Päivää ennen leikkausta

Moikka moi ihana lukijani!

Huomenna se vihdoin sitten koittaa, se kauan odotettu tyräleikkaus. Vatsassani on siis ainakin 2 arpityrää sen Essure-häslingin takia. Tyrät ovat aiheuttaneet ajoittain aivan kestämätöntäkin kipua aina viime syksystä alkaen ja kipujen lisäksi paljon myös typeriä ruoka-ainerajoituksia.

Lempi janojuomaani maitoa en ole voinut juoda enää laisinkaan ja kahvin joukkoonkin käy ainoastaan homogenoimaton luomumaito. Makaronia ei oikein voi syödä, ei “vieraita” juustoja, eli mitään muuta kuin sitä johon vatsani on siedättynyt, suklaata ei enää laisinkaan, sipsiä vain vähäsen, kakkuja ei lainkaan. Herkuttelut onkin ollut nykyään popparia ja mehua ei juuri mitään muuta. Onkin ollut vaikeinta ehkä tottua mehun juomiseen, kun en ole koskaan oikein mehuista tykännyt. Ainoa mehu jota nyttenkin siedän on Valion luomu mustikkamehu. Piimää onneksi olen voinut juoda laktoosittomana.

On tässä siis ollut tottumista näiden kipujen kanssa ja toivon, että ne jäisivät sitten leikkauksesta kunnolla toivuttuani pois ja pääsisin taas ainakin juomaan edes maitoa 😀

Stressaavaa tässä on ollut viime päivät ihan ilman leikkauksen odotteluakin, koska eräs ärsyttävä episodi oli käynnissä eräässä paikassa, jota en voi enempää oikein kommentoida muuta kuin ihan yleisellä tasolla vain. Minuthan siellä leimattiin suureksi pahikseksi kun puolustauduin selkeää mustamaalauskampanjaa vastaan. Harmillisesti en voi esittää todisteitani omasta puolestani, koska typerä GDPR ja muut sellaiset.

Sen verran pystyn kuitenkin ihan yleisellä tasolla kertomaan, että yleensä kun jostakin lähtee tiedote tai uutiskirje, niin sen tilastoista pystyy seuraamaan ketkä vastaanottajista on avanut kirjeen, kauanko sitä on luettu, onko se luettu useampaankin kertaan jne.

Mutta eipä siitä tämän enempää, edes yleisesti, vaikka en näekään eroa sillä, että kirjoittaako joku pahaa mieltään blogiin vai 50 000 ihmisen Facebook-ryhmään. Nähtävästi ryhmässä oman mielipahan purkaminen on ihan ok juttu, blogissa taas ei, näin ainakin toistuvasti olen saanut rivien välistä lukea 😀

Tänään täytyy vielä ajastella nuo meidän somepostaukset loppuviikolle. Päiväkirurgiseen operaatioon olin menossa, mutta puhelimessa sanottiin jo, että joudun olemaan ainakin yhden yön. Toivotaan, että Salon sairaalassa osataan asia, itsestäni vähän nimittäin tuntuu, että niitä tyriä on siellä enemmänkin kuin ne 2 todettua.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Loppuviikoksi laitoin käyntiin jättimäisen arvonnan josta voi voittaa satasella Saaren Taikaa! Lisäksi swekä jälleenmyyjille, että kuluttaja-asikkaille on HURJA kevätsiivous-ale käynnissä nimittän ekologiset siivoussaippuat kympillä ja pyykkietikat 11€ (siivoussaippuat normisti 14€ ja pyykkietikat 15€). Alennuksen meidän omasta kaupasta saa koodilla MRPFD13TVC8D (ja alennuksen vikakin on nyt korjattu!) ja jälleenmyyjäkaupan alekoodi on tänään lähtenyt “jämyille” uutiskirjeessä 🙂

Eipä tässä kai sitten muuta tälläkertaa, kun että siirryn varmaan tonne sohvalle jännittämään leikkaukseen menoa 🙁

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: