Rentoutumista Kasnäsin kylpylässä ja syksyn tuomaa myynnin hiljentymistä

Rentoutumista Kasnäsin kylpylässä ja syksyn tuomaa myynnin hiljentymistä

Moikka moi ihana lukijani!

Tässä syksyn tuomassa myynnin notkahduksessa on joutunut miettimään konsteja menojen hillitsemiseen ja tulojen kasvattamiseen.

Kesä oli kuuma ja vilkas mikä näkyi mukavasti jälleenmyyjien hyvänä myyntinä ja meillä tuotannon kasvuna. Kesä kuitenkin vaihtui syksyyn ja niin myyntikin alkoi pikkuhiljaa hiljenemään ja tässä laajentamisen aiheuttamissa megalomaansissa menoissa on ollut pakko pohtia mistä tuloja saisi lisää ja missä menoja voisi vähentää.

Pohdin jopa siirtymistä saippuoiden ekopapereista pahvirasiaan; tämä säästäisi meiltä kahden työntekijän päiväpalkan, kun näitä käy tällä hetkellä 2 pienyrittäjää palkattuna kahtena päivänä viikossa paketoimassa.

Mutta pahvirasia kaikessa helppoudessaan viestii kaikkea sitä mitä Saaren Taika ei ole; helppo, nopea, teollinen, massatuote.

Itse suunnitellut, itse painetut ja itse leikatut saippuavyötteet itse leikatun ekosilkkipaperin kanssa viestii sitä käsityöläisyyttä, tuotteiden yksilöllisyyttä ja tuotteen korkeaa laatua mitä Saaren Taika aidosti onkin! Miten voisin pakata nämä tuotteet pahvirasiaan vaikka se säästäisi meiltä miten paljon aikaa ja rahaa?

Myynnin hiipumisen aiheuttama stressi on myös syönyt naista ja miestä täällä ja joinakin päivinä mietin päätäni puhki asian ratkaisemiseksi niin kovin etten kuule enkä näe ympärillä olevaa. Niinpä kaunis syksykin uhkaa mennä sivu suun asiaa murehtiessa 😥

Tänään kuitenkin otettiin hetki lomaa stressistä ja ajettiin naapurisaareen Kemiöön, Kasnäsin kylpylään.

Maisemat matkalla ovat rauhoittavat ja kylpylän nautinnolliset altaat ja veden äänet saavat murheet taka-alalle.

Ehkäpä tämä tästä vielä iloksi muuttuu?4 thoughts on “Rentoutumista Kasnäsin kylpylässä ja syksyn tuomaa myynnin hiljentymistä”

  • Selasin wordpressiä ekaa kertaa ja heti osui sinun blogi eteen. Miten ihana sattuma, olen meinaan alle kouluikäisenä asunut Förbyssä. Mukava katsella kuvia siltä seudulta.

    • No sattuipa hauska yllätys <3 Kivaa, että luit, näyttääkä Förby vielä samalta kuin ennen?

        • Onhan se, itse ollaan kyllä vasta 2 vuotta asuttu mutta varsin ihastuttu paikkaan, etenkin luontoon <3

Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: