Saaren Taialle uudistuksia mm. luomusaippuat, vegaaniset tuoksusoijakynttilät ja muuta uutta

Saaren Taialle uudistuksia mm. luomusaippuat, vegaaniset tuoksusoijakynttilät ja muuta uutta

Moikka taas ihana lukijani!

Hiukan on ollut kiirettä tässä syksyn edetessä, sillä tuotevalmistuksen puolella aletaan jo täyttää hyllyjä joulusesonkia ajatellen ja samaan aikaan Saaren Taialle on tullut ja on tulossa paljon uudistuksia! Samaan aikaan niiden kanssa ollaan jo päästy myös koti-osion remontoinnissa pikkuiseen alkuun ja vieno haave mielessäni siintääkin, että talven aikana päästäisiin jo itsekin muuttamaan!

Erityisen rasittavaa on tämä kahden paikan välillä ramppaaminen, kun paljon on asioita jo uudessa paikassa ja paljon täällä  vanhassa. Eilen illalla kävi niin, että iltapalaa syödessäni (vanhassa paikassa) oli tänne unohtunut ostaa leivänpäälislevite, koska on hankalaa pysyä tässä kiireessä ihan tarkkaan perillä mitä kummankin paikan jääkaapissa on. No, en saanut sitten leipää iltapalaksi vaan ainoa mitä kaapista löytyi oli raskas ja epäterveellinen hampurilainen 🙁

Kahden jääkaapin ja paikan ongelma on myös hirvittävä ruokahävikki 🙁 Kun tulee ostettua jauhelihaa sinne ja tänne ja sitten ei olekaan aikaa tehdä siellä ruokaa eikä muista tuoda jauhelihaa tänne, tai ei ole täälläkään aikaa tehdä sitä, niin nyt meillä on mennyt hirmuisesti ruokaa vanhaksi ja on jouduttu hävittämään. Se syö hiukan naista, kun olen siitä ollut aina tarkka ettei ruokaa mene roskiin 🙁

Mutta onneksi yhden huoneen seinät on jo saatu kuntoon, enää ei ole kuin lattia laittamatta ja yksi huone olisi valmis 😀

Me aloitettiin remppa helpoimmasta eli pojan huoneesta. Illalla siinä aloitellessani tapetointia ja liisterit oli jo seinässä tajusin, että hitsi vieköön! Mulla ei ole tapettilastaa, ei liisterirättiä, ei mittaa, ei suorakulmaa. No, mitä mulla sitten on? Tikkaat, tapetti, liisteri ja talossa oli rättejä ja pyyhkeitä. Tapetti tasattiin seinään sitten pyyhkeen avulla ja keittiörätillä pyyhin saumoista ylimääräiset. Mittaan leikkaus tapahtui seinässä, kun ei ollut suorakulmaa, jotta olisi voinut leikata valmiit palat lattialla. No ihan ok tuli silti, toivotaan että pysyy myös seinässä 😀

Teipit ja lattiansuojat on vielä paikoillaan, eihän sitä nyt kaikkea voi ehtiä 😀

Saaren Taikaa odottaa suuret uudistukset! Kaikkea en viitsi etukäteen kertoa, mutta osa on varmaan jo huomannutkin, että muutamat saippuatuotteistamme on jo muuttunut 100% luomuksi kuten suosittu Veera suolasaippua, sekä tehokkaat siivoussaippuat Sitrus ja uutuus Greippi!

Valikoimamme on ”luomuistunut” tässä sitä mukaa, kun vanhat raaka-aineet on käytetty loppuun ja ollaan päästy käyttämään uuden raaka-ainetoimittajamme tuotteita. Samalla joidenkin saippuoidemme muoto muuttuu entistä ”käsityöläisemmiksi”, jotta aitojen muinaisten saippuareseptien läsnäolo korostuisi entisestään.

Olen aika innoissani kaikista uudistuksista mitä meille on tulossa!

Syksyn pimetessä valikoimaamme teki paluun myös kynttilät. Tuttuun tapaan ne ovat vegaanisia tottakai ja valmistettu ekologiseen soijavahaan.

Luo kotiisi tunnelmaa lumoavasti tuoksuvien Saaren Taika® soijavahakynttilöiden eleganteilla tuoksuilla. Valikoimassa myös täysin tuoksuton kynttilä, Luonnonlapsi.

Lumoavasti tuoksuvat Saaren Taika® tuoksusoijakynttilät palavat puhtaasti ja niiden kaunis kermainen ulkonäkö kruunaa kynttilän elegantin, mutta yksinkertaisen designin.

Soijavahakynttilä on turvallisempi käyttää kuin perinteiset steariini- ja parafiinikynttilät, sillä soijavahakynttilä ei päästä huoneilmaan yhtä paljon karsinogeenejä ja pienhiukkasia kuin edellä mainitut perinteisemmät kynttilät. Soijavaha on vegaanista ja siten myös ekologisempi vaihtoehto kuin usein teurasjätteestä valmistettu steariini tai maaöljyn tislaamisen jäämistä erotettu parafiini.

Saaren Taika® soijavahakynttilät valmistetaan vegaaniseen EcoSoya™ soijavahaan.

Saaren Taika® soijakynttilät on valmistettu käsin Suomessa, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Ohje alumiiniastiassa olevan soijavahakynttilän polttamiseen: Ensimmäisellä polttokerralla tulee kynttilää polttaa niin kauan, että kynttilä sulaa aivan alumiiniastian reunoille asti, muutoin kynttilä ei seuraavillakaan kerroilla pala reunoille asti ja kynttilästä jää paljon sulamatonta kynttilävahaa palamatta.

Ekologinen hävittäminen: Polttamalla kynttilää ohjeen mukaisesti ei hävitettäväksi jää kuin alumiiniastia. Alumiiniastia jätetään normaalisti metallinkierrätys astiaan. Pieni määrä jäljellejäänyttä kynttilää ei estä kierrättämistä.

Muista tuotteistamme poiketen kynttilöiden tuoksu on saatu aikaan keinotekoisilla tuoksuaineilla.

Lue lisää Saaren taian sivuilta: https://www.saarentaika.com/vegaaniset-soijavahakynttilat/

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Uutuutena kynttilävalikoimaamme saattaa olla tulossa myös tuoksukynttilä lasipurkissa ja puisella sydämellä. Nämä ovat vasta testivaiheessa eivätkä tule myyntiin ainakaan ennen joulua. Joulun tienoilla meiltä on luvassa muitakin uusia juttuja, mutta niistä on parempi pysytellä hiljaa vielä tässä kohtaa 😉

Kiitos, että luit. Käypäs selaamassa jälleenmyyjiemme listaa ja kurkkaa kenellä ekana on kynttilät valikoimissaan 🙂

Jälleenmyyjät

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: