Piparminttushampoo rasvoittuville hiuksille je hellävarainen oliiviöljy fenkolisiemen saippua

Piparminttushampoo rasvoittuville hiuksille je hellävarainen oliiviöljy fenkolisiemen saippua

Moikka moi arvoisa lukijani!

Eilen sain kokeilla ekaa kertaa kehittämääni piparminttushampoota rasvoittuville hiuksille sekä yllättävän hellävaraisesti pesevää oliiviöljy fenkolinsiemen saippuaa. Kummatkin tuotteet ovat alusta loppuun käsintehtyjä ja vain välttämättömillä ainesosilla valmistettuja pesutuotteita. Tuotteet ovat vegaanisia, luonnollisia, parabeenittomia ja sulfiitittomia, ja shampoosta löytyy miedosti tuoksuva sekä tuoksuton vaihtoehto.

Saippuassa oli todella hyvä vaahtoavuus ja vaikka siinä näkyy fenkolinsiemet selvästi, eivät ne tuntuneet iholla juuri lainkaan. Pesukokemus oliiviöljy fenkolinsiemen saippualla oli todella hellävarainen ja riittoisa eikä hyvästä pesutuloksesta huolimatta iho jäänyt kuivaksi ja kiristäväksi. Oliiviöljy fenkolinsiemen saippua on alusta loppuun käsintehtyä ja siinä on käytetty vain oliiviöljyä, kookosöljyä ja fenkolinsiementä. Saippua on vegaaninen, hajusteeton ja väriaineeton eikä siinä ole parabeeneja eikä sulfiitteja.

Piparminttu palashampoo oli niin ikään todella vaahtoava, siinä on hyvin mieto piparmintun ja laventelin tuoksu, se ei kuivattanut hiuksia liikaa ja hiukset olivatkin helposti kammattavat suihkun jälkeen. Shampoo piti kuitenkin rasvaisuuden poissa iltaan asti ja tänään aamulla kun pesin uudestaan hiuksia olivat ne kuivuttuaan todella pehmeät ja kimmoisat <3 .

Shampoosta löytyy myös tuoksuton versio jossa on muuten samat aineosat mutta eteeriset öljyt on jätetty pois. Ainesosaluettelo: Kookosöljy, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, rapsiöljy ja tuoksullisessa versiossa piparmintun, sitruunan ja laventelin eteerisiä öljyä tuomaan miedosti tuoksua sekä auttamaan päänahan ongelmien hallinnassa.

Kuvissa päivä on noin puolivälissä ja tavallisella nesteshampoolla pestessä hiukset olisivat jo tässä kohtaa öljyyntyneet nauhamaisiksi, olinhan puuhannut jo kotona huonekalujen siirtämistä yläkerrasta alas ja kaivanut ulkona muutaman pienen sadevesiojan joita pitkin kallioilta valuvat vedet ohittavat talon, eli puuhannut juuri niitä asioita joille toivoisin itseläni olevan useamminkin aikaa 😀

 

Sellaisia kuulumisia siis Saaren Taika saippuatehtaassa 🙂

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: