Oma kosmetiikkasarjani, terveysongelmat, Saaren Taika kuulumisia ja arvonta

Oma kosmetiikkasarjani, terveysongelmat, Saaren Taika kuulumisia ja arvonta

Moikka taas ihana lukijani!

Kinokset maassa ilahduttaa ja saatiinhan me pari päivää ihan kunnon pakkasiakin tänne!

Niin kuin jo pari kertaa aiemminkin olen kirjoitellut, on minulla nyt ollut mahdollisuus parin pienen oman projektin toteuttamiselle!

Jo ennen joulua tyttäreni julkaisi oman kosmetiikkasarjansa Kålsjön, jonka suunnittelu ja valmistus tapahtuu täällä Saaren Taiassa ja nyt minäkin voin pikkuhiljaa paljastella, että itselläni on ollut työn alla pari sellaista hiukan erikoisempaa pikku tuotetta, joita toivoisin myyväni vielä jossakin vaiheessa 🙂 Kålsjön Kookossaippuasta on muuten arvonta Facebookin puolella, eli jos sinua kiinnostaa saada tuollainen ylellinen kookoksen tuoksuinen artesaanisaippua itsellesi niin klikkaa tästä.

Tuotemerkkini on Chosen by Johanna ja toistaiseksi minulla ei ole sille kuin pari tuotetta. Ihana mustikkashampoo, joka sisältää myös etikkaa, ja täyteläinen koivusaippua, joka on muuten paras saippuani tähän astisista! Ihoni ei olekaan koskaan voinut paremmin kuin nyt, kun olen käyttänyt suihkussa useasti tätä koivusaippuaa ja kasvoilla Saaren Taika Monoi voidetta 🙂 Alla meikitön ja laittamaton minä, ihon kuulauden kyllä huomaa verrattuna aikaisempiin kuviini!

Chosen by Johannan tärkeimmät raaka-aineet tulevat täältä saaresta itseni kerääminä ja uuttamina. Puhtainta puhtautta mitä voin kuvitella ja olen tuotteistani erittäin ylpeä <3

Mustikkashampoo sinulle, joka haluat terveemmät ja vahvemmat hiukset!

Mustikkashampoo korjaa hiusvaurioita sekä vahvistaa hiuksiasi. Se ehkäisee hiusten katkeilua ja auttaa niitä kasvamaan nopeammin. Mustikkashampoon sisältämät antioksidantit,  A-, B5-, C- ja E-vitamiinit auttavat hiuksiasi voimaan paremmin!

Mustikkauute ehkäisee myös hilseilyä ja hiustenlähtöä.

Shampoon sisältämä mustikkauute on käsin Särkisalon puhtaasta saaristoluonnosta kerättyä ja rakkaudella sinulle uutettua <3

Mustikkashampoon sisältämä oliiviöljy tekee hiuksesi kiiltäviksi ja ehkäisee hiusten kuivumista.

Jojobaöljy shampoossa ehkäisee hiusten katkeilemista ja vahvistaa hiuksiasi. Se auttaa myös hilseilevää päänahkaa voimaan paremmin.

Shampoo sisältää etikkaa, joka auttaa hiussuomuja sulkeutumaan pitäen hiukset sileinä ja kiiltävinä.

Koivusaippua sinulle, jonka iho kaipaa hellävaraista huolenpitoa!

Koivusaippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Saippuan sisältämä koivu-uute  korjaa ihovaurioita ja suojaa ihoasi.

Koivusaippua rauhoittaa ihoa ja sitä voidaan käyttää myös psoriasiksen ekseeman hoidossa.

Saippuan sisältämät vitamiinit toimivat tehokkaina antioksidantteina ja auttavat ihoasi taistelussa ennenaikaista vanhenemista vastaan. 

Koivusaippuan sisältämä koivu-uute on käsin Särkisalon puhtaasta saaristoluonnosta kerättyä ja rakkaudella sinulle uutettua <3

Oma piskuinen verkkokauppa näille söpöläisille on rakenteilla ja parille ”koeasiakkaalle” olenkin jo luvannut shampoon ja saippuan toimittaa. Toistaiseksi tarkoitukseni ei ole näitä valmistaa ”hikihatussa”, vaan teen silloin kuin muilta asioilta jää aikaa ja inspiraatiota.

Kasvinosien kerääminen, kuivaaminen ja uuttaminen on kuitenkin sen verran aikaa ja resursseja vievää, että en pysty näitä kokopäiväisesti tekemään. Raaka-aineiden niukka saatavuus, sekä niiden valmistamiseen kuluva aika vaikuttaa myös lopputuotteen hintaan ja tällä hetkellä näyttääkin siltä, että hintarakenne ei mahdollista jälleenmyyjäportaan välissä oloa. Tuotteet ovat siis erittäin rajoitetusti saatavilla eikä niitä varmaan tule riittämään ihan kaikille halukkaille 🙁


Chosen by Johanna tuotteiden kanssa puuhastelu onkin eniten ollut minulle sitä pakoa arjesta, siihen ihanaan luonnossa oleiluun ja käsillä tekemiseen, jonne sieluni koko ajan enemmän ja enemmän kaipaa.

Saaren Taian tuotannosta vastaa nykyään muut perheenjäsenet ja minulla on jäänyt aikaa itselleni. Tämä onkin ollut todella kaivattua, sillä olen ollut viimeaikoina terveydestäni aika huolestunut. Kukaan ”normaali” ihminen ei pystykään sitä ymmärtämään miten paljon voimia ja energiaa voi sosiaalisesti rajoittuneelta ja erityisherkältä ihmiseltä viedä pelkästään vaikka sähköpostiin vastaaminen.

Positiiviset viestit ovat tottakai asia erikseen, mutta joskus tulee myös niitä ei-positiivisia ja vaikka ne eivät mitään suorastaan negatiivisia olekaan, niin jo pelkkä hankala kysymys, mihin tällaisen lukihäiriöisen pitää muotoilla asiallinen vastaus, vie energiat niin vähiin, että loppupäivä menee siitä toipuessa.

Toipumisella tarkoitan aikaa, jonka haluan olla rauhassa, sillä hermo on niin kireällä, että muille vain tiuskin! Toipuminen voi olla sitä, että selaan esim. somea vähän niin kuin ”aivot narikassa” tyyliin, eli lukematta ja ymmärtämättä mitä selaan, mutta kuitenkin tekemättä mitään mikä vaatisi keskittymistäni. Ajatukseni ovat pitkään vielä siinä meilissä… Yleensä pyörittelen päässäni, että vastasinko oikein? Vastasinko kohteliaasti? Tuliko kaikki tarpeellinen asia ilmi, mitä olisin voinut vielä lisätä jne. Nämä ajatukset jatkuvat yleensä niin pitkälle, että menen nukkumaan. Siksi otankin joskus päiväunet ihan vaan, jotta herään uudestaan päivään ja saan uuden alun ajatuksilleni.

Eilen minulla oli konsultaatiopuhelu messengerissä erään ulkomaalaisen kosmetikanvalmistajan kanssa. Videopuhelu kesti alle tunnin, mutta huomasin, että puhelun jälkeen minun oli todella, todella vaikea keskittyä mihinkään, ja olisinkin kaivannut vain lepoa ja omaa rauhaa! Se ei kuitenkaan ollut mahdollista, sillä piti yksi iso tilaus laittaa valmiiksi ja niinpä siinä pakatessa huomasin hermojeni olevan kireämmät kuin viulunkieli ja virheitä sattui tämän tästä!

Sähköpostien vastaaminen onkin se asia, joka aamulla puristaa jo kurkussa ja vihloo sydämessä! Nykyään meiltä vastaakin meidän ihana Iida teidän meileihinne ja se on helpottanut hiukan päälläni vellovaa stressiä.

Samoin hiukan helpotusta on tuonut valikoimamme supistaminen. Osa vähemmän kysytyistä tuotteista on jäänyt Taikatuotteiksi, eli niitä valmistetaan vain silloin tällöin, yleensä yhden viikon ajan ja ne tulevat sitten tietyllä viikolla jälleenmyyjiemme saataville.

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Tämä on ihan hyvä järjestely ja saamme enimmät resurssit keskitettyä niihin tuotteisiin, joilla on eniten kysyntää. Tottakai valikoiman supistuminen on aiheuttanut myös närää, mutta uskon, että lopulta kaikkia osapuolia tyydyttää eniten se, että jälleenmyyjä saa tilauksensa meiltä nopeammin ja asiakas saa tuotteensa varmemmin ja nopeammin jälleenmyyjältä 🙂

Tällä viikolla täällä on muutenkin ollut hulinaa ja ylimääräistä stressiä, kun tyttären tyttökoira on juokuaikansa ajan täällä hoidossa. Verisiä pisteitä on meidän uusilla laminaateilla, kaikki koirien pedit on sotkettu ja niitä Nova-koiran juoksuhousuja on saanut pestä alvariinsa! Onneksi olemme pyykkietikan valmistaja ja valkkasin raikkaimman purkin mikä hyllystä löytyy ja sitä olen käyttänyt niin moppivedessä kuin pyykeillekin!

Valintani oli yksi uusista voimakkaammin tuoksuvista täysekologisista pyykkietikoistamme nimeltä May Chang. Nimi ei varmasti kerro mitään, mutta tuoksu muistuttaa lähimpänä sitruunaruohoa <3

Sen suomenkielinen nimi lienee Litsea ja sen öljyn kerrotaan olevan mielialaa nostattavaa ”hihitysöljyä”. Sen kyllä huomasimmekin täällä, kun ”pyykkietikoiden äiti”, eli äitini oli täällä niitä tekemässä ja hyvin hilpeällä tuulella olikin koko päivän 😀

Nuo uudet tuoksut muuten ovat sitten huomattavasti voimakkaampia kuin meidän totutut tuoksumme. Eli jos olet tuoksuherkkä niin nämä voimakkaammin tuoksuvat (ja silti täyskoelogiset ja 100% biohajoavat) pyykkietikat tunnistat siitä, että etiketin kaislikko on kiiltävä. (Kuva yllä). Niillä meidän ”normaaleilla” pyykkietikoilla, eli miedosti tuoksuvilla on tavallinen etiketin kaislikko, eli kaislikko ei kiillä 🙂 (Kuva alla).

Tänään olikin viikon paras meili sähköpostissani! Aluksi oli mennä kahvit väärään kurkkuun ja alkaa sydän tykyttämään, mutta luettuani loppuun yllätyin positiivisesti ja luin meilin ääneen myös miehelleni, joka aluksi myös kangistui kasvoistaan kunnes pääsin viestin loppuun 😀

Viesti kuului näin: ”Jouduin ostamaan kaupasta pyykkietikkaa ja oli melkoinen pettymys.
Vaikka laitan alle puoli korkillista haju on niin voimakas että päätä särkee..
Valmistaja jääköön nyt mainitsematta…
Sinun pyykkietikoissa ei ole näitä ongelmia ollut koskaan.
Eli taas iso kiitos tuotteista, tämä sinun pyykkietikka on erilainen kuin tämä jota ostin kun en päässyt sisustuskauppaan hakemaan Saaren Taikaa😊”

Kiitos ihanasta meilistä! Nämä kivat ja ihanat meilit ovat niitä asioita joiden takia tätä hullunmyllyä yleensäkään edes jaksaa!

Minulta on tulossa piakkoin muuten myös ihana huonetuoksu! Alunperin sen piti tulla Saaren Taialle, mutta brändiuudistuksen mukanaan tuomat aikatauluviivästykset ja muut ongelmat estivät nuo sunnitelmat ja katsoin, että saan sen nopeimmin ja varmimmin myyntiin muulla tuotemerkillä. Niinpä huonetuoksukin tulee Chosen by Johannalle, kunhan sen kaunis pahvipakkaus vielä saapuu painosta <3

Meillä on täällä Saaren Taiassa muitakin hauskoja projekteja tiedossa, olemme nimittäin lupautuneet suunnittelemaan toisillekin muutamia luonnollisia tuotteita, mitä ja kenelle, se selviää tässä varmasti kevään mittaan 🙂

Eipä mulla sitten tähän kirjoitukseen ole muuta lisättävää. Aika rönsyilevä kirjoitus, ihan niin kuin kirjoittajansakin! Toivottavasti kuitenkin sait selkoa ja kiitos sinulle, että viihdyit lukemassa loppuun asti 🙂 Kurkkaa nyt Chosen by Johanna sivuani vaikka se vielä onkin hiukan keskeneräinen 🙂Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: