NOPEA JA HELPPO OPAS PAREMPIEN TUOTEKUVIEN OTTAMISEEN

Olen itse omakohtaisesti huomannut kuinka hyvin toteutetulla tuotekuvalla voi lisätä myyntiä. Lue somestrategia-postauksestani seikat jotka johtivat yli 300% myynnin kasvuun viimevuoden parhaasta kuukaudesta eli joulukuusta, uusilla tuotekuvilla oli myynnin lisääntymiseen todella suuri merkitys! 

Yhtenä osana menestyksekästä somestrategiaani oli parempien tuotekuvien ottaminen ja olenkin saanut niin paljon kehuja uusista tuotekuvistani, että ajattelin jakaa muillekin saman alan yrittäjille ne vinkit ja niksit joita itse olen käyttänyt tuotteideni kuvaamisessa.

Opas on tarkoitettu niille jotka kuvaavat järkkärillä tai haluavat siirtyä kännykkäkuvaamisesta järkkäriin, oppaasta löytyy havainnekuvat miksi järkkäriin kannattaisi siirtyä mikäli vielä kuvaa kännykällä, sekä hintatietoja mistä esim. järkkärin voi löytää muutamalla kympillä.

Oppaassa syvennytään tärkeimpään käsisäätöön eli aukkoon ja havainnollistetaan kameran asetuksia eli miten eri asetukset tuovat eri tavalla tuotteen esiin,  sekä käydään läpi tuotekuville otollisia kuvausolosuhteita, valaistusta, taustoja, asettelua, kuvakulmia ja rekvisiittaa.

Oppaassa annetaan neuvoja tuotteen asetteluun ja korjataan muutama usein nähtävä aloittelijoiden tekemä sommitteluvirhe.

Oppaassa ei pääasiassa käytetä kuvankäsittelyä laisinkaan vaan siinä perehdytetään käyttämään järjestelmäkameran käsisäätöjä sekä luonnollisia valaistusolosuhteita niin, että niillä saa näyttäviä tuotekuvia aikaan ilman kuvan käsittelyä.

Lopussa kerrotaan kuitenkin lyhyesti kuvankäsittelystä valon lisäämisen osalta, mutta teen kuvankäsittelystä myöhemmin mahdollisesti oman oppaan.

Verkkokauppiaana täytyy aina pitää mielessä, että tuotekuva on se ensimmäinen asia jonka mahdollinen ostaja tuotteesta näkee ja jos kuva on huono, ostaja tuskin siirtyy lukemaan itse tuotteen kuvausta ja näin todella hyväkin tuote jää myymättä, kun taas hyvin toteutettu tuotekuva houkuttelee ostajaa tutustumaan tuotteeseen tarkemmin ja mitä todennäköisemmin tekemään myös ostopäätöksen.

Haluatko ostaa oppaan? Laita sähköpostia designeramnelin@gmail.com ja saat laskun jonka maksun jälkeen saat tunnukset artikkeliin

Oppaan ostaneiden kommentteja:

  • Tilasin sinulta oppaan parempien tuotekuvien ottamiseen. Kiitos!
    Juuri sitä tietoa, mitä olen tarvinnut.
    Ohjeet ovat selkeästi esitetty, mallikuvista viimeistään selviää asian pointti.
    Lisää tällaista!
  • Opas on selkeä, perusasiat on hyvin kerrottu esimerkein. Ennen kaikkea olen itse ollut ihan pihalla noista aukkoarvoista, mitä käytetään missäkin tilanteessa. Nyt aukeni!

Nopea ja helppo opas parempien tuotekuvien ottamiseen

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.