Quacamole nopealle ja herkulliselle burritolle

Quacamole nopealle ja herkulliselle burritolle

Moikka moi arvoisa lukijani!

Meillä miehet sairastaa keuhkoputkentulehdusta ja poskiontelontulehdusta, ja itsekin olen hiukan flunssaoireisena joten päätin kokeilla ruuaksi jotakin suht nopeaa, helppoa ja mausteista, jotta sairaatkin maistavat jotakin.

Valitsin kaupasta esikypsytettyä avokadoa, tortillaleipiä, jauhelihaa ja valmiin Tex Mex Burrito -maustepussin. Lisukkeiksi salaattia, suolakurkkua, fetaa, paprikaa, juustoraastetta, jalapenoa ja ananasta.

Ensin valmistin quacamolen seuraavasti; halkaisin avokadon, poistin kiven ja kaavin lusikalla sisukset kippoon. Pilkoin tomaatin ja sipulin sinne mukaan. Ripottelin päälle suolaa sekä pippuria myllystä ja lopuksi sitruunamehua. Quocamole reseptiin tarvitset:

2 kypsää avokadoa
2 tomaattia
1 sipuli
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1-2 rkl sitruunamehua

Lopuksi surruttelin sen sauvasekoittimella tahnaksi.

Seuraavaksi paistoin jauhelihan johon ei tullut muita mausteita kuin pilkottu paprika ja Tex Mex Burrito -maustepussi.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ruoka olikin  nopeasti valmista, ei muuta kuin herkuttelemaan!

Quacamole oli todella hyvää ja sopi oikein hyvin yhteen Burritomausteen kera! Koko kokkaukseen kului aikaa noin 30 minuuttia, varsinainen pikaruoka siis!

Taustalla muuten tunnelmaa toi uudet Saaren Taika tuoksusoijakynttilät; sydämen muotoinen Darjeeling Tea (uusi suosikkini) ja allergeeniton Kookos <3 Kynttilöitä myy jälleenmyyjäni ympäri Suomena, katso lähin jälleenmyyjäsi täältä: https://www.saarentaika.com/jalleenmyyjat/

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY