Ruissalon kylpylä ja uudistunut Airisto sviitti

ruissalon kylpylän Airisto sviitti
Viikonloppulomamme alkoi hieman hektisissä merkeissä ja siitä syystä mm. osa tuote- yms. kuvauksiin tarkoitetusta kameroista unohtui kotiin, samaten osa vaihtovaatteista :D Meillä nimittäin sattui Saaren Taika Shopin verkkokaupan varastolla "pieni" katastrofi, joka vaati välitöntä tilanteeseen puuttumista ja myös meidän kaikkien muiden työntekijöiden venymistä meille kuulumattomiin varasto- ja pakkaushommiin.

Moikka moi ihana lukijani!

Tultiin toista kertaa Ruissalon kylpylään, Airisto sviittiin, eli vanhalta nimeltään Kummeli sviittiin. Viimeksi oltiin täällä vuoden 2019 tammikuussa ja nyt pari kuukautta sitten toteutettu täysremontti on muuttanut sviitin ilmettä todella paljon.

Laitan alle vähän nyt ja ennen kuvia, joista voi itsekin todeta muutoksen vallan upeaksi ja positiiviseksi!

Suurin muutos on kylpyhuoneeseen tullut kahden hengen poreamme! Tämä onkin mahtava uudistus, sillä viimekertaisella vierailullamme poreammetta ei ollut ja siitä syystä Ruissalon kylpylä jäi omassa mielessäni Suomen parhaimman kylpylän tittelissä jeatulle ykkössijalle Långvikin kylpylän kanssa. Nyt, kun Ruissalonkin sviitistä poreamme löytyy, ei ole kahta kysymystäkään mikä kokemistani kylpyläsviiteistä on paras ja se on tottakai Ruissalo!

Viikonloppulomamme alkoi hieman hektisissä merkeissä ja siitä syystä mm. osa tuote- yms. kuvauksiin tarkoitetusta kameroista unohtui kotiin, samaten osa vaihtovaatteista 😀 Meillä nimittäin sattui Saaren Taika Shopin verkkokaupan varastolla “pieni” katastrofi, joka vaati välitöntä tilanteeseen puuttumista ja myös meidän kaikkien muiden työntekijöiden venymistä meille kuulumattomiin varasto- ja pakkaushommiin.

Sitä tehtiinkin sitten omien töiden sijaan, sekä lisäksi ja itseltäni jäi mm. kaksi erään instituutin koulutusta käymättä, joille olin varannut koko viikon. Koulutukset olisivat siinä mielessä olleet tärkeitä, että toisessa olisi lisätty tietoutta eteeristen öljyjen turvallisuudesta ja toisessa peruskemian tietoutta. Kumpikin koulutus oli sellainen, että niille otetaan vain rajattu määrä opiskelijoita ja kurssit aukenevat haettavaksi vain kerran vuodessa 🙁

Mieheni teki aamusta iltapäivään omaa työvuoroaan saippuan valmistuksessa ja sitten jatkoi siitä iltavuoroon tilaustenkäsittelyssä varastolla. Itsekin olin yhtenä päivänä aamu seitsemästä ilta yhdeksään, eli 14 tuntia yhteen putkeen hoitamassa tätä katastrofia ja samaten tyttäreni on ajanut kotoaan 60km päähän tätä sotkua hoitamaan.

Vajaassa viikossa saatiin homma ohjattua takaisin raiteilleen ja kiitos kuuluu jokaiselle meitä auttamaan rientäneelle <3

Siinä sitten kaiken stressin ja väsymyksen ja uuden pohtimisen ohessa lomalle lähtö tapahtui melkein suoraan varastolta, eikä siinä hötäkässä oltu ehditty pohtia edes, että mitä pitää pakata mukaan, saati, että millaisia kuvia täällä olisi ollut mahdollista ottaa tuotteistamme ja siten myös siihen sopiva kamerakalustokin jäi matkasta 🙁

Lähtökiireessä meni loman ajaksi suunnitellut mainoksetkin väärin, sillä laitoin budjettia päivälle vahingossa 100 euroa, kun piti laittaa 1500 euroa! No sekin maksoi meille sitten noin 100:n tilauksen verran, eli tämän hetkisillä keskiostos määrällä ajateltuna noin 8000 euroa myynnissä. No, en anna asian enempää viedä aikaani lomalta, jonka päätarkoitus kuitenkin on nauttia kahden ihanasta sviitistä, hyvästä ruuasta ja upeista merimaisemista!

Ja upeat ne ovatkin, aivan kuten muistinkin. Auringonnousu täältä sviitin parvekkeelta on aivan huikea! Auringonnousu, etenkin tälleen talviaikaan, on kyllä niin nopea hetki, että sitä ei kannata missata!

Aamiainenkin oli runsas ja herkullinen, ja kun ajoissa menee, saa aika rauhassa syödä 🙂

Ravintolan ruoka oli parempaa kuin ekalla kerralla:

Lauantaina päivällä alkoi mahtava myrsky, jota oli upeaa ihailla kattohuoneen ikkunoista samalla saunan ja poreammeen lämpimistä syleilyistä nauttien. Parvekkeen tuija heilui vimmatusti myrskytuulten reipotellessa sitä ja tuulen voimakas pauhu soi korvissa sisälläkin, kuten videolta voi kuulla:

Saunan lämmöstä katsottuna myrsky ei juurikaan näyttänyt pahalta 😀

Myrskyn yltymistä oli upeaa kuunnella ja nälkähän siinä taas tuli! Tällä kertaa tilattiin pizzat Turun parhaimmalta, eli Pizza Perezistä 🙂

Loppuillaksi on kaavailtu lisää saunomista ja kylpemistä myrskysateen piiskatessa sviitin suuria ikkunoita ja tuulen ujeltaessa ulkona.

Alla pari tuotekuvaa ja video, jotka sain onnistumaan mukaan tulleilla välineillä:

Useat vaikeiden iho-ongelmien kanssa vuosiakin kamppailleet ovat saaneet Saaren Taika Teepuusaippuasta avun!
“Mulla ollut iho huonossa kunnossa. Ihotautilääkärilläkin käyty. Antibiootit kokeiltu. Erilaisiin helliin ihonhoitotuotteisiin mennyt useampi satanen. Ruusufinniä ei ole vaikka siltä vaikutti aluksi. Hormoninäppyä tai aknea epäilty. Iho on ollut todella huonossa kunnossa siis. Pintakuiva, näppylöitä, ihon alaisia ”finnejä” , punoitusta ja rosoisen epätasaista ihoa. Nyt viikon teepuusaippuan käytön jälkeen ero on huikea! Ihoni voi paremmin. Ei ole kuiva mutta näyttää ja tuntuu puhtaalta sekä punoitus ja tulehdus hävinnyt. Pitkään mietin ostosta mutta tämä ”palasaippua” on ollut huikea!!!”
SAAREN TAIKA ECOLUTION LUONNOLLINEN ANTIBAKTEERINEN TEEPUU KÄSISAIPPUA 500ML – VEGAANINEN, SULFAATITON
NOVAPUU EKOLOGINEN SAIPPUARASIA, JOKA MUUNTUU KAHDEKSI SAIPPUA-ALUSEKSI
“Hyvin viimeistely tuote ja ihana tuoksu. Rasia on sopivan kokoinen ja kaunis yhtenä tai kahtena alusena.”
SAAREN TAIKA ECOLUTION TYRNI-KEHÄKUKKA SHAMPOO – SULFAATITON, VEGAANINEN
“Hyvä tuote atooppisesta ekseemasta kärsivälle. Kuiva, kiristävä ja kutiseva päänahka rauhoittui.

SAAREN TAIKA ECOLUTION TYRNI-KEHÄKUKKA HOITOAINE – VEGAANINEN, 97% LUONNOLLISTA
“Tyrni Kehäkukka Shampoota ja hoitoainetta olen käyttänyt nyt kaksi kuukautta. Päänahan kutina on rauhoittunut ja hiuksia ei lähde enää niin paljoa. Harmaa, luonnonkiharatukkani voi hyvin.”

Voit shoppailla Saaren taikoja verkkokaupastamme: shop.saarentaika.com

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.