Ylivoimaisesti paras aurinkorasva mitä olen koskaan kokeillut!

Parhaat aurinkorasvat Sinun ihollesi
Tänään on lanseerattu uudet SPF 30 ja SPF50 aurinkovoiteet ja henkilökohtaisesti voin sanoa, että nämä aurinkorasvat ovat parhaita mitä olen koskaan kokeillut! Kumpikaan ei jätä tahmeaa pintaa iholle, ne imeytyvät nopeasti ja antavat silti runsaan suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

Paras aurinkorasva sinun ihollesi!

Saaren Taika on tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista ihonhoitotuotteistaan. Tänään on lanseerattu uudet SPF 30 ja SPF50 aurinkovoiteet ja henkilökohtaisesti voin sanoa, että nämä aurinkorasvat ovat parhaita mitä olen koskaan kokeillut! Kumpikaan ei jätä tahmeaa pintaa iholle, ne imeytyvät nopeasti ja antavat silti runsaan suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

Probioottiset aurinkorasvat – Terveyttä edistävä valinta

Saaren Taika tarjoaa erinomaisia probioottisia aurinkorasvoja, jotka tukevat ihon terveen mikrobiomin syntymistä. Probiootit auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja vähentämään tulehdusta. Ne ovat erinomainen valinta kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Saaren Taian aurinkorasvat ovat paitsi suojaavia, myös hoitavia – ne käyvät sekä vartalolle, että kasvoille, vaikka vartalomaito nimellä kulkevatkin.

Ei valkoista kerrosta – Ei nanopartikkeleita

Yksi Saaren Taian aurinkorasvojen merkittävimmistä eduista on se, että ne eivät jätä iholle valkoista kerrosta. Tämä johtuu niissä käytetystä näkymättömästä sinkkioksidista. Normaalisti valkoista kerrosta jättämättömät aurinkovoiteet sisältävät elimistöön kertyviä nanopartikkeleita, mutta Saaren Taian voitessa sinkkioksidi on läpinäkyvää, eli se heijastaa auringonsäteet pois iholta, mutta ilman valkoista väriä.

Nanopartikkeleita ei käytetä Saaren Taian aurinkorasvoissa, sillä ne voivat olla haitallisia ihmisen terveydelle sekä ympäristölle. Sen sijaan Saaren Taika käyttää luonnollisia ja turvallisia ainesosia, jotka tarjoavat tehokkaan suojan auringon haitallisilta säteiltä ilman ihon ja ympäristön riskejä.

Saaren Taika aurinkorasvat, ihollesi parasta!

Saaren Taika aurinkorasvat tarjoavat kaikki ne ominaisuudet, joita moderni kuluttaja tarvitsee: ne ovat tehokkaita, turvallisia ja hoitavia.

Saaren Taian aurinkorasvat ovat ainutlaatuisia niiden luonnollisten ainesosien ja tehokkaan auringonsuojan ansiosta. Ne tarjoavat laajan kirjon suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, ja ne ovat kestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ranta- tai ulkoilupäiviin.

Miksi valitsen Saaren Taika aurinkorasvan?

Jos tunnet minut, tiedät, etten ole aurinkorasvojen suuri fani. Tämä johtuu siitä, että useimmat aurinkorasvat jättävät iholleni hengittämättömän tahmaisen kerroksen, jota en voi sietää. Tätä tahmaa on sitten vaatteissa, pöydissä, autossa ja, kun puuhastelen puutarhassa, on ihoni mullasta ja pölystä tukkeessa, sillä nämä hiukkset ovat takertuneet tahmakerrokseeni kiinni!

Saaren Taika aurinkorasvat sujahtavat iholle huomaamattomasti. Ne eivät jätä pienintäkään tahmaisuuden tunnetta iholleni, enkä silti joudu pelkämään elimistööni kertyvien nanopartikkeleiden haittoja.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Näitä siis kertyy useimmista ei-valkoista-kerrosta jättävistä aurinkovoiteista, sillä niissä on käytetty ikuisuuskemikaaleiksi kutsuttuja ainesosia, jotka imeytyvät ihoon ja kertyvät kehoon aiheuttaen mm. syöpää.

LUE MYÖS: KOSMETIIKAN, KUTEN AURINKOVOITEEN, KEMIKAALIT JÄÄVÄT KEHOOSI JA YMPÄRISTÖÖN ERITTÄIN PITKÄKSI AJAKSI

Tärkeää on myös mainita, että Saaren Taian aurinkorasvat ovat probioottisia. Ne tukevat ihon terveen mikrobiomin syntymistä, rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja vähentävät tulehdusta.

Saaren Taian aurinkorasvojen ainutlaatuinen koostumus

Saaren Taian aurinkorasvojen koostumus on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen suoja auringon haitallisilta säteiltä. Ne on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka suojaavat ihoa, mutta eivät jätä valkoista kerrosta iholle. Lisäksi ne eivät sisällä nanopartikkeleita, jotka voivat olla haitallisia ihon terveydelle.

Saaren Taian aurinkorasvoissa on käytetty ainesosia, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja. Nämä antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa auringon aiheuttamalta vapaiden radikaalien vaurioilta.

Miksi Saaren Taian aurinkorasvat ovat parhaita?

Saaren Taian aurinkorasvat ovat ainutlaatuisia niiden luonnollisten ainesosien ja tehokkaan auringonsuojan ansiosta. Ne tarjoavat laajan kirjon suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, ja ne ovat vedenkestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ranta- tai ulkoilupäiviin.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: