Puisten puutarhakalusteiden helppo puhdistus

Puisten puutarhakalusteiden helppo puhdistus (1)
Lähes kauttaaltaan vihreiksi muuttuneet upeat puiset puutarhakalusteeni näyttivät olevan pilalla ja mietin oikeasti, että niiden hinkkaaminen valoiseksi on niin uuvuttava homma, että en usko sellaiseen pystyväni.

Ympäristölle vaaraton puutarhakalusteiden pesu

Kyllä mä sitten kuitenkin pesin sen valkoisen kuuden hengen puutarhakalusteryhmän tuolla rantasaunalla, vaikka aamupäivällä ajattelin, että ilma on liian kylmä ja tuulinen siihen. 

Lähdettiin siis miehen kanssa rantasaunalle kameroiden kera tarkoituksena vain nauttia illasta ja kuvata lintuja, jos sellaisia nähdään.

Mutta rauhaton sielu, kun olen, niin otin varmuuden vuoksi Saaren Taika siivoussaippuan, pesuharjan ja suihkepullossa vettä mukaani, koska koskaanhan ei tiedä jos siivousinto iskeekin, eikä tuolta alhaalta jaksa huvikseen tänne ylös raahustaa mitään enää hakemaan. 

Siksi mulla on aina korillinen tavaraa, kun menen tuonne alas. Korissani on yleensä aina juomaa, kamera, kännykkä, lisävaatteita, joskus läppärikin ja vaikka mitä!

valkoinen puutarhakaluste muuttunut vihreäksi

Upeat Hillestorp puutarhakalusteeni

Ostettiin nämä ihanat Hillestorp puutarhakalusteet silloin kun saimme tämän kesäpaikan ja ne ovat nyt sitten ollut kaksi talvea taivasalla ja tänä viikonloppuna, kun otin ne rantasaunan seinustalta ja laitoin saunaterassille, huomasin, että ne ovat menneet aivan kamalaan kuntoon. 

Lähes kauttaaltaan vihreiksi muuttuneet upeat puiset puutarhakalusteeni näyttivät olevan pilalla ja mietin oikeasti, että niiden hinkkaaminen valoiseksi on niin uuvuttava homma, että en usko sellaiseen pystyväni.

Otin kuitenkin, kuin uteliaisuudesta, rantaan mukaan Saaren Taika Sitrus siivoussaippuan, bambu pesuharjan sekä suihkepullossa vettä, jolla saan kostutettua puutarhakalusteet ennen saippuapesua. 

Saaren Taika sitrus siivoussaippua apuna puutarhakalusteiden puhdistuksessa

Puutarhakalusteet puhtaaksi ympäristöystävällisesti

Jos ihan totta puhutaan, en uskonut, että saan puutarhakalusteitani puhtaaksi, ainakaan kovin helposti!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Vaikka olen tottakai nähnyt asiakkaidemme lähettämiä ennen ja jälkeen kuvia monista valkoisista puutarhakalusteista ja piha-aidoista, mutta olen aina ajatellut, että he ovat varmasti ahkerampia siivoojia kuin itse.

Yllätys olikin suuri, kun huomasin, että kostutus, siivoussaippuaan pyöräytys pesuharjalla ja pari hankaavaa liikettä ja kaikki vihreä mähmä ja sammal oli poissa. Koko pesuoperaatioon kului valehtelematta alle 30 minuuttia ja se jos joku on kyllä nopeaa ja vaivatonta!

Puhdasta niin helposti ja vähällä vaivalla!

Enpä totta tosiaan olisi arvannut, että pinttyneiden puutarhakalusteiden puhdistus voisi olla näin helppoa ja vaivatonta! Mutta lopputulos puhuu puolestaan 🙂  Huom. En pessyt pöydän ja tuolien alaosia, eli ei kannata katsoa niitä 😀

Puhtaat valkoiset puutarhakalusteet
Puhtaat valkoiset puutarhakalusteet

Näin helppoa, kun tuo puhdistus oli, ajattelinkin seuraavaksi, että tuo valkoinen terassiaita voisi olla seuraavana vuorossa!

Osta ekologinen ja biohajoava Saaren Taika siivoussaippua

Saaren Taika siivoussaippuan voit ostaa Saaren Taika Shopista

Ps. Käy katsomassa mitä kaikkea asiakkaamme ovat siivoussauppuoillamme puhdistaneet!

Siivoussaippua kokemuksia

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.