Saaren Taian fb:ssä on mahtis Joulukalenteri arvonta

Saaren Taian fb:ssä on mahtis Joulukalenteri arvonta

Saaren Taian fb:ssä on mahtis Joulukalenteri #arvonta:
Osallistu Facebookissa kertomalla oma kokemuksesi tuotteen käytöstä. ja voita 5 valitsemaasi Saaren Taika tuotetta! Ohjeet lopussa ⤵️
🎅Saaren Taika Joulukalenterin luukku 3:
Saaren Taika® pyykkietikka Talvi 1000ml
Uudet täysekologiset Saaren Taika® pyykkietikat pyykihuuhteluun ja kodin muuhun puhdistamiseen.

Upeat vuodenaikojen innoittamat tuoksuyhdistelmät jättävät pyykkisi tuoksuvan raikkaiksi lisäten niille upean vuodenaikaan liittyvän luonnollisen tuoksun!

Tuoksun voimakkuus 5 (1-5)

Sisältää: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Hajusteina männyn, patsulin ja neilikan luonnollisia eteerisiä öljyjä.

100% luonnolliset ja 100% biohajoavat Saaren Taika® pyykkietikat
Saaren Taika® pyykkietikat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia.

Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena, siivouksessa.

Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa.

Pyykkietikka raikastaa myös pesukonettasi jokaisella pesukerralla, sekä poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin! 🎅🏻Saaren Taika esittelee jokaisessa kalenterin luukussa yhden suositun, ekologisen ja tehokkaan tuotteen. Osallistu joulukalenteriin kertomalla oma kokemuksesi tuotteen käytöstä. 🎅🏻Kalenterin viimeisen luukun (24) jälkeen suoritetaan arvonta kaikkien kalenteriin osallistuneiden kesken. Voittaja saa valita itselleen 5 Saaren Taika tuotetta. 👉Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat 👉Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Fb ei ole mukana kalenterin arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä. Kommenttiasi saatetaan käyttää nimettömästi myöhemmin tuotteen markkinoinnissa.2 thoughts on “Saaren Taian fb:ssä on mahtis Joulukalenteri arvonta”

  • En ole saaren taikaa vielä kokeillut, mutta olen hiljattain jättänyt huuhteluaineen kokonaan pois ja käyttänyt pyykkietikkaa huuteluaineen tilalla. Ihanan raikasta pyykkiä tulee. Olisi mahtavaa kokeilla nyös saaren taikaa-tuotteita!

Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: