Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset

Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset
Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset! Sulfaatit ovat peseviä ainesosia, joita käytetään shampoissa sen vaahtoavuuden takia. Sulfaatit voivat kuitenkin kuivattaa hiuksia ja päänahkaa, joten sulfaatittomat shampoot ovatkin nousseet suosioon.

Terveet ja kiiltävät hiukset ovat tavoitteena monelle naiselle ja miehelle. Hiustenhoitotuotteiden markkinat ovatkin täynnä erilaisia shampoita ja hoitoaineita, mutta monet näistä sisältävät sulfaatteja.

Sulfaatit ovat peseviä ainesosia, joita käytetään shampoissa sen vaahtoavuuden takia. Sulfaatit voivat kuitenkin kuivattaa hiuksia ja päänahkaa, joten sulfaatittomat shampoot ovatkin nousseet suosioon.

Itselläni on herkkä päänahka ja suurin osa sulfaatteja sisältävistä shampoista saa päänahkani kutisemaan, nipistelemään ja lopulta hilseilemään. Myös silkinsileiden ja hentojen hiusteni latvat kuivuvat koppuraksi nopeasti sulfaattia sisältävistä shampoista!

Sulfaatittomalla Low Poo shampoolla hyvinvoivat hiukset

Mitä on low poo shampoo?

Low poo -shampoo on hiustenhoitotuote, joka tarkoittaa shampoota, joka sisältää vähemmän peseviä ainesosia kuin perinteinen shampoo. Low poo -shampoo sisältää yleensä kasvipohjaisia tensidejä, jotka pesevät hiukset hellävaraisesti, mutta eivät kuivata hiuksia yhtä paljon kuin sulfaatteja sisältävät shampoot.

Low poo -shampoot sopivat erityisesti niille, joilla on kuivat ja vaurioituneet hiukset, sillä ne auttavat säilyttämään hiusten luonnollisen kosteuden ja vähentävät hiusten värin haalistumista. Low poo -shampoot ovat myös hellävaraisia päänahalle ja sopivat herkälle iholle. 

Mitä ovat sulfaatittomat shampoot?

Sulfaatittomat shampoot ovat shampoita, joissa ei ole käytetty sulfaatteja pesevänä ainesosana. Sulfaattittomia shampoita voi löytyä eri merkeiltä ja ne voivat olla eri hintaisia. Sulfaatittomat shampoot sisältävät muita peseviä ainesosia, kuten kasvipohjaisia tensidejä, jotka ovat hellävaraisempia hiuksille ja päänahalle.

Saaren Taika Shopin valikoimasta löytyy mukava määrä eri hiustyypeille sopivia sulfaatittomia shampoita. Oma suosikkini on tällä hetkellä Hiuksia uudistava shampoo, sillä epäonnistuneen Essure-kapseleiden poiston jäljiltä minulla lähtee edelleen paljon hiuksia ja tämä shampoo hillitsee hiustenlähtöäni mukavasti. 

Miksi käyttää sulfaatitonta shampoota?

Sulfaatittomat shampoot ovat hellävaraisempia hiuksille ja päänahalle. Mikäli päänahkasi ikinä kutisee tai hilseilee, voin luvata 99% varmuudella, että se lakkaa, kun siirryt sulfaatittomaan shampooseen! Ne eivät myöskään kuivata hiuksia samalla tavalla kuin sulfaatteja sisältävät shampoot, joten hiustesi latvat voivat paremmin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Sulfaatittomat shampoot voivat myös auttaa vähentämään hiusten värin haalistumista ja auttavat säilyttämään hiusten luonnollisen kimmoisuuden. Sulfaatittomien shampoiden käyttö voi myös auttaa vähentämään hiusten sähköisyyttä ja parantamaan hiusten rakennetta.

Kenelle sulfaatiton shampoo sopii?

Sulfaatittomat shampoot sopivat kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti niille, joilla on kuivat tai vaurioituneet hiukset. Sulfaatittomat shampoot sopivat myös herkälle päänahalle, sillä ne eivät ärsytä tai kuivata päänahkaa. Sulfaatittomat shampoot sopivat myös niille, jotka haluavat vähentää kemikaalien käyttöä hiustenhoidossa.

Myös Curly Girl metodissa suositaan sulfaatittomia shampoita.

LUE MYÖS: Vahingossa curly girliksi Saaren Taika Ecolution hiustenhoitotuotteilla!

LUE MYÖS: Helpot Curly Girl vinkit Saaren Taika tuotteilla

 

Kuinka käyttää sulfaatitonta shampoota?

Sulfaatittomat shampoot ovat helppoja käyttää, ja niiden käyttötapa on samanlainen kuin sulfaatteja sisältävien shampoiden. Levitä sulfaatiton shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiero kevyesti päänahkaan. Huuhtele huolellisesti vedellä ja tarvittaessa toista käsittely.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: