Saaren Taika Greippishampoo rasvoittuville hiuksille

Saaren Taika Greippishampoo rasvoittuville hiuksille

Moikka moi arvoisa lukijani ja tervetuloa vihdoin ja viimein lukemaan ensimmäisestä markkinoille tulevasta palashampoostani!

Ja miksi sellainen tulee markkinoille vasta nyt? No siksi, että palashampoon suunnittelu ei ole lainkaan niin helppoa kuin saippuan! Hiuksen käpymäiselle rakenteelle on huomattavasti vaikeampaa suunnitella täysin sopiva pesutuote kuin iholle ja omalla kohdallani hankaluutta lisäävät vielä lisäksi hento ja ohut hiuslaatu nopeasti rasvoittavan talin erityksen kera ja lisänä vielä korpuiksi kuivuvat latvat! Lisäksi lipeästä valmistettavien saippuoiden (palashampoo on myös saippua) kypsyminen vaatii 4 viikkoa vähintään, joten mikään erityisen nopea prosessi tuo saippuan/shampoon kehittely ei ole.

Nyt olen vihdoin saanut omalla hiukselleni täydellisesti sopivan shampoon ja muutamat palaset on juuri lähetetty myös ulkopuolisille testaajille mielipiteen saamiseksi.

Itse olen käyttänyt tätä Greippishampoota nyt viikon päivät ja en voisi olla tyytyväisempi! Hiukseni pysyvät kiiltävinä ja rasvattomina jopa pipon alla koko päivän rehkiessä (alla olevassa kuvassa aamupäivästä iltamyöhään murskeen levitystä eli uuden Saaren Taika tehtaan pohjan valmistelua märälle rinnetontille).

Hiukset ovat latvoista todella hyvän tuntuiset, silti ne eivät rasvastu päivän mittaan niin kuin yleensä. Hiukset ovat niin kiiltävät ja sileät, että jopa mieheni mainitsi asiasta minulle ja hän ei normaalisti edes huomaa jos olen laittanut vaikka syventävää väriä päähäni tms. 😀

Tämä shampoo pääsee siis jatkoon ja toivotaan, että muutama muukin seuraa perässä 🙂

Alla saippuan kypsyttämöni:

Tästä syystä Saaren Taika artesaanisaippuoita valmistuu vain pieniä määriä kerralla, sillä niiden kypsyttely vaatii paljon tilaa ja aikaa.

Kiitos, että luit, palataan taas 😀

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: