Puisten puutarhakalusteiden helppo puhdistus

Puisten puutarhakalusteiden helppo puhdistus

Ympäristölle vaaraton puutarhakalusteiden pesu

Kyllä mä sitten kuitenkin pesin sen valkoisen kuuden hengen puutarhakalusteryhmän tuolla rantasaunalla, vaikka aamupäivällä ajattelin, että ilma on liian kylmä ja tuulinen siihen. 

Lähdettiin siis miehen kanssa rantasaunalle kameroiden kera tarkoituksena vain nauttia illasta ja kuvata lintuja, jos sellaisia nähdään.

Mutta rauhaton sielu, kun olen, niin otin varmuuden vuoksi Saaren Taika siivoussaippuan, pesuharjan ja suihkepullossa vettä mukaani, koska koskaanhan ei tiedä jos siivousinto iskeekin, eikä tuolta alhaalta jaksa huvikseen tänne ylös raahustaa mitään enää hakemaan. 

Siksi mulla on aina korillinen tavaraa, kun menen tuonne alas. Korissani on yleensä aina juomaa, kamera, kännykkä, lisävaatteita, joskus läppärikin ja vaikka mitä!

valkoinen puutarhakaluste muuttunut vihreäksi

Upeat Hillestorp puutarhakalusteeni

Ostettiin nämä ihanat Hillestorp puutarhakalusteet silloin kun saimme tämän kesäpaikan ja ne ovat nyt sitten ollut kaksi talvea taivasalla ja tänä viikonloppuna, kun otin ne rantasaunan seinustalta ja laitoin saunaterassille, huomasin, että ne ovat menneet aivan kamalaan kuntoon. 

Lähes kauttaaltaan vihreiksi muuttuneet upeat puiset puutarhakalusteeni näyttivät olevan pilalla ja mietin oikeasti, että niiden hinkkaaminen valoiseksi on niin uuvuttava homma, että en usko sellaiseen pystyväni.

Otin kuitenkin, kuin uteliaisuudesta, rantaan mukaan Saaren Taika Sitrus siivoussaippuan, bambu pesuharjan sekä suihkepullossa vettä, jolla saan kostutettua puutarhakalusteet ennen saippuapesua. 

Saaren Taika sitrus siivoussaippua apuna puutarhakalusteiden puhdistuksessa

Puutarhakalusteet puhtaaksi ympäristöystävällisesti

Jos ihan totta puhutaan, en uskonut, että saan puutarhakalusteitani puhtaaksi, ainakaan kovin helposti!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Vaikka olen tottakai nähnyt asiakkaidemme lähettämiä ennen ja jälkeen kuvia monista valkoisista puutarhakalusteista ja piha-aidoista, mutta olen aina ajatellut, että he ovat varmasti ahkerampia siivoojia kuin itse.

Yllätys olikin suuri, kun huomasin, että kostutus, siivoussaippuaan pyöräytys pesuharjalla ja pari hankaavaa liikettä ja kaikki vihreä mähmä ja sammal oli poissa. Koko pesuoperaatioon kului valehtelematta alle 30 minuuttia ja se jos joku on kyllä nopeaa ja vaivatonta!

Puhdasta niin helposti ja vähällä vaivalla!

Enpä totta tosiaan olisi arvannut, että pinttyneiden puutarhakalusteiden puhdistus voisi olla näin helppoa ja vaivatonta! Mutta lopputulos puhuu puolestaan 🙂  Huom. En pessyt pöydän ja tuolien alaosia, eli ei kannata katsoa niitä 😀

Puhtaat valkoiset puutarhakalusteet
Puhtaat valkoiset puutarhakalusteet

Näin helppoa, kun tuo puhdistus oli, ajattelinkin seuraavaksi, että tuo valkoinen terassiaita voisi olla seuraavana vuorossa!

Osta ekologinen ja biohajoava Saaren Taika siivoussaippua

Saaren Taika siivoussaippuan voit ostaa Saaren Taika Shopista

Ps. Käy katsomassa mitä kaikkea asiakkaamme ovat siivoussauppuoillamme puhdistaneet!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Siivoussaippua kokemuksia