Pikalepo Ruissalon kylpylässä, rakkaassa Turussa

Pikalepo Ruissalon kylpylässä, rakkaassa Turussa

Tervehdys!

Pääsimme pikarentoutumiselle Turkuun Ruissalon kylpylään. Saamme yöpyä täällä yhden yön ihanassa huoneessa hotellin viidennessä kerroksessa. Huoneesta on mahtava merinäköala suoraan Airistolle sekä oma sauna. Saunassa on iso lasiseinä suureen suihkutilaan, josta siitäkin on kaunis merinäköala.

Saunaan mahtuisi useampikin saunoja samaan aikaan ja lauteet ovat ihanat lökölauteet. Rentoutuminen tässä saunassa on taattu!

Itse kylpylää emme ole vielä päässeet kokeilemaan, sillä respan tyttö tiesi infota, että iltaa kohden siellä väki lisääntyy. Minua tuo tieto ahdisti sen verran, että sisälläni kävi tuntien ajan kova taistelu halun kylpeä ja ihmisten ahdistavuuden välillä ja lopulta päätin arvostaa stressivapaata päivää kylpylän iloja enemmän ja jäimme huoneeseen.

Iltasella kävimme kuitenkin kylpylän ala carte ravintolassa maistamassa mille heidän ruokansa maistuu.

En tiedä mikä karma meitä näissä reissussa seuraa, mutta joka kerta tuntuu jotenkin menevän pahasti pieleen! Tällä kertaa minun hampurilaisessani oli hius! Onneksi sain tilalle uuden ja saimme pienen, alle 5 euron alennuksen loppulaskusta.

Muutoin ruoka oli kyllä ihan hyvää, joskin ranskalaiset taisivat olla siitä ensimmäisestä annoksestani, koska olivat aika kylmät.

Huoneen parvekkeelta on hauska katsoa ohi lipuvia ruotsinlaivoja ja rahtilaivoja ❤️

Näköala on muutenkin todella ihana!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Seuraan kännykän Ship Info äpsistä milloin seuraava laiva menee ohi 😁 Olen silleen vähän hassu, että kaikki tuollaiset isot moottorivempaimet kiinnostaa ja tsekkaankin aina lentokoneen tai laivan nähdessäni, että mikä se on ja minne se on menossa. Tämä menee varmaan samaan kategoriaan kuin saippuareseptitkin. En koskaan kyllästy tutkiskelemaan niitä vähän lisää 😎

Olemme siis käyttäneet hotellihuoneen saunaa ahkeraan, nyt jo toisen kerran löylyttelimme 😁 Ekalla saunomiskerralla en muistanut ottaa oma saippuaa mukaan ja jouduin pesemään hotelliin suihkusaippualla.

Voi herranjestas miten kuiva ja kireä ihoni oli sen jälkeen! Piti rasvata itseni melkein kauttaaltaan! Sääretkin olivat rutikuivat! En muistakaan milloin viimeksi olisin sääriäni rasvannut sen jälkeen kun olen kehitellyt meidän suolasaippuat!

Joko muuten olit tietoinen, että rakastettu Saariston Suolasaippuamme, tämä ihana hajusteeton vaihtoehtomme, on saanut itseensä erästä huikeata super-ainetta ihon hyvinvointia ajatellen? Mikäli tämä oli sinulle uutta niin käy ihmeessä lukemassa edellinen kirjoitukseni, jossa kerron asiasta 😊

Kuolleenmeren suola sisältää runsain määrin mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä. Runsaiden mineraaliensa ansiosta Kuolleenmeren suola on ihollesi erittäin hyödyllinen ja hoitava.

Me täällä innoissamme odottelemme jo huomiseksi luvattua super-pakkasta. Täällä rannikolla pakkanen tuntuukin paljon purevamalta. Täällä Ruissalossa tuntuu että jäätävää tihkua satelisi vähän väliä ja kasvoille osuessaan se tuntuu aika ikävältä.

Kirjoitinkin blogiini hyvät ohjeet miten suojata kasvot tältä tulevalta kovalta pakkaselta. Kaikki kasvovoiteet eivät nimittäin suojaa ihoa kylmältä yhtä hyvin, jotkut voiteet voivat jopa lisätä kylmyyden tunnetta kasvoilla.

Itse valitsisin kylmälle ilmalle sellaisen kasvovoiteen, joka sisältää vähän tuhdimpaa öljyä ja jossa ei missään nimessä ole yhtään vettä. Pääset lukemaan ohjeet oikeanlaisen voiteen valintaan tästä.

Paleltumisvaara varoitus – Näin suojaat ihosi ulkoillessa

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kannattaa muuten selata meidän jälleenmyyjämme läpi! Monilla taitaa olla tällekin viikonlopulle mahtavia tarjouksia muun muassa voiteista 😊

Saaren Taika® tuotteita voit ostaa pienistä asiantuntevista erikoisliikkeistä, joissa ihanat Saaren Taika® jälleenmyyjät palvelevat sinua henkilökohtaisesti. Alla lueteltuna ensin verkkokaupat ja sitten kivijalkaliikkeet paikkakunnittain.

www.saarentaika.com/jalleenmyyjat