Saaren Taika kosmetiikkatehdas

Saaren Taika kosmetiikkatehdas

Moikka moi!

Nyt se alkaa vihdoin valmistua! Nimittäin Saaren Taika kosmetiikkatehdas, eli tuttavallisemmin Taikatehdas <3 Paljon on vielä keskenkin, mutta pääpiirteittäin alkaa jo näyttää sille mille pitääkin. Ulkopuolelle tulee vielä katto, istutuksia, terassi ja tietty sähköt, sisälle mm. vesipiste.

Taikatehtaassa on kaksi puolta; saippua puoli ja voide puoli. Voidepuolella säilytetään kaikkea voiteiden ja deodoranttien valmistukseen tarvittavaa, kuten valmistusaineet ja välineet.

Saippuapuolella taas kaikki saippuoiden ja palashampoiden valmistamiseen tarvittavat.

Ainekset ja välineet säilytetään merkittynä siten, että mitään kontaminaatiota ei pääse missään vaiheessa tapahtumaan.

Tiskipöytä kaipaa vielä maalia jalkoihinsa sekä vesipisteen..

Muutoin alkaa olla työläisiä vaille valmista 🙂 Miten mukavaa! <3

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: