Ylivoimaisesti paras aurinkorasva mitä olen koskaan kokeillut!

Parhaat aurinkorasvat Sinun ihollesi
Tänään on lanseerattu uudet SPF 30 ja SPF50 aurinkovoiteet ja henkilökohtaisesti voin sanoa, että nämä aurinkorasvat ovat parhaita mitä olen koskaan kokeillut! Kumpikaan ei jätä tahmeaa pintaa iholle, ne imeytyvät nopeasti ja antavat silti runsaan suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

Paras aurinkorasva sinun ihollesi!

Saaren Taika on tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista ihonhoitotuotteistaan. Tänään on lanseerattu uudet SPF 30 ja SPF50 aurinkovoiteet ja henkilökohtaisesti voin sanoa, että nämä aurinkorasvat ovat parhaita mitä olen koskaan kokeillut! Kumpikaan ei jätä tahmeaa pintaa iholle, ne imeytyvät nopeasti ja antavat silti runsaan suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

Probioottiset aurinkorasvat – Terveyttä edistävä valinta

Saaren Taika tarjoaa erinomaisia probioottisia aurinkorasvoja, jotka tukevat ihon terveen mikrobiomin syntymistä. Probiootit auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja vähentämään tulehdusta. Ne ovat erinomainen valinta kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Saaren Taian aurinkorasvat ovat paitsi suojaavia, myös hoitavia – ne käyvät sekä vartalolle, että kasvoille, vaikka vartalomaito nimellä kulkevatkin.

Ei valkoista kerrosta – Ei nanopartikkeleita

Yksi Saaren Taian aurinkorasvojen merkittävimmistä eduista on se, että ne eivät jätä iholle valkoista kerrosta. Tämä johtuu niissä käytetystä näkymättömästä sinkkioksidista. Normaalisti valkoista kerrosta jättämättömät aurinkovoiteet sisältävät elimistöön kertyviä nanopartikkeleita, mutta Saaren Taian voitessa sinkkioksidi on läpinäkyvää, eli se heijastaa auringonsäteet pois iholta, mutta ilman valkoista väriä.

Nanopartikkeleita ei käytetä Saaren Taian aurinkorasvoissa, sillä ne voivat olla haitallisia ihmisen terveydelle sekä ympäristölle. Sen sijaan Saaren Taika käyttää luonnollisia ja turvallisia ainesosia, jotka tarjoavat tehokkaan suojan auringon haitallisilta säteiltä ilman ihon ja ympäristön riskejä.

Saaren Taika aurinkorasvat, ihollesi parasta!

Saaren Taika aurinkorasvat tarjoavat kaikki ne ominaisuudet, joita moderni kuluttaja tarvitsee: ne ovat tehokkaita, turvallisia ja hoitavia.

Saaren Taian aurinkorasvat ovat ainutlaatuisia niiden luonnollisten ainesosien ja tehokkaan auringonsuojan ansiosta. Ne tarjoavat laajan kirjon suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, ja ne ovat kestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ranta- tai ulkoilupäiviin.

Miksi valitsen Saaren Taika aurinkorasvan?

Jos tunnet minut, tiedät, etten ole aurinkorasvojen suuri fani. Tämä johtuu siitä, että useimmat aurinkorasvat jättävät iholleni hengittämättömän tahmaisen kerroksen, jota en voi sietää. Tätä tahmaa on sitten vaatteissa, pöydissä, autossa ja, kun puuhastelen puutarhassa, on ihoni mullasta ja pölystä tukkeessa, sillä nämä hiukkset ovat takertuneet tahmakerrokseeni kiinni!

Saaren Taika aurinkorasvat sujahtavat iholle huomaamattomasti. Ne eivät jätä pienintäkään tahmaisuuden tunnetta iholleni, enkä silti joudu pelkämään elimistööni kertyvien nanopartikkeleiden haittoja.

Näitä siis kertyy useimmista ei-valkoista-kerrosta jättävistä aurinkovoiteista, sillä niissä on käytetty ikuisuuskemikaaleiksi kutsuttuja ainesosia, jotka imeytyvät ihoon ja kertyvät kehoon aiheuttaen mm. syöpää.

LUE MYÖS: KOSMETIIKAN, KUTEN AURINKOVOITEEN, KEMIKAALIT JÄÄVÄT KEHOOSI JA YMPÄRISTÖÖN ERITTÄIN PITKÄKSI AJAKSI

Tärkeää on myös mainita, että Saaren Taian aurinkorasvat ovat probioottisia. Ne tukevat ihon terveen mikrobiomin syntymistä, rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja vähentävät tulehdusta.

Saaren Taian aurinkorasvojen ainutlaatuinen koostumus

Saaren Taian aurinkorasvojen koostumus on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen suoja auringon haitallisilta säteiltä. Ne on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka suojaavat ihoa, mutta eivät jätä valkoista kerrosta iholle. Lisäksi ne eivät sisällä nanopartikkeleita, jotka voivat olla haitallisia ihon terveydelle.

Saaren Taian aurinkorasvoissa on käytetty ainesosia, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja. Nämä antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa auringon aiheuttamalta vapaiden radikaalien vaurioilta.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.