Ylivoimaisesti paras aurinkorasva mitä olen koskaan kokeillut!

Ylivoimaisesti paras aurinkorasva mitä olen koskaan kokeillut!

Paras aurinkorasva sinun ihollesi!

Saaren Taika on tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista ihonhoitotuotteistaan. Tänään on lanseerattu uudet SPF 30 ja SPF50 aurinkovoiteet ja henkilökohtaisesti voin sanoa, että nämä aurinkorasvat ovat parhaita mitä olen koskaan kokeillut! Kumpikaan ei jätä tahmeaa pintaa iholle, ne imeytyvät nopeasti ja antavat silti runsaan suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

Probioottiset aurinkorasvat – Terveyttä edistävä valinta

Saaren Taika tarjoaa erinomaisia probioottisia aurinkorasvoja, jotka tukevat ihon terveen mikrobiomin syntymistä. Probiootit auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja vähentämään tulehdusta. Ne ovat erinomainen valinta kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Saaren Taian aurinkorasvat ovat paitsi suojaavia, myös hoitavia – ne käyvät sekä vartalolle, että kasvoille, vaikka vartalomaito nimellä kulkevatkin.

Ei valkoista kerrosta – Ei nanopartikkeleita

Yksi Saaren Taian aurinkorasvojen merkittävimmistä eduista on se, että ne eivät jätä iholle valkoista kerrosta. Tämä johtuu niissä käytetystä näkymättömästä sinkkioksidista. Normaalisti valkoista kerrosta jättämättömät aurinkovoiteet sisältävät elimistöön kertyviä nanopartikkeleita, mutta Saaren Taian voitessa sinkkioksidi on läpinäkyvää, eli se heijastaa auringonsäteet pois iholta, mutta ilman valkoista väriä.

Nanopartikkeleita ei käytetä Saaren Taian aurinkorasvoissa, sillä ne voivat olla haitallisia ihmisen terveydelle sekä ympäristölle. Sen sijaan Saaren Taika käyttää luonnollisia ja turvallisia ainesosia, jotka tarjoavat tehokkaan suojan auringon haitallisilta säteiltä ilman ihon ja ympäristön riskejä.

Saaren Taika aurinkorasvat, ihollesi parasta!

Saaren Taika aurinkorasvat tarjoavat kaikki ne ominaisuudet, joita moderni kuluttaja tarvitsee: ne ovat tehokkaita, turvallisia ja hoitavia.

Saaren Taian aurinkorasvat ovat ainutlaatuisia niiden luonnollisten ainesosien ja tehokkaan auringonsuojan ansiosta. Ne tarjoavat laajan kirjon suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, ja ne ovat kestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ranta- tai ulkoilupäiviin.

Miksi valitsen Saaren Taika aurinkorasvan?

Jos tunnet minut, tiedät, etten ole aurinkorasvojen suuri fani. Tämä johtuu siitä, että useimmat aurinkorasvat jättävät iholleni hengittämättömän tahmaisen kerroksen, jota en voi sietää. Tätä tahmaa on sitten vaatteissa, pöydissä, autossa ja, kun puuhastelen puutarhassa, on ihoni mullasta ja pölystä tukkeessa, sillä nämä hiukkset ovat takertuneet tahmakerrokseeni kiinni!

Saaren Taika aurinkorasvat sujahtavat iholle huomaamattomasti. Ne eivät jätä pienintäkään tahmaisuuden tunnetta iholleni, enkä silti joudu pelkämään elimistööni kertyvien nanopartikkeleiden haittoja.

Näitä siis kertyy useimmista ei-valkoista-kerrosta jättävistä aurinkovoiteista, sillä niissä on käytetty ikuisuuskemikaaleiksi kutsuttuja ainesosia, jotka imeytyvät ihoon ja kertyvät kehoon aiheuttaen mm. syöpää.

LUE MYÖS: KOSMETIIKAN, KUTEN AURINKOVOITEEN, KEMIKAALIT JÄÄVÄT KEHOOSI JA YMPÄRISTÖÖN ERITTÄIN PITKÄKSI AJAKSI

Tärkeää on myös mainita, että Saaren Taian aurinkorasvat ovat probioottisia. Ne tukevat ihon terveen mikrobiomin syntymistä, rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja vähentävät tulehdusta.

Saaren Taian aurinkorasvojen ainutlaatuinen koostumus

Saaren Taian aurinkorasvojen koostumus on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen suoja auringon haitallisilta säteiltä. Ne on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka suojaavat ihoa, mutta eivät jätä valkoista kerrosta iholle. Lisäksi ne eivät sisällä nanopartikkeleita, jotka voivat olla haitallisia ihon terveydelle.

Saaren Taian aurinkorasvoissa on käytetty ainesosia, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja. Nämä antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa auringon aiheuttamalta vapaiden radikaalien vaurioilta.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Miksi Saaren Taian aurinkorasvat ovat parhaita?

Saaren Taian aurinkorasvat ovat ainutlaatuisia niiden luonnollisten ainesosien ja tehokkaan auringonsuojan ansiosta. Ne tarjoavat laajan kirjon suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, ja ne ovat vedenkestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ranta- tai ulkoilupäiviin.