Saaren Taikaa myyvät asiantuntevat pienet erikoisliikkeet, tutustu heihin!

Saaren Taikaa myyvät asiantuntevat pienet erikoisliikkeet, tutustu heihin!

Moikka arvoisa lukijani ja tervetuloa lukemaan lisää Saaren Taika luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan jälleenmyyjistä!

Saaren Taikaa löytyy jo aika kattavasti joka puolelta Suomea ja etsimme jatkuvasti lisää pieniä erikoisliikkeitä alueille joilla meillä ei vielä ole edustusta.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Tuotteitamme löydät henkilökohtaista palvelua tarjoavista pienistä erikoisliikkeistä, joissa sinun kysymyksiisi vastaa tuotteemme hyvin tunteva asiantuntija.

Voit tutustua jälleenmyyjiimme kotisivujemme jälleenmyyjien listauksessa ja valita itseäsi lähinnä sijaitsevan liikkeen tuotteiden tarkempaa tutustumista varten. Mikäli alueellasi ei vielä ole liikettä joka myy Saaren Taikaa, voit aina tilata tuotteitamme netin välityksellä. Nettikaupan omaavat jälleenmyyjämme on merkattu listaukseen vihreällä 🙂

Klikkaa alla olevaa kuvaa/linkkiä ja pääset jälleenmyyjiemme listaukseen <3

Jälleenmyyjät

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: