Ihanaa keväistä iltaa arvoisa lukijani!

Kevät alkaa voittaa ja täällä sisäsaaristossakin alkaa pikkuhiljaa jäämassat katoamaan. Saaristossa jäiden lähtöä odotellaan aina kuumeisesti ja eri kanavissa voikin nähdä päivittäisiä jäätilanne päivityksiä. Videoilla alla tuuli painaa jäälauttoja rantaan ja jäät nousevat rantakalliolle rymisten:

Ilta-aurinko värjäsi kalliot punaiseksi kun käväisimme katsomassa muuttolintuja ja jäätilannetta tuossa kahden saaren päässä Niksaaressa. Kauniit on maisemat täällä Salon saaristossa ja odotan itsekin innolla, että päästään enemmän tuonne luontoon ja vesille nauttimaan noista luonnon kauniista ihmeistä.

Meillä on Saaren Taika Shopissa viikonloppuna pari aika upeaa etu teille, nimittäin huippusuosittu Tyrnishampoo on tarjouksessa puoleen hintaan jos ostosten yhteistumma ylittää 50€ ja jos ostat yli 65 eurolla saat vielä kaupan päälle tyylikkään vintage collection pyykkietikan ilmaiseksi!

Hanna Amanda Taivallusblogista kirjoitti arvostelun testattuaan meidän tyrnituotteita ja mm. shampoosta hän kirjoitti näin ” Tyrni Shampoo vakuutti minut heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Olin aivan hämmästynyt hiusteni muutoksesta! ” Kuten kuva yllä näyttää, on muutos ollutkin tosi huikea! Pääset lukemaan koko arvostelun Saaren Taian blogista.

Meillä on kaupassamme myös suolasaippuat tarjouksessa mm. Veera ja Särkisalon suolasaippua nyt 10€ (norm. 15€) ja Saariston suolasaippua 18€ (norm. 23€)

Saaren Taika suolasaippuat ehkäisevät hienhajua ja näppylöitä!

Asiakkaiden jättämiä palautteita Saaren Taika suolasaippuoista:

-Minun luufinnit silmän alta on yht äkkiä hävinnyt!

-Aivan ehdoton ykkönen-Veera suolasaippua! Atooppisen lapsen ihon pelastus ja kesällä ah niin ihana saippua ja ei haise hiki. Nyt on käytetty melkein vuosi ja enää en vaihda mihinkään muuhun.

-Veera saippua on super! Veeraa käytän saunassa ja spa saippua minulla on joka päivä käytössä. Plus makadamia.

-Ostin 9.3 Naisten messuilta Veera suolasaippuan Morocco deodorantin tueksi, mutta yllätyksekseni tänään huomasin myös raskausarpien ja muidenkin arpien haalistuneen huomattavasti suolasaippuaan vaihdettuani. Kiitos mahtavasta tuotteesta!

-Sairastan monia autoimmuunisairauksia ja hankin viime viikolla kokeiluun Saariston Suolasaippuaa psorini hoidon avuksi. Tulokset ovat jo nyt loistavia!! Ostin samalla Shea Butter manteliöljy sheavoiteen ja luonnollisen deodorantin, molemmista pelkkää hyvää kerrottavaa!!

Lue lisää miten suolasaippuat voivat auttaa sinua ihosi hoidossa: