Portugal päivä 3; Ocenario de Lisboa, Vasco da Gama silta, köysiratahissi ja tiedepuisto

Portugal päivä 3; Ocenario de Lisboa, Vasco da Gama silta, köysiratahissi ja tiedepuisto

Moikka!

Kolmas päivä meni Euroopan suurimmassa sisäakvaariossa eli Oceanário de Lisboassa, jossa nähtiin mm. hait, rauskut, merisaukot, pingviinit ja muut. Alla muutama kuva (ja video jonka lataan myöhemmin paremmalla yhteydellä) akvaariomaailmasta:

Akvaariomaailman vierestä menee kuuluisa köysiratahissi; Telecabine Lisbon, jonka kyytiin pojat rohkenivat menemään, kun itse jäin ”rannalle ruikuttamaan” eli nauttimaan auringosta ja ihailemaan Euroopan pisintä siltaa; Vasco da Gama siltaa, jota ei hyvällä tahdollakaan saanut kokonaan mahtumaan yhteen kuvaan 😁

Tämän jälkeen syötiin läheisessä Chimarraossa joka oli erikoinen buffetravintola; salaatit, paneroidut yllärit, hedelmät, perunajutskat ja muut haettiin buffetpöydästä, mutta ranskalaiset ja 12 eri lihavaihtoehtoa tarjoiltiin lautasille. Lihat olivat vartaissa joista tarjoilijat veitstelivät niitä lautaselle.

Lopuksi kävimme tiedepuistossa eli Pavilhão do Conhecimentossa.

Pieni tauko ja jalkojen lepuutus hotellilla ja illalla kävimme vielä shoppailemassa El Corte Inglesissä josta lähti mukaan hyvällä alennuksella vaatteita 💖

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: