Patiotalkoot, eli valmispation helpo asennus!

Patiotalkoot, eli valmispation helpo asennus!

Enpä olisi voinut uskoa, että pation saa pystytettyä näin helposti!

Moikka moi taas ihana lukijani!

Viikonloppuna asennettiin meidän Särkisalon kodin etupihalle pieni patio. Patio tuli paikalle, jonne itse aina kesällä raahaan pöydän ja tuolin ja, jossa teen töitä läppärillä auringonpaisteessa.

etupiha

Kohta johon pation halusin, on aika pieni, eikä siihen kovin suurta patiota saisi mahtumaan, joten siksipä patio on juuri sen kokoinen, että mahdun siinä läppärin kanssa istumaan ja mahtuu siihen juuri yksi ihminen kanssani, mikäli mieheni haluaa joskus tulla sinne seurakseni.

Helppo ja nopea valmispatio

Koska olemme kiireisiä, eikä meillä ole aikaa nikkaroida, niin valitsin pation, jonka kanssa pääsemme helpoimmalla. Löysin netistä valmispatioita ja terasseja valmistavan firman, jolla vielä oli mahtavan helppo nettikauppa ja eikun tilaamaan!

Patio toimitettiin siistissä nipussa lavalla ja toimitus sisälsi aivan kaiken tarvittavan ihan mitasta ja vatupassista lähtien. Muuta ei tarvittu kuin porukka asentamaan ja siksipä järkkäsimme patiotalkoot perheellemme!

pation asennusta

Patio parissa tunnissa!

Patio oli parissa tunnissa asennettu, eikä aikaa olisi mennyt niinkään kauaa, mutta me asensimme vielä pation viereen muutama betonilaatan, joiden päälle tuli ulkokäyttöön tarkoitettu tunnelmatakka.

Pation kasaus oli helppoa. Pation toimituksessa oli mukana aluskangas, kivilaatat, joiden päälle pation säädettävät jalat tulivat, itse patio ja sen aitarakenteet köysineen. Toimituksessa tuli mukana myös mitta, vatupassi, harja, ruuvit ja jopa poranterä, jolla aidan ruuveille sai oikean kokoiset reiät!

Pation pohja oli valmiiksi kasattu ja se toimitettiin kahdessa osassa. Meille jäi vain pation passaus aluskankaan ja betonilaattojen päälle suoraan mukana tulleen vatupassin ja pation säädettävien jalkojen avulla sekä kahden erillään toimitetun pation osan yhteen liittäminen parilla ruuvilla ja laudalla.

Lopuksi kiinnitimme kaiteet patioon ja valmista tuli!

valmis patio
valmis patio
valmis patio

Paljon tämän helpompaa ja nopeampaa pation asennus ei voisi olla ja itse patiosta ei ole kyllä pahaa sanottavaa! Kotimainen Avainlippu tuote ja laadun kyllä huomaa. Mikään rako tai sivu ei harota eikä ole vinossa. Patio on kuin puusepän paikalleen rakentama, kaikki on täydellisen oikeaa kokoa ja suorassa! 

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Puiset puutarhakalusteet ikeasta

Mietin pitkään, että millaiset kalusteet patiolleni hommaisin. Selvää oli, että patiolle ei tule katosta, koska otan siinä aurinkoa työn lomassa, joten se rajasi hiukan kalusteiden materiaalia. 

En myöskään halunnut polyrottinkia, koska en löytänyt yhtään settiä, joka olisi miellyttänyt silmääni ja, jossa olisi ollut työkorkeuteen sopiva pöytä.

Lopulta löysin Ikeasta Nämmarö nimiset tuolit ja pöydän, jotka sopivat pationi lookkiin, sopivat minun mieltymyksiini ja kestäisivät taivasalla ilman suojaa. 

Lopputuloksesta tuli varsin soma ja olen hankintaani erittäin tyytyväinen!