Päivä 5 – Matka jatkui Prahaan, ongelmia lennolla

Päivä 5 – Matka jatkui Prahaan, ongelmia lennolla

Moikka moi ihana lukijani täältä Portugalin maankamaralta.

Kello soitteli aamulla kolmen jälkeen ja matkamme jatkui kohti Prahaa. Lento oli tunnin verran myöhässä jonkun koneen ongelmien vuoksi ja jännityksellä saimme seurata huoltohenkilökunnan ramppaamista ohjaamoon.

Lopulta pääsimme matkaan ja aurinko paisteli lähes koko lennon ajan. Näimme taas koneesta ihanat Espanjan vuoristot sekä saksalaista tasamaata hiukan ennen Tsekkiin saapumista.

Tämän kertainen Airbnb asuntomme on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Prahan Vanhankaupungin keskusaukiolta, kadulla joka on täynnänsä erilaisia ravintoloita.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Nälkäisinä menimme tietenkin lähes ensimmäiseen eli tällaiseen ihanan herkullisen näköiseen burgeri paikkaan (Domyno Burger)!

Ruoka oli hyvää! Mitäpä muutakaan se voisi Prahassa olla 😋

Sitten oli aika tehdä pieni kaupunkikävely kohti Kaarlen Siltaa. Poikkesimme Tanssivan Talon kattoterassilla katsomassa vähän maisemia sekä ottamassa muutamia kuvia.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Sieltä matka jatkuu kohti Kaarlensiltaa ja kävelimme sillan päästä päähän ja koskettelimme sitä patsasta, jonka tarkoitusta en enää muista 😁

Ja sitten aika väsyneinä palasimme asunnolle levähtämään. Tuskin enää tänään teemme mitään muuta kuin ehkä käymme vielä vähän kaupassa..

Kotoa on kulunut todella hyviä uutisia! Meidän ihanat työntekijät ovat todellakin räjäyttäneet potin tänään ja ovat tehneet ihan ennätysmäärän tuotteita ja tehneet aivan ennätysmäisen myynnin!

Kiitos tiimillemme! He ovat aivan Super mahtavia ja kiitos myös ihanille jälleenmyyjillemme! He vasta mahtavia ovatkin! Ja sitten vielä extra super hyper Mega Kiitos teille ihanat tuotteidemme ostajat! Te vasta niitä todellisia super hyper Hyper ihanuuksia olettekin! Kiitos!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ja kiitos myös että jaksoit lukea blogiani 🥰🥰🥰

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!