Rentouttava Tapaninpäivä kylpylä Päiväkummussa, tosin “sviitti”, eikä muukaan, eivät vastanneet odotuksia

Tervehdys taas ihana lukijani ja tervetuloa kurkistamaan mille kylpylä Päiväkummussa näytti Tapaninpäivänä.

Tuli näet eräänä päivänä tylsyyksissäni varattua kylpyläpäivä Päiväkummusta ja koska meitä oli koko perhe menossa ja “sviitti” varsin edullinen, ajattelin että mikäpä ei, kokeillaan sviittiä sitten.

Sviitti sanaa ei varsinaisesti pitäisi kai käyttää pelkästä perus++ laatuisesta huoneesta, jonka varustelutaso on kaiken lisäksi varsin vaatimaton. “Sviitissä” ei ollut lainkaan jääkaappia ellei se sitten ollut tämä lukittu ja avaimeton ruskea boxi vaatekaappien vieressä?

Kylppärissä haisi niin pistävä kusen tuoksu, että oven avatessa meinasin lentää persiilleni! Veskin ovi olikin pidettävä visusti kiinni eikä “sviitin” saunan käyttäminen tullut kyseeseenkään! Jopa miehelläni meinasi lentää yrjöt aina vessassa käydessä, vaikka hän ei normaalisti haista mitään hajuja koska on tupakoitsija.

Lusikoitakin oli raaskittu antaa huoneeseen vain 1kpl, jota sitten vuorotellen käytimme iltapalan syömiseen.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Onneksi allasosastolla sentään oli ihan viihtyisää ja testasimmekin kaikki altaat, saunat ja elämyssuihkut moneen kertaan!

Harmillista, että kylpylä aukeaa aamulla vasta 10 aikaan ja huoneiden luovutus on klo jo 12. Aamu-uinnin sai siis unohtaa 😥

Eilen illalla altailta pois lähtiessäni ostin vielä mielenkiinnosta muutaman kylpylässä myydyn kotimaisen saippuatuotteen.

Huoneessa tehty ainesosaluettelon tarkempi tutkiminen paljasti kuitenkin taas ikäviä ylläreitä hyvin laadukkaina ja käsintehtyinä kotimaisina tuotteina markkinoitujen tuotteiden sisällöstä.

Shampoo sisälsi neljäntenä ainesosana Amerikassa kiellettyä, syöpää aiheuttavaa ja voimakkaasti allergisoivaa ainetta. Kuorintatuote sisälsi toisena ainesosana ihohuokosia tukkivaa ja mustapäitä aiheuttavaa ainetta. Lisäksi kuorintatuote sisälsi myös em. shampoon sisältänyttä vaarallista ainetta.. Hyllyn reunalla komeilleessa yrityksen mainosesitteessä kuitenkin vannottiin että tuotteet ovat turvallisia ja ekologisia. Ehkä osittain, muttei 100%:sesti, mikä olisi hyvä mainita ellei ole tarkoitus tahallisesti harhaanjohtaa kuluttajaa.

Näitä on ihan mielenkiintoista tutkiskella. Ei siksi, että kiinnostaisi paljastella kiellettyjä tai vaarallisia ainesosia, vaan ihan vertailun vuoksi, että mitä kilpailijat käyttää tuotteissaan, jotta saavat esim. hintaa alemmas menettämättä ominaisuuksia.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Esim. yleistä välteltävää ainetta; SLS:ää usein lisätään tuotteeseen antamaan runsaasti vaahtoa. Runsaan vaahdon saa aikaan myös täysin luonnollisesti ja biohajoavasti käyttämällä sellaisia öljyjä, jotka antavat paljon vaahtoa. Tämä toki
nostaa hiukan tuotteen hintaa.

Tuota aikaisemmin mainitsemaani shampoon sisältämää kiellettyä ainetta taas lisätään mm. kiinteyttämään/paksentamaan nestetuotteita. Tämäkin ominaisuus on mahdollista saada aikaan täysin luonnollisesti, mutta sekin yleensä nostaa hiukan tuotteen hintaa.

Tultiin aamiaiselle. Aika niukka. Perinteiset “lämpimäiset” kuten nakit, pekoni yms. loistivat poissaolollaan. Itse selviän kyllä jogurtti aamiaisellakin, mutta perheen miesväki olisi halunnut pekoninsa 😎 Automaatin mehu maistui laimenneelta tiskivedeltä, kahvi oli viileää eikä kahvimaitoa löytynyt laktoosittomana 😑

Positiivista sentään, että nyt kun oltiin miehen kanssa kummatkin käyty aamulla suihkussa ja minä viruttelin hyvän tovin suihkun seiniä, niin virtsan haju on kadonnut. Ilmeisesti edellinen vieras on pissinyt suihkuun eikä suihkua ole sen jälkeen pesty. Aika ällöttävää.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d