Portugal päivä 6, rantapäivä Cascaissa

Portugal päivä 6, rantapäivä Cascaissa

Tervehdys!

Vimppa päivä Portugalissa ja nähtävyyksien sijaan ajattelimme ajaa junalla Cascaisiin rannoille chillaamaan. Hotellin Check out on klo 12 mennessä ja lento lähtee illalla n. klo 22. Käymme viemässä matkatavarat kentälle säilöön ja menemme viettämään päivää hiukan kevyemmin.

Huom! Avonaisia kasseja ei saa säilöön eikä löydetty matkalta muita säilöjä kuin Cais do Sodren juna-asemalta, jonka ainut vapaa lokero oli rikki 😫

Onneksi mies oli reipas ja kantoi kassia olallaan koko rantapäivän.

Yksi asia täällä on tullut huomattua; portugalilaiset eivät osaa tehdä kunnon kebabbia, vaan tarjoilevat puolimauttomia ”lihasilppuisia” annoksia 😁 Budapestissa taas kebsut olivat todella maukkaita!

Päivä Atlantin rannoilla oli mukava, ostimme ison puuvillaviltin 20 eurolla rantamyyjältä ja kävelimme hitaasti Estorilin suuntaan istahtaen jokaiselle rannalle nauttimaan auringosta ja aalloista 💕

Nyt istumme junassa matkalla takaisin Lissaboniin.

Reissu oli mitä ihanin ja suunnittelemme jo paluuta tänne syksyksi 😁

Kooste reissusta tulossa myöhemmin 😊

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: