Paskaa uutta vuotta!

Paskaa uutta vuotta!

Paskin uus vuos miesmuistiin!

Piti siivota kotona ja mies lähti nostamaan yhtä painavaa pöydän runkoa hiukan huonosta asennosta ja selkä paukahti paskaksi! Päivystyksessä oli yölle asti jonoa joten päätettiin jäädä kotiin särkylääkkeen voimin. Siivous siis jäi.

Iltapäivällä oli vuorossa rullakebabin valmistusta ja miehen kontolle jäi jauhelihan maustaminen. Miehellä hiukan ”lorahti” vahvaa chiliä ja mustapippurin sijaan meillä sattui myllyssä olemaan mustapippuri+valkopippuri-mix ja arvatkaa vaan, kun valkopippuria vielä laittaa ruokaan samalla annostuksella kuin mustapippuria, että mille se maistuu?! Hiukkaverran tuliselta!

”Kebuletustakin” tuli aivan liian paksu ja ruokailunautinto oli niin ”taivaallinen”, että itsellä meni noin puolet annoksesta roskiin! Edes koirille ei uskaltanut moista infernon tulista kebabbia antaa! Mies söi omansa pää punaisena 😀

Illalla sitten lähdimme räjäyttämään sen ainoan rakettipaketin jonka ostimme. Alunperin mun piti kuvata raketteja ylhäältä dronen kanssa, mutta arvatkaapas missä alkoi sataa siltä seisomalta, kun mä astuin dronen kanssa ovesta ulos?! Täällä saarilla tietenkin! ”Ellinoora” ei siis lentänyt tänään 🙁

No, testailtiin siinä miehen kanssa sitten tavallisten kameroiden asetuksia ja vaikka mulla oli mielessä oikein hyvät settingsit ilotulituskuvaukseen (aukko 11, iso 200, suljin 6 sekkaa) niin epävarmuus iski viime metreillä ja väänsin ison 1600:aan, kun miehelläkin oli ajatuksena laittaa se sinne!

No arvatkaa vaan tuliko yhtään rakettikuvaa?? EI! Siinä vaiheessa, kun huomasin, että ilotulitukset palaa puhki ja koitin vauhdissa vaihtaa vielä hiukan uudenkarheaan Fujiin pienempää isoa, meni sormikkailla väärä namiska säätymään ja asetukseksi tuli kymmenen sekunnin vitkalaukaisin! No sitä kun koitin siinä saada pois päältä ja päästä takaisin normaaliin kuvaustilaan oli koko show jo ohi. En siis saanut kuvaan, enkä myöskään ehtinyt näkemään ainuttakaan rakettia koska runkkasin kameran asetuksia! Että sellainen uusi vuosi. Nyt on uunissa menossa pilalle lihariisipasteijat ja sen jälkeen menen näkemään paskoja unia!

Sain mä kummiskin tällaisesta ilmaisraketista pari kuvaa ennen kun sekin kääntyi vinoon ja katosi kuvasta 😀

Oikein hauskaa uutta vuotta siis ja toivotaan parempaa onnea ensi vuodelle 😀

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: