Onni omasta tekemisestä.

Onni omasta tekemisestä.

Moi taas ihana lukijani!

Muutama päivä on taas vierähtänytkin ilman ajatusteni purkamista blogiini. Alkujärkytyksen jälkeen Ilta-Sanomien raflaavasti otsikoitu, Me Naiset lehteen annettu haastattelukin tuntuu jo ihan ”ookoolle”.


Täytyy kyllä sanoa, että sinä päivänä kun se ilmestyi oli fiilikset kaikkea muuta kuin ok, mutta juttu poiki lopulta paljon hyvää mm. lukuisia meilejä ja yksityisviestejä, useita uusia jälleenmyyjiä Saaren Taika tuotteille ja paljon kannustavia kommentteja somessa, kiitos teille 💖

Täällä ollaan päästy hyvään vauhtiin uusien tuotteiden kehittelyssä ja aivan pian onkin jo luvassa muutama uutuus. Myös joitakin vanhoja tuotteita on kehitelty eteenpäin ja joidenkin ulkonäkö on saanut uutta tyyliä, kuten Saaren Taika® suolasaippuat joiden pinnalla näet meren aaltojen leikkivän 😍

Aallot sopivat tuotteillemme kuin nenä päähän sillä mitä olisikaan saaressa syntynyt merisuolasaippua vailla aaltokuvioiden symbolismia, onhan saariston meri ja luonto yksi tuotteidemme suurista innoittajista!

Ja mä tunnen niin suurta, ehkä jopa hieman lapsenomaista iloa, onnea ja ylpeyttä mun ihanista saippuoistani! Ne ovat mun kätteni työtä, mun mieleni arvoituksia, mun ainesosien ominaisuuksien tutkimuksen tulosta, eikä aina ole ollut lainkaan itsestään selvää, että olisin juuri nyt juuri tässä. Elämä nimittäin heitteli mua aivan toiseen suuntaan eikä ”saippuankeittelijä” ole ollut koskaan mun ammattihaaveenani. Olen haaveillut olevani arkeologi, rekkakuski, puuseppä, sisustussuunnitelija ja arkkitehti, mutten koskaan valokuvaaja, graafinen suunnittelija, löylymittarin valmistaja, pyykkietikan valmistaja, verkkokauppias tai saippuatehtaan omistaja. Elämä vaan vei mua ensin tonne, sitten sinne, kolhi vähän ja sitten vähän enemmän ja toi mut sitten tänne Saloon ja lopulta Särkisaloon ja kaikki nuo edellämainitut ammatit tai taidot ovat mulle sattuman kaupalla syntyneet.

Mutta saippuan tekeminen on kaikkista kivointa!
Ensin saa perehtyä rakastamaani historiaan sillä tykkään mahdollisimman alkukantaisista saippuatesepteistä ja tykkään entisen ajan tuotteiden yksinkertaisuudesta! Ja miksi turhaan niitä monimutkaistaisinkaan? Ne toimivat vielä tänäpäivänäkin paremmin kuin moni nykyajan lisäaine-coctail!

Saippunteossa saa suunnitella, kokeilla, leikitellä ja ihan villiintyäkin välillä 😁 Saa tehdä käsillä ja saa nähdä heti kättensä jäljen. Saa hyvää palautetta käyttäjiltä ja tuotteet ovat tykättyjä. Mikä voikaan tuntua suuremmalta saavutukselta kuin hartaan tutkimisen, lukuisien kokeilujen ja useiden epäonnistumisten jälkeen saada aikaan itsellä hyvin toimiva ihoa hoitava tuote, joka toimii muillakin ja josta tulee hirmu kysytty?! Ei mikään, ei niin yhtään mikään! Se on suurista suurin ylpeyden aiheeni, elämäni innoittaja ja suurin saavutukseni. Ihana asia ja tunne jota on vaikeaa pukea sanoiksi.

Saippuat ja voiteet, nuo jokapäiväiset kaikkien tuntemat arkiset asiat, ovat minulle suuri intohimo, rakkaus, jokapäiväinen puheen, pohdinnan, kehittelyn ja suunnittelemisen aihe. Asia joka on unissani ja jota valveilla ollessa pohdin lähes taukoamatta. Uudet ideat, kokeilut ja hassuttelut, niistä on onnistunut päivä tehty 💖

Onni on, että saan olla juuri tässä juuri nyt. Kiitos teille kaikille jotka mahdollistatte tämän 💖☺️☀️Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: