Sateinen sunnuntai

Sateinen sunnuntai

Moikka moi ihana lukijani ja ihanaista joulukuista sunnuntaita sinulle! Toivottavasti sää on siellä hiukan jouluisempi kuin täällä missä se vähäinenkin lumi suli sateen mukana yöllä pois. Vaan ei anneta sateen häiritä, tänään on hyvä päivä vaikkapa askarrella joulun lahjasaippuoille etiketit ja tehdä isompi satsi herkullista sinappia hiukan reseptiä miedontaen kylläkin 😀 Samalla voi harjoitella sisätilakuvaamista uuden Fujifilm X-T20 kanssa mikä vaikuttaakin varsin pätevältä laitteelta kädessäni. Vielä tosin en ole ottanut asetuksia haltuun vaan olen mennnyt sillä mun perus ISO auto, aukko käsin, suljin auto -setillä, kun en ole mitään vaativampaa tilannetta ehtinyt kuvata missä olisi tarvinnut täysin manuaalista hallintaa 🙂

Sateisen sunnuntain kunniaksi ajeltiin Saloon torille Joulukadun avajaisiin, tosin emme paljoa avajaisista nauttineet, koska mulla on jälleen kerran niiden hemmetin Essure implanttien aiheuttama paha vatsakramppi päällä johon ei auta Burana+Panadol kombo juuri lainkaan. Käytiin siis nopeasti tukemassa Salon Eläinsuojeluyhdistystä ostamalla 6 hienoa puista laatikkoa. Nämä ovat oikein oivallisia saippuan kypsyttämislaatikoita, kun ne ovat ilmavia ja saa pinottua päällekkäin (laitan kuvan toisella kertaa). Tiettykin piti syömässä käydä Salon Happy Facessa, kun oltiin kerran Saloon asti lähdetty ja aurajuustorullat otettiin, mitkäs muutkaan 😀

Sen jälkeen oli pakko päästä katsomaan idolini Elliott Erwittin valokuvanäyttelyä Salon Veturitalliin ja näyttely oli todella vaikuttava!

“To me, photography is an art of observation. It’s about finding something interesting in an ordinary place… I’ve found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.”

-Elliott Erwitt

Hienoa, että teoskuvien julkaisukielto oli selkeästi ilmoitettu! Aika paljon näkee esim. Facebookissa ihmisten ottamia kuvia taiteilijoiden töistä. Moni ei vissiin tiedä, että se on tekijänoikeusrikkomus jos niitä jakaa somessa. Onneksi Salossa asia on kerrottu selvästi useassakin kohdassa joten jos joku vielä tämänkin jälkeen jakaa teoskuvia jossakin, niin on selvästi tahallisesti rikkonut lakia.

Sadetta paossa oli moni muukin taiteen ystävä.

Mukava päivä siis järkyttävästä kivusta huolimatta. Nyt on aika autella miestä asentamaan uusi keittiövalaisin ja sen jälkeen hiukan siivoskella 🙂

Kiitos, että luit, palataan taas!

 

 

 

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: