Saaren Taika jalkavoide, todellinen jalkapohjien tehopehmentäjä!

Saaren Taika jalkavoide, todellinen jalkapohjien tehopehmentäjä!

Tervehdys arvoisa lukijani!

Tässä blogikirjoituksessa testaan kehittämääni pehmentävää jalkavoidetta joka vähentää jonkinverran kantapäiden raspaamisen tarvetta sekä pehmentää ja hoitaa jalkapohjia. Jalkavoide sopii sekä miehille, että naisille 🙂

Voide on nyt ollut käytössäni nyt n. 10 päivän ajan eli olen sitä sivellyt jalkapohjiin aamuisin suihkun jälkeen.

Ensituntuma voiteesta on aika kova, kun sitä ottaa purkista, mutta heti käsillä hieroessa se muuttuu todella pehmeäksi hieman kermaiseksi ja vaikuttaa todella hyvin leviävältä ja riittoisalta. Sen tuoksu on aika mieto tuoksu jossa päällimmäisenä tuoksuu Ylang Ylang ja sen alta voi aistia aivan miedosti neem-öljyn tuoksua.

Jalkoihin levitettäessä tuntuma on kermainen ja levittyvyys on hyvä.

Tässä on kantapään lähtötilanne ennen Saaren Taika jalkavoiteen käytön aloittamista (päivittäisessä käytössä on ollut ihan tavallinen sheavoide)

Ja tässä kantapää, kun voidetta on ehditty käyttää kaksi kertaa:

Voiteen parhaimman hyödyn saa pidemmällä käytöllä ja suosittelenkin voidetta käytettäväksi ihan päivittäin 🙂

Tässä käytettynä n. 10 päivää aamuisin, jalkapohjissa näkyy vielä karheutta, mutta kantapäiden sivut ovat jo silenneet <3

 

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: