Saaren Taian biohajoava ja ekologinen Veneilijänsaippua käy myös lemmikin turkin pesuun.

Saaren Taian biohajoava ja ekologinen Veneilijänsaippua käy myös lemmikin turkin pesuun.

Tervehdys arvoisa lukijani!

Kesä käy aika kuumana tällä hetkellä ja uimakausikin on aloiteltu monessa perheessä, niin myös meillä!

Saaren Taialta tuli markkinoille alkukesästä ekologinen ja biohajoava Veneiljiänsaippua, joka on suunniteltu veneilijöille, mökkeilijöille ja retkeilijöille, jotka peseytyvät luonnon vesissä kuten meressä, järvessä ja joessa. Saippua on kehitetty niin, että se vaahtoaa myös suolaisessa merivedessä eikä sen käyttö vahingoita vesistöjä. Se sisältää ainoastaan saippuoitua kookosöljyä ja saippua on 100% biohajoava ja myrkytön.

Olen miettinyt useita kertoja, että otan saippuan mukaan rannalle, kun käymme uittamassa koiria. Mikäpä olisikaan kätevämpää, kuin pestä koirat samalla kun ne leikkivät vedessä?

En ole kuitenkaan ehtinyt testata saippuan sopivuutta koiralle ennen kuin tänä aamuna. Koekaniiniksi joutui moniallergikko Iita. Iitalla on paha hiivaongelma, jonka lisäksi hän on allerginen mm. pölylle, pölypunkeille, sianlihalle, vehnälle, siitepölylle ja oikeastaan vähän kaikelle. Iitan allergioiden ja ihon herkän kutiavaisuuden vuoksi meillä ei esim. voida antaa koirille enää ruuantähteitä (paitsi Iitan huomaamatta Pontukselle) eikä random herkkupaloja. Kaikki namit ja herkut täytyy olla Iitalle allergisoimattomia, sillä jo pieni määrä saattaa aiheuttaa koko loppupäivän kutinakohtauksen!

Iita on n. 5-vuotias kodinvaihtajaboksu joka muutti meille tänne saaristoon tuossa reilu vuosi sitten <3 Yhteiselo Iitan kanssa on sujunut mallikkaasti ja hän on vallan valloittava tyttönen omine hassuine tapoineen, kuten Sheavoiteen ruinaamisine aina iltasella kun hän huomaa, että avaan yöpöydän laatikon ja kaivan voiteen esiin 😀 Tiukka tuijotus voidepurkkiin alkaa välittömästi kun purkki on esillä eikä lopu ennen kuin Iita on saanut pienen sipausin itsekin! 😀 Tämä on meidän tyttöjen yhteinen hauska iltarutiinimme!(Saaren Taika voiteet ovat vaarattomia, ei siis ole vaaraksi vaikka koira nuolaiseekin huulistaan voidetta, itseasiassa olen käyttänyt Saaren Taika KamomillaSheavoidetta Iitan kutiavaan korvaan ja kutina loppuu ihan muutaman sekunnin kuluttua voiteen laittamisesta.)

Tänään Iita pääsi sitten aamulla kanssani suihkuun. Veneilijänsaippua istuu käteen soikean muotonsa vuoksi erittäin hyvin ja toisin kun jotkut nelikulmaiset saippuat, tämä ei livennyt koiraa pestessä kädestäni kertaakaan! Saippua vaahtosi varsin hyvin eikä tarvittukaan Iitan märälle turkille kuin pari hellävaraista pyöräytystä ja koira oli varsin hyvin saippuavaahdon peitossa.

Iitan ilmeestä voi päätellä, että pesuoperaatio ei ehkä ollut ihan neidin mieleen, mutta toivottavasti puhdas lopputulos edes miellyttää 😀

Näin tuli siis testattua, että Saaren Taika Veneilijänsaippua käy erinomaisesti myös lemmikin turkin pesuun 🙂

 

Kiitos, että luit, jos kaipaat koirallesi kemikaalitonta saippuaa, kannattaa selata jälleenmyyjiemme lista läpi:

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

 

 

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: