Pieni pako arjesta Haikon kartanoon, osa 1, ennen matkaa

Moikka taas ihana lukijani!

Sain eilen iltapäivällä päähäni, että nyt tarvitaan pieni irtiotto arjesta! Olimme mieheni kanssa kumpikin todella väsyneitä ja tiuskimme toisillemme. Mikään ei oikein sujunut, mulla meni hoitoaineen raaka-aineet saippuan sekaan ja miehellä ei sujunut tilausten pakkaaminen. Olemme kumpikin olleet todella ylirasittuneita koko tämän joulusesonkiin valmistautumisen, muuton, remontin ja kipukohtausten keskellä, eikä meistä kummastakaan ole täysipainoisesti hyötyä mihinkään hommaan kun stressitasot hipoo huipussaan!

Itse olen kärsinyt vatsakramppien lisäksi päänsäryistä ja arvelen verenpaineen olevan niihin syynä. Sen lisäksi olen alkanut heräämään neljän aikaan joka aamu 🙁 Tähän kohtaan on hyvä ottaa pieni erätauko ennen kuin tilanne pahenee entisestään.

Niinpä siinä kaiken tiuskimisen, stressin ja pahan mielen keskellä aloin selaamaan kylpylähotelleja missä olisi kivan näköinen huone ja monessa olikin, mutta toisissa ei ollut tälle viikonlopulle enää vapaana ja joissakin oli allasosasto niin surkea, etten tohtinut sellaista varata. Yksi jossa oli hyvä allasosasto, ihana huome ja kauniit maisemat oli Haikon kartano. Olen kuullut siitä paljon, mutten ole oikeastaan edes tiennyt missä se on.

Nyt sekin selvisi, että kartano sijaitsee Porvoon rannikolla, aivan Emäsalon vieressä, jossa on paljon valokuvattavaa mm. se kuuluisa rantaan ajautunut laivanhylky! Tässä reissussa tuleekin kolme kärpästä yhdellä iskulla, kun päästään roadtripille Porvooseen, nähdään Emäsalo ja saadaan varmasti paljon kivoja valokuvia, päästään rentoutumaan historiallisella kartanotyylillä sisustettuun huoneeseen ja vielä lillumaan kylpyläänkin <3

Tämä tulee todellakin tarpeeseen! Ette uskokaan miten kireä aikataulu täällä on ollut koko syksyn ja miten väsyneitä me ollaan kumpikin oltu 🙁 Kotona kun töistä ei pääse eroon vaikkei niitä tekisikään, mielessä ne on kuitenkin jatkuvasti ja mulla jopa unissa, sillä joka kerta kun herään neljältä, on mulla joku uusi idea mielessä, kuten tänä aamuyöllä huulivoide ja vartalovoide 😀

Muutaman tunnin kuluttua heräämisestäni tehtiin sitten vihdoin lähtöä, kun tajusin, että mun ainoat ehjät farkut on toisessa paikassa pyykkikorissa! Mä en myöskään ollut ehtinyt hankkia uutta syystakkia keväällä hajonneen n. 10v palvelleen takkini tilalle. Ei muuta kun risat farkut päälle ja pelkästään paitasillaan liikkeelle! Tällainen joka ei oikeasti koskaan käy missään ei todellakaan tarvitse useita eri vaatekertoja ja niinpä nyt ei oikeasti ollut mitään päälle pantavaa.

Vaatekauppa on yksi vaihtoehto mutta jokainen runsaasti ylipainoinen tietää sen itkun ja stressin mikä tulee kolmannen vaatekaupan liian pieniä xxl-vaatteita epätoivoisesti päälle kiskoessa. Itku on siis silmässä jo pelkästä ajatuksesta eikä me olla päästy vielä edes kotipihasta!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Salon Kapp Ahl oli kohteemme siis ja yllätykseksi sieltä löytyikin pienellä vaivalla kaikki mulle ja miehellekin uudet farkut ja takki 💖 Sovituspalvelu toimi loistavasti ja yllätykseksi siellä oli vielä joku tunnin voimassa ollut ale -30% kaikesta kassalla 😁

Meidän perheessä ei vaatteita ostella huvikseen tai siksi, että muoti vaihtuu. Ne mitä ostetaan, ostetaan tarpeeseen ja käytetään loppuun, eikä kaapeistamme löydy kymmeniä farkkuja ja paitoja. Se on ekologista, mutta myös rahasta usein kiinni.

Ei muuta kun Salon Drive-in Heseen veskiin vaihtamaan ehjät vaatteet päälle 😎

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Nyt on hyvä aloittaa roadtrip kohti Porvoota.

Kirjoittelen ihan oman postauksen sieltä sitten 💖

Kiitos, että luit, käy sillä välin tsekkaamassa Saaren Taika jälleenmyyjät, ainakin osalla oli viikonlopulle jotakin tarjouksiakin 😊

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: