Seuraavaksi kokeillaan Särkisalon Suolasaippuaa ja Teepuusaippuaa. Kummatkin käsin tehtyjä, luonnollisia, vegaanisia ja ilman yhtään turhaa ja ylimääräistä ainesosaa!

Seuraavaksi kokeillaan Särkisalon Suolasaippuaa ja Teepuusaippuaa. Kummatkin käsin tehtyjä, luonnollisia, vegaanisia ja ilman yhtään turhaa ja ylimääräistä ainesosaa!

Soveltuvat herkkäihoisille ja ongelmaihoisille erityisen hyvin 💖

Särkisalon Suolasaippuan sisällys:

Saippuoidut kookosöljy, oliiviöly, sheavoi, ohdakeöljy, merisuola ja rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä
Ja Teepuusaippuan sisällys:

Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy sekä teepuun eteerinen öljy

Tulossa myyntiin lähiaikoina! Lisätiedot www.saarentaika.com

Ja raportti: kummassakin oli mitä mainioin vaahtoavuus, suolasaippuan vaahto tuntui ihanan pehmeältä iholla, tuoksu oli raikas eteläisen meren ja palmujen tuoksu. Teepuusaippua tuoksui miedosti teepuulle, ei siis pistävästi kuten jotkut teepuutuotteet, mutta riittävästi ja miellyttävästi. Käytin sitä ihottumakohtiin sekä kasvoille koska mulla on taipumusta kehitellä näppylöitä naamaan 👍

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: