Saaren Taika Kastilian Saippua herkälle iholle sekä pakkaspäivinä peseytymiseen

Saaren Taika Kastilian Saippua herkälle iholle sekä pakkaspäivinä peseytymiseen

Moi!

Tiesitkös, että Saaren Taialla on mainiosti näille pakkaspäiville sopiva saippua joka ei kuivata ihoa? Se soveltuu myös herkkäihoisille hyvää pesutulosta unohtamatta!

Kastiliansaippua on mahtava saippua kuivan ihon pesemiseen pakkaskeleillä! Vain muutamaa ainesosaa sisältävä täysin luonnollinen saippua soveltuu herkänkin ihon pesuun aivan perheen pienimmille, kuin myös meille aikuisille.

Kastilian saippua on 100% oliiviöljysaippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton
Se sisältää pelkästään saippuoitua oliiviöljyä.

Kastilian saippua on hyvin vaahtoava erittäin hellävarainen saippua joka soveltuu erityisen hyvin herkkäihoisille päivittäiseenkin käyttöön.

Muita käyttökohteita: Kastilian saippuaa voidaan liuottaa veteen ja suihkuttaa suihkepullolla erilaisille pinnoille, se käy niin auton tuulilasin pesuun, kuin kotona kovien pintojenkin pesuun sillä se ei jätä juovia. Katso testaajan kuvat Kastilian Saippuaa pesunesteenä käytettäessä täältä: https://www.kotisaaressa.fi/ekologinen-siivoussuihke-saaren-taika-kastiliansaippuasta/

Saaren Taika artesaanisaippuat ovat aitoja käsintehtyjä saippuoita, jotka valmistetaan Isoluodon saarella Salon saaristossa, laadukkaista aineksista ja vain muutaman kappale kerrallaan.

Jotta saippuat sopivat myös herkkäihoisille, on niiden tarkkaan valikoidut ainesosat pidetty mahdollisimman vähäisinä. Saippuoissa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita.

Jokainen saippua on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Saippuat ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

Tiesitkö, että saippuan arvellaan olevan jopa 5000 vuotta vanha keksintö!

Kukaan ei tiedä varmaksi miten ensimmäiset saippuat tulivat keksityiksi, mutta n. 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua käyttivät muinaiset sumerilaiset tuhkan “lietettä” raa’an villan puhdistamiseen ennen kankaan värjäämistä. Emäksinen tuhkaliete oli puhdistavaa, koska se reagoi kankaassa olleen rasvan kanssa ja muuttui saippuaksi. Sumerilaiset huomasivat pian, että mitä enemmän rasvaa, sen parempi puhdistavuus ja keittelivätkin pian rasvoja tuhkalietteessä ennen aineen käyttämistä puhdistukseen.

Koivutuhkasta muinoin myös Suomessa valmistettiin lipeää (lipeä muuttuu saippuaksi sekoittuessaan öljyyn).

Ensimmäinen tunnettu saippuaresepti on kirjoitettu babylonialaisten nuolenpääkirjoituksella ja se sisälsi eläinrasvaa, tuhkaa ja vettä. Sitä käytettiin astioiden ja tekstiilien puhdistamisessa, eikä niinkään hygieniatuotteena.

Kuuluisin vanha saippuaresepti on Alepponsaippua jota oli valmistettu Syyrian Aleppossa tuhansia vuosia sekoittamalla laakeripuunöljyä, oliiviöljyä ja soodaa, ja samalla reseptillä sitä valmistetaan vielä tänäkin päivänä.

Muinaisessa Aleppossa valmistettuja saippuoita kuskattiin Silkkitietä pitkin ja pian eurooppalaiset ristiretkeläisetkin pääsivät tämän eksoottisen hygieniatuotteen makuun ja toivat ensimmäiset saippuareseptit Eurooppaan. 1000-luvun alussa Espanjan niemimaalla tehtiin kuuluisaa oliiviöljystä valmistettua Castilensaippuaa ja 1400-luvulla ranskalaisten aatelisten suosiossa oli merivedestä, tuhkasta ja oliiviöljystä tehty Marseillensaippua.

Aina 1800-luvulle asti saippua oli kuitenkin varakkaamman väen tuote, mutta lopulta sotavuosien jälkeen ja teollisen vallankumouksen ansiosta saatiin saippuaakin tuotettua tehtaissa, reseptejä kehiteltyä miellyttävämmiksi ja saippuaa kaiken kansan ulottuville! Saippuan markkinoimisessa eräs suuri vaikuttaja oli Proctor & Camble, joka kulutti tv-mainontaan niin massiivisia summia rahaa, että termi saippuaooppera on saanut siitä alkunsa.

Nämä muinaiset saippuat, joiden valmistamisessa on käytetty vain hyvin vähän raaka-aineita, ovat Saaren Taika artesaanisaippuoiden yksi suurin inspiraation lähde. Muinaisten saippuoiden rosoinen ja yksinkertainen muotoilu antaa toivottua vaihtelua nykypäivän koneteollisuudesta putkahteleville identtisille, sileille ja täydellisen muotoisille saippuoille.

Saaren Taika saippuoille onkin jätetty hieman viimeistelemättömälle näyttävä pinta muistuttamaan meitä entisistä ajoista, jolloin saippuoissa käytetyt raaka-aineet olivat luonnollisia ja yksinkertaisia.

Lue lisää Saaren Taika artesaanisaippuoista täällä: https://www.saarentaika.com/saaren-taika-artesaanisaippuat/

Ja etsi itsellesi lähin jälleenmyyjämme tästä linkistä:https://www.saarentaika.com/jalleenmyyjat/

 

Mainos
Saaren Taika - Aidosti ekologista!
Saaren Taika jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

SAAREN TAIKAA SALON IDYLLISESSÄ SAARISTOSSA

Saaren Taikaa Salon idyllisessä saaristossa

Eteläisessä osassa Suomea sijaitsee kaikkien tuntema kunta nimeltään Salo. Monelle ei Salosta ihan ensimmäisenä tulisi mieleen merenrantakaupunki, vaikka Salolla onkin rantaviivaa melkein kolme kertaa enemmän kuin pääkaupungillamme (Salolla n. 360 kilometriä, kun Helsingillä on vain 130km).  Salolla on myös kaunis saaristo, josta merkittävin on Särkisalon saariryhmä. Särkisalo liittyi Saloon kuntaliitoksen myötä vuonna 2009.

Särkisalossa on kolme isompaa saarta ja monta pienempää, sekä vakituisia asukkaita n. 700. Suurin saarista on Isoluoto joka on järjestyksessään toinen saari mantereelta. Isoluodon saarella sijaitsee myös kuuluisa, aikoinaan sortunut Förbyn kaivos.

Aivan kaivoksen vieressä on kaivoksen työntekijöille rakennettu piskuinen kylä ja siellä idyllisessä pienessä kaivoskylässä sijaitsee myös Saaren Taika.

Täällä kaukana kaupungin humusta voi nähdä linnunradan vaivatta paljaalla silmällä aina, kun taivas on pilvetön.

Täällä villi luonto alkaa suoraan ulko-ovelta ja eläimet ovat uteliaita ihmisen nähdessään.

Täällä luovuudella on tilaa kasvaa ja kukoistaa!

Saaren Taika tuotteiden inspiraationa toimiikin meri, sekä saariston kaunis ja hauras luonto.

Saaren Taika tuotteet valmistetaan käsin aina vain muutaman kappaleen erissä, laadukkaista aineksista ja tarkkaan valittuihin käyttökohteisiin. Ainesosat on haluttu pitää mahdollisimman vähäisinä eikä Saaren Taian tuotteissa käytetä lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita (poikkeuksena vuohenmaitosaippuat ja tuoksusoijakynttilät). Tuotteet valmistetaankin luontoa ajatellen ja luontoa mahdollisimman vähän rasittaen.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä täysekologiset pyykkietikat, vegaaniset 100% puhtaat (kemiallisesti puhdistamattomat), ravintoainerikkaat sheavoiteet, hyvin siedetyt ja pitävät vegaaniset soodattomat deodorantit, vuohenmaitosaippuat, artesaanisaippuat sekä vegaaniset soijavahakynttilät.

Mikäli sinua kiinnostaa Saaren Taika tuotteiden jälleenmyynti, voit pyytää tunnukset jm-kauppaan sähköpostilla saarentaika@gmail.com

Saaren Taika tuotteita löydät jo liki jokaisesta kaupungista Suomesta sekä muutamista ihanista verkkokaupoista. Tarkista lähialueesi jälleenmyyjä tästä linkistä: https://www.saarentaika.com/jalleenmyyjat/


Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: