Patiotalkoot, eli valmispation helppo asennus!

valmispation helppo asennus
Pation kasaus oli helppoa. Pation toimituksessa oli mukana aluskangas, kivilaatat, joiden päälle pation säädettävät jalat tulivat, itse patio ja sen aitarakenteet köysineen.

Enpä olisi voinut uskoa, että pation saa pystytettyä näin helposti!

Moikka moi taas ihana lukijani!

Viikonloppuna asennettiin meidän Särkisalon kodin etupihalle pieni patio. Patio tuli paikalle, jonne itse aina kesällä raahaan pöydän ja tuolin ja, jossa teen töitä läppärillä auringonpaisteessa.

etupiha

Kohta johon pation halusin, on aika pieni, eikä siihen kovin suurta patiota saisi mahtumaan, joten siksipä patio on juuri sen kokoinen, että mahdun siinä läppärin kanssa istumaan ja mahtuu siihen juuri yksi ihminen kanssani, mikäli mieheni haluaa joskus tulla sinne seurakseni.

Helppo ja nopea valmispatio

Koska olemme kiireisiä, eikä meillä ole aikaa nikkaroida, niin valitsin pation, jonka kanssa pääsemme helpoimmalla. Löysin netistä valmispatioita ja terasseja valmistavan firman, jolla vielä oli mahtavan helppo nettikauppa ja eikun tilaamaan!

Patio toimitettiin siistissä nipussa lavalla ja toimitus sisälsi aivan kaiken tarvittavan ihan mitasta ja vatupassista lähtien. Muuta ei tarvittu kuin porukka asentamaan ja siksipä järkkäsimme patiotalkoot perheellemme!

pation asennusta

Patio parissa tunnissa!

Patio oli parissa tunnissa asennettu, eikä aikaa olisi mennyt niinkään kauaa, mutta me asensimme vielä pation viereen muutama betonilaatan, joiden päälle tuli ulkokäyttöön tarkoitettu tunnelmatakka.

Pation kasaus oli helppoa. Pation toimituksessa oli mukana aluskangas, kivilaatat, joiden päälle pation säädettävät jalat tulivat, itse patio ja sen aitarakenteet köysineen. Toimituksessa tuli mukana myös mitta, vatupassi, harja, ruuvit ja jopa poranterä, jolla aidan ruuveille sai oikean kokoiset reiät!

Pation pohja oli valmiiksi kasattu ja se toimitettiin kahdessa osassa. Meille jäi vain pation passaus aluskankaan ja betonilaattojen päälle suoraan mukana tulleen vatupassin ja pation säädettävien jalkojen avulla sekä kahden erillään toimitetun pation osan yhteen liittäminen parilla ruuvilla ja laudalla.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Lopuksi kiinnitimme kaiteet patioon ja valmista tuli!

valmis patio
valmis patio
valmis patio

Paljon tämän helpompaa ja nopeampaa pation asennus ei voisi olla ja itse patiosta ei ole kyllä pahaa sanottavaa! Kotimainen Avainlippu tuote ja laadun kyllä huomaa. Mikään rako tai sivu ei harota eikä ole vinossa. Patio on kuin puusepän paikalleen rakentama, kaikki on täydellisen oikeaa kokoa ja suorassa! 

Puiset puutarhakalusteet ikeasta

Mietin pitkään, että millaiset kalusteet patiolleni hommaisin. Selvää oli, että patiolle ei tule katosta, koska otan siinä aurinkoa työn lomassa, joten se rajasi hiukan kalusteiden materiaalia. 

En myöskään halunnut polyrottinkia, koska en löytänyt yhtään settiä, joka olisi miellyttänyt silmääni ja, jossa olisi ollut työkorkeuteen sopiva pöytä.

Lopulta löysin Ikeasta Nämmarö nimiset tuolit ja pöydän, jotka sopivat pationi lookkiin, sopivat minun mieltymyksiini ja kestäisivät taivasalla ilman suojaa. 

Lopputuloksesta tuli varsin soma ja olen hankintaani erittäin tyytyväinen!

Lue blogissani lisää puutarhaan ja sisustukseen liittyviä juttuja:

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

PUISTEN PUUTARHAKALUSTEIDEN HELPPO PUHDISTUS

ULKOPOREALLAS PROJEKTI EDENNYT JO KYLPEMISEEN ASTI.

ULKOPOREALLAS CELLO PYHÄ NYT KÄYTÖSSÄ PIAN 3 VUOTTA, KOKEMUKSIA POREALTAASTA

80-LUVUN OMAKOTITALON KYLPYHUONE MUUNTUI MODERNIKSI SPA-OSASTOKSI

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: