Patiotalkoot, eli valmispation helppo asennus!

valmispation helppo asennus
Pation kasaus oli helppoa. Pation toimituksessa oli mukana aluskangas, kivilaatat, joiden päälle pation säädettävät jalat tulivat, itse patio ja sen aitarakenteet köysineen.

Enpä olisi voinut uskoa, että pation saa pystytettyä näin helposti!

Moikka moi taas ihana lukijani!

Viikonloppuna asennettiin meidän Särkisalon kodin etupihalle pieni patio. Patio tuli paikalle, jonne itse aina kesällä raahaan pöydän ja tuolin ja, jossa teen töitä läppärillä auringonpaisteessa.

etupiha

Kohta johon pation halusin, on aika pieni, eikä siihen kovin suurta patiota saisi mahtumaan, joten siksipä patio on juuri sen kokoinen, että mahdun siinä läppärin kanssa istumaan ja mahtuu siihen juuri yksi ihminen kanssani, mikäli mieheni haluaa joskus tulla sinne seurakseni.

Helppo ja nopea valmispatio

Koska olemme kiireisiä, eikä meillä ole aikaa nikkaroida, niin valitsin pation, jonka kanssa pääsemme helpoimmalla. Löysin netistä valmispatioita ja terasseja valmistavan firman, jolla vielä oli mahtavan helppo nettikauppa ja eikun tilaamaan!

Patio toimitettiin siistissä nipussa lavalla ja toimitus sisälsi aivan kaiken tarvittavan ihan mitasta ja vatupassista lähtien. Muuta ei tarvittu kuin porukka asentamaan ja siksipä järkkäsimme patiotalkoot perheellemme!

pation asennusta

Patio parissa tunnissa!

Patio oli parissa tunnissa asennettu, eikä aikaa olisi mennyt niinkään kauaa, mutta me asensimme vielä pation viereen muutama betonilaatan, joiden päälle tuli ulkokäyttöön tarkoitettu tunnelmatakka.

Pation kasaus oli helppoa. Pation toimituksessa oli mukana aluskangas, kivilaatat, joiden päälle pation säädettävät jalat tulivat, itse patio ja sen aitarakenteet köysineen. Toimituksessa tuli mukana myös mitta, vatupassi, harja, ruuvit ja jopa poranterä, jolla aidan ruuveille sai oikean kokoiset reiät!

Pation pohja oli valmiiksi kasattu ja se toimitettiin kahdessa osassa. Meille jäi vain pation passaus aluskankaan ja betonilaattojen päälle suoraan mukana tulleen vatupassin ja pation säädettävien jalkojen avulla sekä kahden erillään toimitetun pation osan yhteen liittäminen parilla ruuvilla ja laudalla.

Lopuksi kiinnitimme kaiteet patioon ja valmista tuli!

valmis patio
valmis patio
valmis patio

Paljon tämän helpompaa ja nopeampaa pation asennus ei voisi olla ja itse patiosta ei ole kyllä pahaa sanottavaa! Kotimainen Avainlippu tuote ja laadun kyllä huomaa. Mikään rako tai sivu ei harota eikä ole vinossa. Patio on kuin puusepän paikalleen rakentama, kaikki on täydellisen oikeaa kokoa ja suorassa! 

Puiset puutarhakalusteet ikeasta

Mietin pitkään, että millaiset kalusteet patiolleni hommaisin. Selvää oli, että patiolle ei tule katosta, koska otan siinä aurinkoa työn lomassa, joten se rajasi hiukan kalusteiden materiaalia. 

En myöskään halunnut polyrottinkia, koska en löytänyt yhtään settiä, joka olisi miellyttänyt silmääni ja, jossa olisi ollut työkorkeuteen sopiva pöytä.

Lopulta löysin Ikeasta Nämmarö nimiset tuolit ja pöydän, jotka sopivat pationi lookkiin, sopivat minun mieltymyksiini ja kestäisivät taivasalla ilman suojaa. 

Lopputuloksesta tuli varsin soma ja olen hankintaani erittäin tyytyväinen!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.