Pieni pako arjesta Haikon kartanoon, osa 1, ennen matkaa

Moikka taas ihana lukijani!

Sain eilen iltapäivällä päähäni, että nyt tarvitaan pieni irtiotto arjesta! Olimme mieheni kanssa kumpikin todella väsyneitä ja tiuskimme toisillemme. Mikään ei oikein sujunut, mulla meni hoitoaineen raaka-aineet saippuan sekaan ja miehellä ei sujunut tilausten pakkaaminen. Olemme kumpikin olleet todella ylirasittuneita koko tämän joulusesonkiin valmistautumisen, muuton, remontin ja kipukohtausten keskellä, eikä meistä kummastakaan ole täysipainoisesti hyötyä mihinkään hommaan kun stressitasot hipoo huipussaan!

Itse olen kärsinyt vatsakramppien lisäksi päänsäryistä ja arvelen verenpaineen olevan niihin syynä. Sen lisäksi olen alkanut heräämään neljän aikaan joka aamu 🙁 Tähän kohtaan on hyvä ottaa pieni erätauko ennen kuin tilanne pahenee entisestään.

Niinpä siinä kaiken tiuskimisen, stressin ja pahan mielen keskellä aloin selaamaan kylpylähotelleja missä olisi kivan näköinen huone ja monessa olikin, mutta toisissa ei ollut tälle viikonlopulle enää vapaana ja joissakin oli allasosasto niin surkea, etten tohtinut sellaista varata. Yksi jossa oli hyvä allasosasto, ihana huome ja kauniit maisemat oli Haikon kartano. Olen kuullut siitä paljon, mutten ole oikeastaan edes tiennyt missä se on.

Nyt sekin selvisi, että kartano sijaitsee Porvoon rannikolla, aivan Emäsalon vieressä, jossa on paljon valokuvattavaa mm. se kuuluisa rantaan ajautunut laivanhylky! Tässä reissussa tuleekin kolme kärpästä yhdellä iskulla, kun päästään roadtripille Porvooseen, nähdään Emäsalo ja saadaan varmasti paljon kivoja valokuvia, päästään rentoutumaan historiallisella kartanotyylillä sisustettuun huoneeseen ja vielä lillumaan kylpyläänkin <3

Tämä tulee todellakin tarpeeseen! Ette uskokaan miten kireä aikataulu täällä on ollut koko syksyn ja miten väsyneitä me ollaan kumpikin oltu 🙁 Kotona kun töistä ei pääse eroon vaikkei niitä tekisikään, mielessä ne on kuitenkin jatkuvasti ja mulla jopa unissa, sillä joka kerta kun herään neljältä, on mulla joku uusi idea mielessä, kuten tänä aamuyöllä huulivoide ja vartalovoide 😀

Muutaman tunnin kuluttua heräämisestäni tehtiin sitten vihdoin lähtöä, kun tajusin, että mun ainoat ehjät farkut on toisessa paikassa pyykkikorissa! Mä en myöskään ollut ehtinyt hankkia uutta syystakkia keväällä hajonneen n. 10v palvelleen takkini tilalle. Ei muuta kun risat farkut päälle ja pelkästään paitasillaan liikkeelle! Tällainen joka ei oikeasti koskaan käy missään ei todellakaan tarvitse useita eri vaatekertoja ja niinpä nyt ei oikeasti ollut mitään päälle pantavaa.

Vaatekauppa on yksi vaihtoehto mutta jokainen runsaasti ylipainoinen tietää sen itkun ja stressin mikä tulee kolmannen vaatekaupan liian pieniä xxl-vaatteita epätoivoisesti päälle kiskoessa. Itku on siis silmässä jo pelkästä ajatuksesta eikä me olla päästy vielä edes kotipihasta!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Salon Kapp Ahl oli kohteemme siis ja yllätykseksi sieltä löytyikin pienellä vaivalla kaikki mulle ja miehellekin uudet farkut ja takki 💖 Sovituspalvelu toimi loistavasti ja yllätykseksi siellä oli vielä joku tunnin voimassa ollut ale -30% kaikesta kassalla 😁

Meidän perheessä ei vaatteita ostella huvikseen tai siksi, että muoti vaihtuu. Ne mitä ostetaan, ostetaan tarpeeseen ja käytetään loppuun, eikä kaapeistamme löydy kymmeniä farkkuja ja paitoja. Se on ekologista, mutta myös rahasta usein kiinni.

Ei muuta kun Salon Drive-in Heseen veskiin vaihtamaan ehjät vaatteet päälle 😎

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Nyt on hyvä aloittaa roadtrip kohti Porvoota.

Kirjoittelen ihan oman postauksen sieltä sitten 💖

Kiitos, että luit, käy sillä välin tsekkaamassa Saaren Taika jälleenmyyjät, ainakin osalla oli viikonlopulle jotakin tarjouksiakin 😊

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.