesevät hiukset hellävaraisesti, mutta eivät kuivata hiuksia yhtä paljon kuin sulfaatteja sisältävät shampoot.

Low poo -shampoot sopivat erityisesti niille, joilla on kuivat ja vaurioituneet hiukset, sillä ne auttavat säilyttämään hiusten luonnollisen kosteuden ja vähentävät hiusten värin haalistumista. Low poo -shampoot ovat myös hellävaraisia päänahalle ja sopivat herkälle iholle. 

Mitä ovat sulfaatittomat shampoot?

Sulfaatittomat shampoot ovat shampoita, joissa ei ole käytetty sulfaatteja pesevänä ainesosana. Sulfaattittomia shampoita voi löytyä eri merkeiltä ja ne voivat olla eri hintaisia. Sulfaatittomat shampoot sisältävät muita peseviä ainesosia, kuten kasvipohjaisia tensidejä, jotka ovat hellävaraisempia hiuksille ja päänahalle.

Saaren Taika Shopin valikoimasta löytyy mukava määrä eri hiustyypeille sopivia sulfaatittomia shampoita. Oma suosikkini on tällä hetkellä Hiuksia uudistava shampoo, sillä epäonnistuneen Essure-kapseleiden poiston jäljiltä minulla lähtee edelleen paljon hiuksia ja tämä shampoo hillitsee hiustenlähtöäni mukavasti. 

Miksi käyttää sulfaatitonta shampoota?

Sulfaatittomat shampoot ovat hellävaraisempia hiuksille ja päänahalle. Mikäli päänahkasi ikinä kutisee tai hilseilee, voin luvata 99% varmuudella, että se lakkaa, kun siirryt sulfaatittomaan shampooseen! Ne eivät myöskään kuivata hiuksia samalla tavalla kuin sulfaatteja sisältävät shampoot, joten hiustesi latvat voivat paremmin.

Sulfaatittomat shampoot voivat myös auttaa vähentämään hiusten värin haalistumista ja auttavat säilyttämään hiusten luonnollisen kimmoisuuden. Sulfaatittomien shampoiden käyttö voi myös auttaa vähentämään hiusten sähköisyyttä ja parantamaan hiusten rakennetta.

Kenelle sulfaatiton shampoo sopii?

Sulfaatittomat shampoot sopivat kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti niille, joilla on kuivat tai vaurioituneet hiukset. Sulfaatittomat shampoot sopivat myös herkälle päänahalle, sillä ne eivät ärsytä tai kuivata päänahkaa. Sulfaatittomat shampoot sopivat myös niille, jotka haluavat vähentää kemikaalien käyttöä hiustenhoidossa.

Myös Curly Girl metodissa suositaan sulfaatittomia shampoita.

LUE MYÖS: Vahingossa curly girliksi Saaren Taika Ecolution hiustenhoitotuotteilla!

LUE MYÖS: Helpot Curly Girl vinkit Saaren Taika tuotteilla

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

 

Kuinka käyttää sulfaatitonta shampoota?

Sulfaatittomat shampoot ovat helppoja käyttää, ja niiden käyttötapa on samanlainen kuin sulfaatteja sisältävien shampoiden. Levitä sulfaatiton shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiero kevyesti päänahkaan. Huuhtele huolellisesti vedellä ja tarvittaessa toista käsittely.