NOPEA JA HELPPO OPAS PAREMPIEN TUOTEKUVIEN OTTAMISEEN

Olen itse omakohtaisesti huomannut kuinka hyvin toteutetulla tuotekuvalla voi lisätä myyntiä. Lue somestrategia-postauksestani seikat jotka johtivat yli 300% myynnin kasvuun viimevuoden parhaasta kuukaudesta eli joulukuusta, uusilla tuotekuvilla oli myynnin lisääntymiseen todella suuri merkitys! 

Yhtenä osana menestyksekästä somestrategiaani oli parempien tuotekuvien ottaminen ja olenkin saanut niin paljon kehuja uusista tuotekuvistani, että ajattelin jakaa muillekin saman alan yrittäjille ne vinkit ja niksit joita itse olen käyttänyt tuotteideni kuvaamisessa.

Opas on tarkoitettu niille jotka kuvaavat järkkärillä tai haluavat siirtyä kännykkäkuvaamisesta järkkäriin, oppaasta löytyy havainnekuvat miksi järkkäriin kannattaisi siirtyä mikäli vielä kuvaa kännykällä, sekä hintatietoja mistä esim. järkkärin voi löytää muutamalla kympillä.

Oppaassa syvennytään tärkeimpään käsisäätöön eli aukkoon ja havainnollistetaan kameran asetuksia eli miten eri asetukset tuovat eri tavalla tuotteen esiin,  sekä käydään läpi tuotekuville otollisia kuvausolosuhteita, valaistusta, taustoja, asettelua, kuvakulmia ja rekvisiittaa.

Oppaassa annetaan neuvoja tuotteen asetteluun ja korjataan muutama usein nähtävä aloittelijoiden tekemä sommitteluvirhe.

Oppaassa ei pääasiassa käytetä kuvankäsittelyä laisinkaan vaan siinä perehdytetään käyttämään järjestelmäkameran käsisäätöjä sekä luonnollisia valaistusolosuhteita niin, että niillä saa näyttäviä tuotekuvia aikaan ilman kuvan käsittelyä.

Lopussa kerrotaan kuitenkin lyhyesti kuvankäsittelystä valon lisäämisen osalta, mutta teen kuvankäsittelystä myöhemmin mahdollisesti oman oppaan.

Verkkokauppiaana täytyy aina pitää mielessä, että tuotekuva on se ensimmäinen asia jonka mahdollinen ostaja tuotteesta näkee ja jos kuva on huono, ostaja tuskin siirtyy lukemaan itse tuotteen kuvausta ja näin todella hyväkin tuote jää myymättä, kun taas hyvin toteutettu tuotekuva houkuttelee ostajaa tutustumaan tuotteeseen tarkemmin ja mitä todennäköisemmin tekemään myös ostopäätöksen.

Haluatko ostaa oppaan? Laita sähköpostia designeramnelin@gmail.com ja saat laskun jonka maksun jälkeen saat tunnukset artikkeliin

Oppaan ostaneiden kommentteja:

  • Tilasin sinulta oppaan parempien tuotekuvien ottamiseen. Kiitos!
    Juuri sitä tietoa, mitä olen tarvinnut.
    Ohjeet ovat selkeästi esitetty, mallikuvista viimeistään selviää asian pointti.
    Lisää tällaista!
  • Opas on selkeä, perusasiat on hyvin kerrottu esimerkein. Ennen kaikkea olen itse ollut ihan pihalla noista aukkoarvoista, mitä käytetään missäkin tilanteessa. Nyt aukeni!

Nopea ja helppo opas parempien tuotekuvien ottamiseen

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.