Ruissalon kylpylä ja uudistunut Airisto sviitti

ruissalon kylpylän Airisto sviitti
Viikonloppulomamme alkoi hieman hektisissä merkeissä ja siitä syystä mm. osa tuote- yms. kuvauksiin tarkoitetusta kameroista unohtui kotiin, samaten osa vaihtovaatteista :D Meillä nimittäin sattui Saaren Taika Shopin verkkokaupan varastolla "pieni" katastrofi, joka vaati välitöntä tilanteeseen puuttumista ja myös meidän kaikkien muiden työntekijöiden venymistä meille kuulumattomiin varasto- ja pakkaushommiin.

Moikka moi ihana lukijani!

Tultiin toista kertaa Ruissalon kylpylään, Airisto sviittiin, eli vanhalta nimeltään Kummeli sviittiin. Viimeksi oltiin täällä vuoden 2019 tammikuussa ja nyt pari kuukautta sitten toteutettu täysremontti on muuttanut sviitin ilmettä todella paljon.

Laitan alle vähän nyt ja ennen kuvia, joista voi itsekin todeta muutoksen vallan upeaksi ja positiiviseksi!

Suurin muutos on kylpyhuoneeseen tullut kahden hengen poreamme! Tämä onkin mahtava uudistus, sillä viimekertaisella vierailullamme poreammetta ei ollut ja siitä syystä Ruissalon kylpylä jäi omassa mielessäni Suomen parhaimman kylpylän tittelissä jeatulle ykkössijalle Långvikin kylpylän kanssa. Nyt, kun Ruissalonkin sviitistä poreamme löytyy, ei ole kahta kysymystäkään mikä kokemistani kylpyläsviiteistä on paras ja se on tottakai Ruissalo!

Viikonloppulomamme alkoi hieman hektisissä merkeissä ja siitä syystä mm. osa tuote- yms. kuvauksiin tarkoitetusta kameroista unohtui kotiin, samaten osa vaihtovaatteista 😀 Meillä nimittäin sattui Saaren Taika Shopin verkkokaupan varastolla “pieni” katastrofi, joka vaati välitöntä tilanteeseen puuttumista ja myös meidän kaikkien muiden työntekijöiden venymistä meille kuulumattomiin varasto- ja pakkaushommiin.

Sitä tehtiinkin sitten omien töiden sijaan, sekä lisäksi ja itseltäni jäi mm. kaksi erään instituutin koulutusta käymättä, joille olin varannut koko viikon. Koulutukset olisivat siinä mielessä olleet tärkeitä, että toisessa olisi lisätty tietoutta eteeristen öljyjen turvallisuudesta ja toisessa peruskemian tietoutta. Kumpikin koulutus oli sellainen, että niille otetaan vain rajattu määrä opiskelijoita ja kurssit aukenevat haettavaksi vain kerran vuodessa 🙁

Mieheni teki aamusta iltapäivään omaa työvuoroaan saippuan valmistuksessa ja sitten jatkoi siitä iltavuoroon tilaustenkäsittelyssä varastolla. Itsekin olin yhtenä päivänä aamu seitsemästä ilta yhdeksään, eli 14 tuntia yhteen putkeen hoitamassa tätä katastrofia ja samaten tyttäreni on ajanut kotoaan 60km päähän tätä sotkua hoitamaan.

Vajaassa viikossa saatiin homma ohjattua takaisin raiteilleen ja kiitos kuuluu jokaiselle meitä auttamaan rientäneelle <3

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Siinä sitten kaiken stressin ja väsymyksen ja uuden pohtimisen ohessa lomalle lähtö tapahtui melkein suoraan varastolta, eikä siinä hötäkässä oltu ehditty pohtia edes, että mitä pitää pakata mukaan, saati, että millaisia kuvia täällä olisi ollut mahdollista ottaa tuotteistamme ja siten myös siihen sopiva kamerakalustokin jäi matkasta 🙁

Lähtökiireessä meni loman ajaksi suunnitellut mainoksetkin väärin, sillä laitoin budjettia päivälle vahingossa 100 euroa, kun piti laittaa 1500 euroa! No sekin maksoi meille sitten noin 100:n tilauksen verran, eli tämän hetkisillä keskiostos määrällä ajateltuna noin 8000 euroa myynnissä. No, en anna asian enempää viedä aikaani lomalta, jonka päätarkoitus kuitenkin on nauttia kahden ihanasta sviitistä, hyvästä ruuasta ja upeista merimaisemista!

Ja upeat ne ovatkin, aivan kuten muistinkin. Auringonnousu täältä sviitin parvekkeelta on aivan huikea! Auringonnousu, etenkin tälleen talviaikaan, on kyllä niin nopea hetki, että sitä ei kannata missata!

Aamiainenkin oli runsas ja herkullinen, ja kun ajoissa menee, saa aika rauhassa syödä 🙂

Ravintolan ruoka oli parempaa kuin ekalla kerralla:

Lauantaina päivällä alkoi mahtava myrsky, jota oli upeaa ihailla kattohuoneen ikkunoista samalla saunan ja poreammeen lämpimistä syleilyistä nauttien. Parvekkeen tuija heilui vimmatusti myrskytuulten reipotellessa sitä ja tuulen voimakas pauhu soi korvissa sisälläkin, kuten videolta voi kuulla:

Saunan lämmöstä katsottuna myrsky ei juurikaan näyttänyt pahalta 😀

Myrskyn yltymistä oli upeaa kuunnella ja nälkähän siinä taas tuli! Tällä kertaa tilattiin pizzat Turun parhaimmalta, eli Pizza Perezistä 🙂

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Loppuillaksi on kaavailtu lisää saunomista ja kylpemistä myrskysateen piiskatessa sviitin suuria ikkunoita ja tuulen ujeltaessa ulkona.

Alla pari tuotekuvaa ja video, jotka sain onnistumaan mukaan tulleilla välineillä:

Useat vaikeiden iho-ongelmien kanssa vuosiakin kamppailleet ovat saaneet Saaren Taika Teepuusaippuasta avun!
“Mulla ollut iho huonossa kunnossa. Ihotautilääkärilläkin käyty. Antibiootit kokeiltu. Erilaisiin helliin ihonhoitotuotteisiin mennyt useampi satanen. Ruusufinniä ei ole vaikka siltä vaikutti aluksi. Hormoninäppyä tai aknea epäilty. Iho on ollut todella huonossa kunnossa siis. Pintakuiva, näppylöitä, ihon alaisia ”finnejä” , punoitusta ja rosoisen epätasaista ihoa. Nyt viikon teepuusaippuan käytön jälkeen ero on huikea! Ihoni voi paremmin. Ei ole kuiva mutta näyttää ja tuntuu puhtaalta sekä punoitus ja tulehdus hävinnyt. Pitkään mietin ostosta mutta tämä ”palasaippua” on ollut huikea!!!”
SAAREN TAIKA ECOLUTION LUONNOLLINEN ANTIBAKTEERINEN TEEPUU KÄSISAIPPUA 500ML – VEGAANINEN, SULFAATITON
NOVAPUU EKOLOGINEN SAIPPUARASIA, JOKA MUUNTUU KAHDEKSI SAIPPUA-ALUSEKSI
“Hyvin viimeistely tuote ja ihana tuoksu. Rasia on sopivan kokoinen ja kaunis yhtenä tai kahtena alusena.”
SAAREN TAIKA ECOLUTION TYRNI-KEHÄKUKKA SHAMPOO – SULFAATITON, VEGAANINEN
“Hyvä tuote atooppisesta ekseemasta kärsivälle. Kuiva, kiristävä ja kutiseva päänahka rauhoittui.

SAAREN TAIKA ECOLUTION TYRNI-KEHÄKUKKA HOITOAINE – VEGAANINEN, 97% LUONNOLLISTA
“Tyrni Kehäkukka Shampoota ja hoitoainetta olen käyttänyt nyt kaksi kuukautta. Päänahan kutina on rauhoittunut ja hiuksia ei lähde enää niin paljoa. Harmaa, luonnonkiharatukkani voi hyvin.”

Voit shoppailla Saaren taikoja verkkokaupastamme: shop.saarentaika.com

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: