Puisten puutarhakalusteiden helppo puhdistus

Puisten puutarhakalusteiden helppo puhdistus (1)
Lähes kauttaaltaan vihreiksi muuttuneet upeat puiset puutarhakalusteeni näyttivät olevan pilalla ja mietin oikeasti, että niiden hinkkaaminen valoiseksi on niin uuvuttava homma, että en usko sellaiseen pystyväni.

Ympäristölle vaaraton puutarhakalusteiden pesu

Kyllä mä sitten kuitenkin pesin sen valkoisen kuuden hengen puutarhakalusteryhmän tuolla rantasaunalla, vaikka aamupäivällä ajattelin, että ilma on liian kylmä ja tuulinen siihen. 

Lähdettiin siis miehen kanssa rantasaunalle kameroiden kera tarkoituksena vain nauttia illasta ja kuvata lintuja, jos sellaisia nähdään.

Mutta rauhaton sielu, kun olen, niin otin varmuuden vuoksi Saaren Taika siivoussaippuan, pesuharjan ja suihkepullossa vettä mukaani, koska koskaanhan ei tiedä jos siivousinto iskeekin, eikä tuolta alhaalta jaksa huvikseen tänne ylös raahustaa mitään enää hakemaan. 

Siksi mulla on aina korillinen tavaraa, kun menen tuonne alas. Korissani on yleensä aina juomaa, kamera, kännykkä, lisävaatteita, joskus läppärikin ja vaikka mitä!

valkoinen puutarhakaluste muuttunut vihreäksi

Upeat Hillestorp puutarhakalusteeni

Ostettiin nämä ihanat Hillestorp puutarhakalusteet silloin kun saimme tämän kesäpaikan ja ne ovat nyt sitten ollut kaksi talvea taivasalla ja tänä viikonloppuna, kun otin ne rantasaunan seinustalta ja laitoin saunaterassille, huomasin, että ne ovat menneet aivan kamalaan kuntoon. 

Lähes kauttaaltaan vihreiksi muuttuneet upeat puiset puutarhakalusteeni näyttivät olevan pilalla ja mietin oikeasti, että niiden hinkkaaminen valoiseksi on niin uuvuttava homma, että en usko sellaiseen pystyväni.

Otin kuitenkin, kuin uteliaisuudesta, rantaan mukaan Saaren Taika Sitrus siivoussaippuan, bambu pesuharjan sekä suihkepullossa vettä, jolla saan kostutettua puutarhakalusteet ennen saippuapesua. 

Saaren Taika sitrus siivoussaippua apuna puutarhakalusteiden puhdistuksessa

Puutarhakalusteet puhtaaksi ympäristöystävällisesti

Jos ihan totta puhutaan, en uskonut, että saan puutarhakalusteitani puhtaaksi, ainakaan kovin helposti!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Vaikka olen tottakai nähnyt asiakkaidemme lähettämiä ennen ja jälkeen kuvia monista valkoisista puutarhakalusteista ja piha-aidoista, mutta olen aina ajatellut, että he ovat varmasti ahkerampia siivoojia kuin itse.

Yllätys olikin suuri, kun huomasin, että kostutus, siivoussaippuaan pyöräytys pesuharjalla ja pari hankaavaa liikettä ja kaikki vihreä mähmä ja sammal oli poissa. Koko pesuoperaatioon kului valehtelematta alle 30 minuuttia ja se jos joku on kyllä nopeaa ja vaivatonta!

Puhdasta niin helposti ja vähällä vaivalla!

Enpä totta tosiaan olisi arvannut, että pinttyneiden puutarhakalusteiden puhdistus voisi olla näin helppoa ja vaivatonta! Mutta lopputulos puhuu puolestaan 🙂  Huom. En pessyt pöydän ja tuolien alaosia, eli ei kannata katsoa niitä 😀

Puhtaat valkoiset puutarhakalusteet
Puhtaat valkoiset puutarhakalusteet

Näin helppoa, kun tuo puhdistus oli, ajattelinkin seuraavaksi, että tuo valkoinen terassiaita voisi olla seuraavana vuorossa!

Osta ekologinen ja biohajoava Saaren Taika siivoussaippua

Saaren Taika siivoussaippuan voit ostaa Saaren Taika Shopista

Ps. Käy katsomassa mitä kaikkea asiakkaamme ovat siivoussauppuoillamme puhdistaneet!

Siivoussaippua kokemuksia

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: