Saaren Taika® kävi veneretkellä, meren rauha saa stressin katoamaan!

Saaren Taika® kävi veneretkellä, meren rauha saa stressin katoamaan!

Tervehdys arvoisa lukijani!

Kovatahtisen muutto-remppaamisen ja muun arjen pyörittimisen keskellä ja ihanaa joskus ottaa parin tunnin erätauko kauniissa saaristoluonnossa. Tänään nappasimme veneen käyttöömme ja suuntasimme etsimään uusia maisemia aidosti ekologisten Saaren Taika® pyykkietikoiden tuotekuvien taustalle.

Näin syksyn kynnyksellä ajattelin, että riittoisat ja voimakkaammin tuoksuvat vuodenaika pyykkietikat kaipaavat ajankohtaan paremmin sopivat kuvat ja sellaiset sainkin otettua. Lisäksi sain jälleen vangittua kameran kennolle myös ylvään merikotkan kaartelua, sekä kauniin joutsenpariskunnan rauhallista lipumista meremme tyynillä aalloilla.

Saariston kaunis ja joskus karukin luonto on uskomattoman rauhoittava ympäristö tasoittaa stressikäyrät ja saada ajatukset muualle. Veneen irrottua laiturista ja edettyä auringon kultaamilla aalloilla vain muutama sataa metriä, tunnen sydämessäni, mielessäni ja sielussani rauhoittumisen tulvahduksen ja stressin sen myötä katoavan.

Tällaisia hetkiä mieli tarvitsisi paljon enemmän, kuin mihin lähiaikoina on ollut mahdollisuus.

Tänään rantauduimme muutaman saaren päähän jylhien kallioiden muodostamaan poukamaan. Saaren kallioilla oli monenlaisia luonnon sinne järjestämiä kuvaukseen sopivia elementtejä, kuten keloutuneita puita, kirkkaan liilana loistavaa kanervikkoa, meren pyöreäksi hiomia kiviä ja tietty itse meri!

Luonnon ollessa näin läsnä ja lähellä täällä saaristossa eläessämme, on vaikeaa kuvitella tuotteen valmistuksessa raaka-aineita, jotka olisivat haitallisia luonnolle. Pohdin tätä asiaa tänään kiivetessäni erään kivikkoisen poukaman kallioisia seinämiä ylöspäin. Kallioiden halkeammissa sitkeät kasvit kukoistivat hauraina myrskyjen ja tuulten armoilla, silti niin kauniina ja voimakkaina.

Luultavasti merikotkan pudonnut sulka oli kuin aseteltuna erään kiven viereen kerääntyneiden kaislojen keskelle.

Luonnon voima ja hauraus on niin käsin kosketeltavaa täällä ja toivoisin, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus joskus päästä tällaisiin paikkoihin imemään tätä kaunista luontoamme sisuksiinsa! Pohdin myös miten välinpitämätöntä on tyrkätä ympäristölle myrkyllisiä keinotekoisia hajusteita tuotteisiin, jotka käytössä joutuvat aika suoraan takaisin vesistöihin, kuten siivoukseen ja pyykkäämiseen käytettävät aineet. Jotenkin tuntuu, että toisille se luonto on niin kovin kaukana, sillä jos he asuisivat tällaisessa paikassa, tuskin hekään haluaisivat niin mahdottomasti sellaisia tuotteita valmistaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää tämä viikko. Huomenna alkaa taas uusi viikko, joka pitää sisällään kiirettä, stressiä, kiirettä ja lisää stressiä 😀

Mainos
Saaren Taika® - Aidosti ekologista!
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

 

 

 

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: