Piakkoin tulee voimaan uudet tuulet Googlella ja muilla hakukoneilla.

Sen lisäksi, että hakukoneet alkavat suosimaan mobiililaitteilla toimivaa sisältöä, se myös indexoi mieluummin suojatut https-sivut kuin suojaamattomat http-sivut.

Zonerin webhotelleissa tämän SSL salauksen saa maksutta ja se kuuluukin automaattisesti heidän webhotelleihinsa, sinun tarvitsee vaan aktivoida se käyttöön näillä ohjeilla (ohjesivulta aukenee linkki toiseen ohjeeseen, siellä kohdassa 4. kysytään halutaanko SSL-salattu yhteys ohjata omaan private_html kansioon vai ohjataanko se public_html kansioon, valitse public kansio)

Tämän jälkeen sinun tarvitsee vielä asentaa WordPressissä SSL lisäosa joka automatisoi lopun.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Voit ladata lisäosan suoraan WordPressin lisäosista ja ottaa sen käyttöön sieltä.

Aktivoi lisäosa ja olet valmis 🙂

Voit vielä navigoida sivujesi osoitteeseen kirjoittamalla https:www.osoite.fi ja tarkistaa, että SSL suojaus varmasti toimii 🙂

Muistathan pitää myös kotisivujesi muut päivitykset ajantasalla, myös sivujen turvallisuus, eli päivitysten ajantasalla olo rankkaa sivut paremmin Googlessa.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Jos tarvitset apua SSL salauksen aktivoinnissa tai päivitysten tekemisessä, ota yhteyttä grafiaitta@gmail.com

 

SSL salaus sivuillesi

SSL salaus sivuillesi

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Comments are closed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: