Saaren Taika kokemuksia

Saaren Taika kokemuksia
Oletko koskaan tuntenut suurta ylpeyttä jostakin aikaansaannoksestasi? Itse tunnen parhaillaan todella suurta ylpeyttä, kiitollisuutta sekä hämmästystä, sillä totesin juuri, että pian Saaren Taika verkkokaupassa tulee täyteen 30 000 palautetta, joista noin 95% on positiivista. Tämä siis tarkoittaa, että olemme saaneet jo liki 30 000 positiivista Saaren Taika kokemusta tuotteistamme, eli auttaneet tuhansia suomalaisia heidän haastavissa iho-ongelmissaan.

Moikka moi arvoisa lukijani! Oletko koskaan tuntenut suurta ylpeyttä jostakin aikaansaannoksestasi? Itse tunnen parhaillaan todella suurta ylpeyttä, kiitollisuutta sekä hämmästystä, sillä totesin juuri, että pian Saaren Taika verkkokaupassa tulee täyteen 30 000 palautetta, joista noin 95% on positiivista. Tämä siis tarkoittaa, että olemme saaneet jo liki 30 000 positiivista Saaren Taika kokemusta tuotteistamme, eli auttaneet tuhansia suomalaisia heidän haastavissa iho-ongelmissaan.

Koostan tähän blogiin itselleni merkityksellisimmät Saaren Taika kokemukset.

Ps. Kuvien julkaisuun on lupa.

Saaren Taika kokemuksia hevosen ihottuman hoidossa

Tämä on ehkä itselleni kaikkein mieleenpainuvin Saaren Taika kokemus, sillä sain soiton eräänä iltana henkilöltä, jonka hevoselle oli tullut paha ihottuma päähän. Hevonen oli hangannut kutisevaa päätään ja saanut ihonsa pahasti rikki.

Henkilö siis soitti minulle ja muistaakseni kysyi voisiko Hauvan Hoiva shampoolla pestä hevosen päätä, sillä Hauvan Hoiva koirashampoon olin kehittänyt omalle allergiselle koiralleni kutinaa hillitsemään.

Kerroin, että tottakai voi, mutta kuultuani ongelman ja hevosen oireet, totesin, että todennäköisemmin kutinan saisi tehokkaammin kuriin kehittämälläni Kamomilla Sheavoiteella ja tässä on henkilön lähettämä kokemus sekä kuvat siihen liittyen.

Saaren Taika kokemuksia Kamomilla Sheavoide

”Kamomilla Sheavoide saa ehdottomasti viisitähteä ja sata sydäntä ❤️Huima apu ja helpottava ensikohtaaminen tämän voiteen kanssa, hevosellani on ns kesäihottuma, jonka aiheuttaa erinäiset ötökät ja mahdollisesti vihreä heinäkin.

Monta vuotta ollaan pärjätty hyvin englannista tilatuilla yrttipohjaisilla hyvillä voiteilla ja allergialääkkeillä sekä lomituksella. Tänä kesänä jotain tapahtui ja yhtenä aamuna hevonen hankas päätänsä voimakkaasti ja oli puoli otsaa jo rikki ja tulehtunut.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Sain Johannalta suosittelun kokeilla Kamomilla sheavoidetta ja voi sitä helpotuksen määrää kun jo vuorokaudessa kutina oli lakannut täysin ja märkivät kohdat kuivunu lähes kokonaan.

Viikko käytön jälkeen karvat jo kasvoi ja kaks viikkoa niin alueesta ei juuri tiedä mitään. Aivan loisto tuote parantamaan jo pahoin tulehtuneen ison alueen. Olen aina vaan ihan ymmälläni mutta kiitollinen tästä suuremoisesta tuotteesta. Kiitos!”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippuasta

Saaren Taika Teepuusaippua❤️ Tämä tuote on lähinnä omaa sydäntäni! Olen sen kehittänyt oman vaikean käsi-ihottumani kutinaa rauhoittamaan, mutta hellävaraisena ja antiseptisena saippuana siitä on tullut Suomen myydyin indie-brändin palasaipua! 

Saaren Taika Teepuusaippuasta saatujen kokemusten perusteella Teepuusaippuani sopii niin molluskoille, ihottumille, ruusufinnille kuin aknellekin, ja onhan siitä kliiniset testitkin tehty aknen hoitoon, jotka todistavat, ihan ihotautilääkärin valvonnassa, että Saaren Taika Teepuusaippua estää aknea.

Vaikka kehittämäni Teepuusaippua onkin saanut tuhansia kokemuksia aknen hoidossa, on itselleni sydäntä lämmittävimpiä kokemuksia aina ne, joissa lapsi tai nuori on saanut apua tuotteestani.

Tässä muutama Saaren Taika kokemus Teepuusaippuasta: 

Saaren Taika komemuksia Teepuusaippua ja molluskat

”Heips, Pakko laittaa tänne kuva kuinka Saaren Taika Teepuusaippua auttoi poikaani molluskojen hoidossa.
Pojalla ollut ennen kuvan ottoa molluskoja jo viime keväästä asti, iho kuitenkin syksyllä räjähti käsiin molluskojen osalta.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Olemassa olevat molluskat kutisivat, ja pojan raapiessa ihoa kaiketi levisivät valtoimenaan ympäri vartaloa.
Kokeilimme ties mitä vippas konsteja, mutta mikään ei tehonnut, kuten kuvasta näkyy.

Pojalla muutenkin erittäin vaikeahoitoinen atooppinen ihottuma joka kutiaa ja kirvelee, siihen tämä vaiva päälle, niin ei paljoa naurattanut. Oli kurja nähdä pienen kärsivän ihostaan entistä enemmän.

Näin somessa tilillänne mainoksen jossa teepuusaippuaanne oli käytetty molluskojen hoitoon, kotoa teidän saippua jo löytyikin, käytän itse päivittäin kasvojen pesuun.

Aloimme pesemään poikaa päivittäin teepuusaippualla, ja tässä tulos vajaan 2kk:n päivittäisen käytön jäljeen. Ei yhden yhtä molluskaa missään! Uskomatonta!

Kiitos! Kiitos! Kiitos! Äiti ja poika kiittää! ”

”Hei Saaren Taika ja Kiitos miljoonasti teepuusaippuasta!! Vasemman puoleisissa kuvissa 13-v teinin nuorella iällä alkanut akne, johon pari vuotta yritettiin ”kaikkea”. Hänen ystävänsä leikkasi omasta Teepuusaippuastaan siivun testiin. (Riittoisa siivu, kestänyt päivittäisessä käytössä 2kk!!) Ja oikealla tulos nyt käytön jälkeen, näpyistä on jäljellä enää arvet, tulehdus on poissa.Voit uskoa, että yhden teinin itsetunto on noussut potenssiin miljoona.”

Saaren taika kokemuksia ruusufinnin hoidossa

Ruusufinni on ikävä juttu ihossa. Itselläni on ruusufinni silmän alla ja poskipäät tuntuvat myös olevan couperoottiset. Tyttärelläni on ruusufinniä kasvoissa ja koen, että ruusufinnisen ihon hoito on melko haastavaa. Ruusufinni, kun ärtyy milloin mistäkin; kylmästä, kuumasta, mausteista, vääristä ihonhoitotuotteista ja niin edelleen.

Ruusufinni-ihon hoito on vaativaa ja aikaa vievää, ja kun on sopivat tuotteet löytänyt, ei niitä kannattaisi vaihdella. Se on toki vähän haastavaa tälleen tuotekehittäjänä, kun joutuu testaamaan monia tuotteita niiden kehitys tai testivaiheessa 😀

Tässä pari kokemusta ruusufinniin liittyen

Saaren Taika kokemuksia Aktiivihiili Teepuusaippua ja ruusufinni

”Halusin laittaa teille viestiä ja kertoa miten hyvin tuotteenne ovat toimineen. Olen vuosia kamppaillut ruusufinnin kanssa ja kokeillut kaikkia mahdollisia tuotteita saamatta niistä apua. Myös pari antibiootti kuuria syönyt mutta ihottuma palasi aina takaisin. Nyt n. 5kk ollut käytössä ainoastaan teidän aktiivihiilili teepuusaippua ja rasvana spot control tehovoide. Tulokset on ihan mahtavat!! Mikä helpotus voin vihdoin kulkea häpeämättä kasvojani. Iso kiitos siitä kuuluu teille!”

Saaren Taika kokemuksia ruusufinni ja Tyrni Luksus Spa saippua

Saaren Taika kokemuksia ruusufinni ja Tyrni Luksus Spa saippua

”Hei, ostin reilu kk sitten Tyrni Luksus Spa saippuan ja olen todella tyytyväinen siihen. Iho on osin rasvainen, ja talvella etenkin kuiva. Lisäksi on Couperosa ja ruusufinni tullut siihen vielä kiusaksi.

Heti ensimmäisten pesujen jälkeen ihon pinta ei ole enään niin kuiva/ kireän oloinen. Ja kiilto on tullut takaisin. Olen juuri täyttänyt 40-v ja ajattelin jo, että kärsin tästä eikä apua ole. Sitten luin tästä teidän Tyrni Luksus Spa saippuasta ja muiden käyttäjien kokemuksia ja päädyin siihen, vaikka aktiivihiili teepuusaippuakin kuulosti houkuttelevalta (ehkä kokeilen sitäkin vielä), enkä ole katunut.

Punoitus on vähentynyt, ja näppyjä ei tule enään niin paljon. Iho ei kutise enään niin juurikaan ja muutenkin se on huomattavasti rauhoittunut.
Suuret kiitokset, ja lämmin suositus näihin tuotteisiin minulta.”

Saaren Taika kokemukset ovat tärkeitä, sillä ne ohjaavat tuotteidemme kehittämistä

Asiakkaidemme lähettämät Saaren Taika kokemukset ovat meille tärkeitä, sillä kokemusten avulla voimme kehittää tuotteita helpottamaan erilaisten iho-ongelmien hoidossa.

Kymmenet tuhannet positiiviset kokemukset todistavat, että tuotteemme toimivat tehokkaasti suomalaisten iho-ongelmien helpottamisessa, ja koen suuta ylpeyttä siitä, että voimme olla avuksi.

Koska omakohtaisesti tiedän, millaista on elää vaikeasti arkea haittaavan ihosairauden kanssa, olen halunnut myös yritykseni pääperiaatteeksi aidon halun auttaa asiakkaitamme löytämään helpotusta erilaisiin iho-ongelmiin.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d