Saaren Taika Kamomilla-Shea auttaa myös lihaskipuun

Saaren Taika Kamomilla-Shea auttaa myös lihaskipuun

Moi taas!

Mulla oli muutama päivä sitten vaivana sellainen selittämätön hartiakipu vasemmalla puolella. En tiedä oliko sieltä joku lihas revähtänyt vai olinko kolauttanut sen johonkin terävään kulmaan, mutta todella kovaa kipua oli siellä useamman päivän ajan ja olin syönyt siihen tulehduskipulääkettä kolmisen päivää eikä kipu hellittänyt.

Sitten muistin että sheaoidehan käy myös lihaskipuihin ja ajattelin kokeilla Saaren Taika Kamomilla-Sheaa hartiaan.

Ekana iltana laitoin sheavoidetta ja seuraavana päivänä hartia oli jo huomattavasti parempi, mutta edelleen tuntui kipua. Laitoin vielä toisena iltana ja seuraavana päivänä kipua ei tuntunut enää ollenkaan. 


Tänään aion kokeilla sitä oikean käden kyynärpäähän jossa on selvästi joku lihastulehdus Se on varmaan tullut jostakin työstä tai hommasta mitä olen lähipäivinä tehnyt. Toivottavasti voide auttaa ja kipu hellittää 😊

 

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: