Oppaat

Oppaat

NOPEA JA HELPPO OPAS PAREMPIEN TUOTEKUVIEN OTTAMISEEN

Olen itse omakohtaisesti huomannut kuinka hyvin toteutetulla tuotekuvalla voi lisätä myyntiä. Lue somestrategia-postauksestani seikat jotka johtivat yli 300% myynnin kasvuun viimevuoden parhaasta kuukaudesta eli joulukuusta, uusilla tuotekuvilla oli myynnin lisääntymiseen todella suuri merkitys! 

Yhtenä osana menestyksekästä somestrategiaani oli parempien tuotekuvien ottaminen ja olenkin saanut niin paljon kehuja uusista tuotekuvistani, että ajattelin jakaa muillekin saman alan yrittäjille ne vinkit ja niksit joita itse olen käyttänyt tuotteideni kuvaamisessa.

Opas on tarkoitettu niille jotka kuvaavat järkkärillä tai haluavat siirtyä kännykkäkuvaamisesta järkkäriin, oppaasta löytyy havainnekuvat miksi järkkäriin kannattaisi siirtyä mikäli vielä kuvaa kännykällä, sekä hintatietoja mistä esim. järkkärin voi löytää muutamalla kympillä.

Oppaassa syvennytään tärkeimpään käsisäätöön eli aukkoon ja havainnollistetaan kameran asetuksia eli miten eri asetukset tuovat eri tavalla tuotteen esiin,  sekä käydään läpi tuotekuville otollisia kuvausolosuhteita, valaistusta, taustoja, asettelua, kuvakulmia ja rekvisiittaa.

Oppaassa annetaan neuvoja tuotteen asetteluun ja korjataan muutama usein nähtävä aloittelijoiden tekemä sommitteluvirhe.

Oppaassa ei pääasiassa käytetä kuvankäsittelyä laisinkaan vaan siinä perehdytetään käyttämään järjestelmäkameran käsisäätöjä sekä luonnollisia valaistusolosuhteita niin, että niillä saa näyttäviä tuotekuvia aikaan ilman kuvan käsittelyä.

Lopussa kerrotaan kuitenkin lyhyesti kuvankäsittelystä valon lisäämisen osalta, mutta teen kuvankäsittelystä myöhemmin mahdollisesti oman oppaan.

Verkkokauppiaana täytyy aina pitää mielessä, että tuotekuva on se ensimmäinen asia jonka mahdollinen ostaja tuotteesta näkee ja jos kuva on huono, ostaja tuskin siirtyy lukemaan itse tuotteen kuvausta ja näin todella hyväkin tuote jää myymättä, kun taas hyvin toteutettu tuotekuva houkuttelee ostajaa tutustumaan tuotteeseen tarkemmin ja mitä todennäköisemmin tekemään myös ostopäätöksen.

Haluatko ostaa oppaan? Laita sähköpostia designeramnelin@gmail.com ja saat laskun jonka maksun jälkeen saat tunnukset artikkeliin

Oppaan ostaneiden kommentteja:

  • Tilasin sinulta oppaan parempien tuotekuvien ottamiseen. Kiitos!
    Juuri sitä tietoa, mitä olen tarvinnut.
    Ohjeet ovat selkeästi esitetty, mallikuvista viimeistään selviää asian pointti.
    Lisää tällaista!
  • Opas on selkeä, perusasiat on hyvin kerrottu esimerkein. Ennen kaikkea olen itse ollut ihan pihalla noista aukkoarvoista, mitä käytetään missäkin tilanteessa. Nyt aukeni!

Nopea ja helppo opas parempien tuotekuvien ottamiseen (katso ohjeet sivupalkin lopusta)