Päivää ennen leikkausta

Päivää ennen leikkausta

Moikka moi ihana lukijani!

Huomenna se vihdoin sitten koittaa, se kauan odotettu tyräleikkaus. Vatsassani on siis ainakin 2 arpityrää sen Essure-häslingin takia. Tyrät ovat aiheuttaneet ajoittain aivan kestämätöntäkin kipua aina viime syksystä alkaen ja kipujen lisäksi paljon myös typeriä ruoka-ainerajoituksia.

Lempi janojuomaani maitoa en ole voinut juoda enää laisinkaan ja kahvin joukkoonkin käy ainoastaan homogenoimaton luomumaito. Makaronia ei oikein voi syödä, ei ”vieraita” juustoja, eli mitään muuta kuin sitä johon vatsani on siedättynyt, suklaata ei enää laisinkaan, sipsiä vain vähäsen, kakkuja ei lainkaan. Herkuttelut onkin ollut nykyään popparia ja mehua ei juuri mitään muuta. Onkin ollut vaikeinta ehkä tottua mehun juomiseen, kun en ole koskaan oikein mehuista tykännyt. Ainoa mehu jota nyttenkin siedän on Valion luomu mustikkamehu. Piimää onneksi olen voinut juoda laktoosittomana.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

On tässä siis ollut tottumista näiden kipujen kanssa ja toivon, että ne jäisivät sitten leikkauksesta kunnolla toivuttuani pois ja pääsisin taas ainakin juomaan edes maitoa 😀

Stressaavaa tässä on ollut viime päivät ihan ilman leikkauksen odotteluakin, koska eräs ärsyttävä episodi oli käynnissä eräässä paikassa, jota en voi enempää oikein kommentoida muuta kuin ihan yleisellä tasolla vain. Minuthan siellä leimattiin suureksi pahikseksi kun puolustauduin selkeää mustamaalauskampanjaa vastaan. Harmillisesti en voi esittää todisteitani omasta puolestani, koska typerä GDPR ja muut sellaiset.

Sen verran pystyn kuitenkin ihan yleisellä tasolla kertomaan, että yleensä kun jostakin lähtee tiedote tai uutiskirje, niin sen tilastoista pystyy seuraamaan ketkä vastaanottajista on avanut kirjeen, kauanko sitä on luettu, onko se luettu useampaankin kertaan jne.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Mutta eipä siitä tämän enempää, edes yleisesti, vaikka en näekään eroa sillä, että kirjoittaako joku pahaa mieltään blogiin vai 50 000 ihmisen Facebook-ryhmään. Nähtävästi ryhmässä oman mielipahan purkaminen on ihan ok juttu, blogissa taas ei, näin ainakin toistuvasti olen saanut rivien välistä lukea 😀

Tänään täytyy vielä ajastella nuo meidän somepostaukset loppuviikolle. Päiväkirurgiseen operaatioon olin menossa, mutta puhelimessa sanottiin jo, että joudun olemaan ainakin yhden yön. Toivotaan, että Salon sairaalassa osataan asia, itsestäni vähän nimittäin tuntuu, että niitä tyriä on siellä enemmänkin kuin ne 2 todettua.

Loppuviikoksi laitoin käyntiin jättimäisen arvonnan josta voi voittaa satasella Saaren Taikaa! Lisäksi swekä jälleenmyyjille, että kuluttaja-asikkaille on HURJA kevätsiivous-ale käynnissä nimittän ekologiset siivoussaippuat kympillä ja pyykkietikat 11€ (siivoussaippuat normisti 14€ ja pyykkietikat 15€). Alennuksen meidän omasta kaupasta saa koodilla MRPFD13TVC8D (ja alennuksen vikakin on nyt korjattu!) ja jälleenmyyjäkaupan alekoodi on tänään lähtenyt ”jämyille” uutiskirjeessä 🙂

Eipä tässä kai sitten muuta tälläkertaa, kun että siirryn varmaan tonne sohvalle jännittämään leikkaukseen menoa 🙁

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY