Somestrategian tuloksia

Somestrategian tuloksia

Siitä on jo n. 2,5 kk, kun tein yritykselleni somestrategian ja tuloksia olen mittaillut säännöllisesti noin kuukauden välein. Nyt on kuitenkin seuraajamäärät kiihtyneet niin kovaan nousuun Instagramissa, että ajattelin olevan hyvä aika katsoa miten paljon uusia seuraajia olen saanut?

Viimeksi mitatessani tuloksia (3.4.) oli minulla ig seuraajia n. 450 nyt niitä on 519, toki seuraajien määrä vaihtelee viikon sisään noin +-10 koska osa seuraajista on sellaisia jotka alkavat seuraamaan jotta saavat takaisinseurauksen, mutta lopettavat itse sitten seuraamisen. En itsekään seuraa tilejä jotka eivät seuraa takaisin ja tähän käytän Unfollowers työkalua.

Facebookissa tykkääjien määrä on myös edelleen kasvussa, viimeisen viikon aikana olen saanut 25 tykkääjää lisää.

Itse verkkokaupassa kävijämäärä räjähti hetkellisesti hirmuiseen huippuun, sillä yksi blogikirjoitukseni toi yhtenä päivänä tuhansia uusia kävijöitä!

https://www.butik-o.fi/heroiinihelvetista-kauppiattareksi/

Tein tässä yksi päivä myös tuloslaskelmat kirjanpitoraporttien perusteella ja vuoteen 2015 verrattuna liikevaihtoni on kasvanut 118% ja tulos 49,46%, on mielenkiintoista nähdä ensi vuonna, että miten tämä somestrategiani on mahtanut vaikuttaa yritykseni tulokseen?

Olen sitä mieltä, että somestrategiasta on ollut hyötyä, sivumittareideni mukaan esim. viimeisen 2 viikon aikana Facebookin kautta verkkokauppaan on tullut n. 4500 kävijää ja Instagramin kautta n. 20, se on aika hyvin ottaen huomioon, että minä itse en ainakaan juuri koskaan klikkaa itseäni minnekään eteenpäin Instagramia selatessani, tästä syystä en myöskään laajenna maksullisia mainoksia Instagramiin.

Yksi sivu joka tuo liki yhtä paljon kävijöitä verkkokauppaan kuin Facebook ja hakukoneet on harrastuspohjainen seikkailusivustoni Näe ja koe jonne olen upottanut verkkokauppani mainoksia artikkeleiden sekaan 🙂 Näe ja koe.fi:n artikkeleiden mainoksista on viimeisen 2 viikon aikana sivuilleni tullut liki 200 kävijää. Näe ja koe sivu onkin ihan älyttömän suosittu ja sen kävijämäärä hipoo jo kahtaasataatuhatta eikä sivu ole kuitenkaan edes kahtaa vuotta vanha, eikä ole koskaan käyttänyt maksettuja mainoksia 🙂

Orijärven kuparikaivos

Hakukoneetkin löytävät sivuni todella hyvin, hakukoneet tykkäävät blogikirjoituksista ja ne tuovatkin eniten kävijöitä sivuilleni ihan ilmaiseksi.

Jos siis etsit halpaa tai ilmaista keinoa saada kävijöitä sivuillesi niin suosittelen aloittamaan bloggaamisen. Kokeile eri aiheita ja katso mitkä aiheet kiinnostavat ihmisiä eniten.

Ja miksi kannattaa haalia kävijöitä sivuille? Koska hakukoneet nykyään nostavat suosittuja sivuja hauissa korkeammalle, eli vaikka sivusi olisi kuinka hyvä, jos siellä ei käy vierailijoita niin Google arvelee sivusi huonoiksi eikä nosta niitä hauissa kovin korkealle ja näin tuotteitasi tai palveluitasi etsivät ihmiset eivät koskaan löydä sivuillesi 🙁

Jos sivusi nousevat huonosti hakukoneille niin kokeile erilaisia kilpailuja joissa ohjaat kävijät sivuillesi 🙂

Samalla kannattaa ottaa haltuun se tuotekuvaus edullisella ja helppotajuisella oppaalla joka löytyy sivupalkista >>>>>

Aikaisemmat somestrategiani mittaustulokset löytyvät linkistä https://www.kotisaaressa.fi/tag/somestrategia/

 

Kiitos taas kun jaksoit lukea 🙂

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: