Päivää ennen leikkausta

Moikka moi ihana lukijani!

Huomenna se vihdoin sitten koittaa, se kauan odotettu tyräleikkaus. Vatsassani on siis ainakin 2 arpityrää sen Essure-häslingin takia. Tyrät ovat aiheuttaneet ajoittain aivan kestämätöntäkin kipua aina viime syksystä alkaen ja kipujen lisäksi paljon myös typeriä ruoka-ainerajoituksia.

Lempi janojuomaani maitoa en ole voinut juoda enää laisinkaan ja kahvin joukkoonkin käy ainoastaan homogenoimaton luomumaito. Makaronia ei oikein voi syödä, ei “vieraita” juustoja, eli mitään muuta kuin sitä johon vatsani on siedättynyt, suklaata ei enää laisinkaan, sipsiä vain vähäsen, kakkuja ei lainkaan. Herkuttelut onkin ollut nykyään popparia ja mehua ei juuri mitään muuta. Onkin ollut vaikeinta ehkä tottua mehun juomiseen, kun en ole koskaan oikein mehuista tykännyt. Ainoa mehu jota nyttenkin siedän on Valion luomu mustikkamehu. Piimää onneksi olen voinut juoda laktoosittomana.

On tässä siis ollut tottumista näiden kipujen kanssa ja toivon, että ne jäisivät sitten leikkauksesta kunnolla toivuttuani pois ja pääsisin taas ainakin juomaan edes maitoa 😀

Stressaavaa tässä on ollut viime päivät ihan ilman leikkauksen odotteluakin, koska eräs ärsyttävä episodi oli käynnissä eräässä paikassa, jota en voi enempää oikein kommentoida muuta kuin ihan yleisellä tasolla vain. Minuthan siellä leimattiin suureksi pahikseksi kun puolustauduin selkeää mustamaalauskampanjaa vastaan. Harmillisesti en voi esittää todisteitani omasta puolestani, koska typerä GDPR ja muut sellaiset.

Sen verran pystyn kuitenkin ihan yleisellä tasolla kertomaan, että yleensä kun jostakin lähtee tiedote tai uutiskirje, niin sen tilastoista pystyy seuraamaan ketkä vastaanottajista on avanut kirjeen, kauanko sitä on luettu, onko se luettu useampaankin kertaan jne.

Mutta eipä siitä tämän enempää, edes yleisesti, vaikka en näekään eroa sillä, että kirjoittaako joku pahaa mieltään blogiin vai 50 000 ihmisen Facebook-ryhmään. Nähtävästi ryhmässä oman mielipahan purkaminen on ihan ok juttu, blogissa taas ei, näin ainakin toistuvasti olen saanut rivien välistä lukea 😀

Tänään täytyy vielä ajastella nuo meidän somepostaukset loppuviikolle. Päiväkirurgiseen operaatioon olin menossa, mutta puhelimessa sanottiin jo, että joudun olemaan ainakin yhden yön. Toivotaan, että Salon sairaalassa osataan asia, itsestäni vähän nimittäin tuntuu, että niitä tyriä on siellä enemmänkin kuin ne 2 todettua.

Loppuviikoksi laitoin käyntiin jättimäisen arvonnan josta voi voittaa satasella Saaren Taikaa! Lisäksi swekä jälleenmyyjille, että kuluttaja-asikkaille on HURJA kevätsiivous-ale käynnissä nimittän ekologiset siivoussaippuat kympillä ja pyykkietikat 11€ (siivoussaippuat normisti 14€ ja pyykkietikat 15€). Alennuksen meidän omasta kaupasta saa koodilla MRPFD13TVC8D (ja alennuksen vikakin on nyt korjattu!) ja jälleenmyyjäkaupan alekoodi on tänään lähtenyt “jämyille” uutiskirjeessä 🙂

Eipä tässä kai sitten muuta tälläkertaa, kun että siirryn varmaan tonne sohvalle jännittämään leikkaukseen menoa 🙁

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.