Philips Airfryer XXL testailua

Philips Airfryer XXL testailua

Moikka moi ihana lukijani!
Menin sitten ostamaan tämmöisen ”hömpötyksen”, kun Philips Airfryer! Se on siis ilmafriteeraus masiina, jolla saa mainosten mukaan terveellisempää ruokaa jne jne jne. Ensin ajattelin, että höpö höpö, taas noita mainosjuttuja, mutta kun tuttuni kehui laitetta ja sen rapsakkaa ruokaa, ajattelin itsekin hommata masiinan ja kokeilla onko se niin hyvää!

Mitään ihmeellisiä en ole ehtinyt tällä vielä tosin kokeilemaan. Ekat kokkaukset olivat ihan pakasteranut ja kanatikut. Tuli muuten rapsakkaa! Seuraavaksi kokeilin lämpimiä voileipiä, joiden ohje alla:

Paahtoleivän palaset, joiden päälle tomaatin viipaleet, sitruunapestoa, siemensekoitusta, ketsuppia ja Port Salut juustoa. 180 asteessa 5 minuuttia.

Juustot olivat laitteen ”tuulessa” lentäneet ekojen leipien päältä, joten vain toiset olivat sulaneet leivälle, kun otin leivät ulos laitteesta. Makoisat olivat kuitenkin ja tein meille vielä toisetkin samalla reseptillä!

Seuraavana päivänä kokeiltiin kauratortillaa kananjauhelihalla, aurajuustolla, fetalla, sitruunapestolla, makeachili kastikkeella ja Port Salut juustolla:

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ja jälleen kerran. Herkullista oli!

Tänään sitten burgerileivät, halloumjuustolla, kesäkurpitsalla, sitruunapestolla, Vuolu kanaviipaleilla, aurajuustolla ja Port Salut juustolla. Joni laittoi muuten aika saman kombon, mutta pesto oli aurinkokuivattua tomaattia:

Herkullista ja rapeaa! Voihan se olla, että majoneesin ja rasvan puuttuessa ruoka saattaa olla aavistuksen terveellisempää, kuin vastaavat kokkaukset, mutta toisella tavalla kokattuna. Ruoka tosiaan on tällä sen verran rapsakkaa, että majoneesia ei tehnyt mieli pahemmin lisätä ranuillekaan eikä olisi tullut mielenkään näille burgereille sitä laittaa!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kännykkään ladattavasta äpsistä löytää lisää reseptejä, joista voi soveltaa itselleen sopivia annoksia. Mukana tuli myös kirja, jossa oli yllin kyllin helppoja ohjeita. Nopeaa kokkaaminen tällä on, tänään tehtiin makkaraperunat ja kasvikset tällä 20 minuutissa koko perheelle! Ja jälleen kerran, maukasta ja rapeaa 🙂