Tervehdys ihana lukijani!

Tyräleikkauksesta selvitty! Se oli eilen aamulla kahdeksan aikaan ja kesti n. 3,5 tuntia.

En tiedä vielä ihan tarkalleen mitä sinne tehtiin, oletus oli, että siellä olisi 2 arpityrää korjattavana. Lääkäri varmaan kertoo mulle tänään enemmän.

Joku verkko sinne on kiinnitetty niiteillä mahan (?) kalvoon kooltaan 25cm x en-muista-mikä-mitta kun olin juuri herännyt nukutuksesta 😴

Eilen illalla vasta kuuden aikaan sain pissattua ekan kerran. Vatsanseutu on niin kipeä, että vartalon taittaminen tai kiertäminen mihinkään suuntaan on täysin mahdotonta. Hoitaja joutuukin avustamaan takapuolen pyyhkimisessä ja se on aika noloa!

Mulla on sellainen tapa, tai tarve oikeastaan, että veskikäynnin jälkeen haluan käyttää käsisuihkua. Pelkkä paperilla kuivaaminen tuntuu ällöltä, enhän mä käsiänikään pelkästään pyyhi paprulla jos niissä on pissaa!

Nyt on kuitenkin joutunut tyytymään pelkästään paperilla kerta pyyhkäisyyn ja sekin vieraan ihmisen toimittamana, jolloin pyyhkimen ei ole kovin perusteellista.

Olo onkin aika likainen ja ällö, ja voin oikein hyvin kuvitella millaiselle huonokuntoisista ikäihmisistä voi tuntua kun kaikki perustarpeet ovat vieraan henkilön vastuulla, etenkin niissä tapauksissa joita nyttenkin on uutisoitu, eli missä vanhuksia on rajusti laiminlyöty. 😓

Eilinen päivä yöhön asti meni erittäin huonovointisena. Oksetti ja oli paha olo vaikka sain pahoinvointilääkettäkin. Tämän päivän on sanottu olevan kivuiltaan pahin kun puudutteet yms. ovat lakanneet vaikuttamasta.

Kotiin tuskin saa näitä kunnon troppeja, joten kivut varmaan vähän kovenee siellä 😫

Jahas. Lääkärikierros kävi justiinsa ja verkko on 15x25cm. Tyrä oli 2-osainen. Kotiin en vielä ihan pääse kun antavat jotain vahvempaa kipulääkettä viel täällä.

Nyt hoitaja tuli hakemaan aamupesulle 😊👍