Olohuoneen maalaus Tikkurilan Harmony Kookoksella ja alekoodi tuoksukynttilöille

Olohuoneen maalaus Tikkurilan Harmony Kookoksella ja alekoodi tuoksukynttilöille

Moikka moi ihana lukijani!

Päätin tuossa eräänä päivänä ihan extemporee, että meidän kotimme olohuone saa luvan muuttaa tyylinsä vaaleampaan ja tilasin netistä Tikkurilan Harmony seinämaalin Kookos väriin sävytettynä. Aika harva maalikauppa muuten toimittaa nettimyyntinä sävytettyjä maaleja, mutta jos sinulla on sellaiseen tarvetta, niin täältä saa!

Olohuone tehtiin tummaksi silloin, kun remontoimme kotiamme uuteen uskoon heti muutettuamme ja sillä hetkellä minulla oli menossa hieman tummempi kausi mielessä, jolloin olkkaristakin tuli todella tumma. Edellisessä kodissamme olimme juuri rempanneet olkkarin vaaleammalla harmaalla ja jotenkin sen saman tyylin jatkaminen heti seuraavassa talossa ei oikein innostanut.

Kuten kuvista näkyy, sävy on todella tumma.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Vaaleammat seinät vaativat myös hiukan muita uudistuksia, kuten koko setin uusia vilttejä ja sohvatyynyjä (kummatkin Jyskistä), uudet taulut ja matot sekä uuden tv-tason. Nykyinen tv-tasoni onkin oikeasti vanhanajan liinavaatelipasto tai ainakin sellaisena se on palvellut ”Muorini” kotona niin kauan kuin jaksan muistaa. Muori oli siis äitini äiti, minulle erittäin rakas ihminen <3

Muorin lipasto siirtyy myöhemmin toimistooni ja saa siellä tärkeän tehtävän säilyttää kuvausrekvisiittaani. Olohuoneen tv:n alle tilasin Vekeltä vaaleaa massiivitammea olevan boho-tyyppisen tv-tason.

Kuva: Veken kaluste

Ja Tuppukalusteesta muutaman samaa sävyä olevan maton 🙂

Maalaaminen valmiiksi kalustetussa kodissa on hieman hankalaa etenkin jos on lemmikkejä, joita ei voi siirtää, kuten meillä papukaijat, jotka asuvat olohuoneessa suuressa aviaariossa. Aviaarion sai siirrettyä tasan yhteen kohtaan olohuoneessa, jotta avin takaa pääsi maalaamaan.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Maalaus tapahtui siis seinä kerrallaan huonekaluja peitellen ja siirrellen.

Tikkurilan Harmony oli maalatessa lähes tuoksuton ja se on myös hengittävin seinämaali Tikkurilan valikoimassa. Tikkurila mainostaa maalia ekologisena ja sen kerrotaan sopivan oikein hyvin myös mm. lastenhuoneeseen. Papukaijoja ollessa asunnossa, täytyy maalien ja muiden hankinnassa olla tarkkana. Papukaijoilla on niin herkkä hengityselin, että ne saattavat jopa kuolla voimakkaista myrkyllisistä hajuista. Siksi meillä poltetaan kynttilöitäkin vain keittiössä, jossa on parempi ilmanvaihto ja kynttilöinä tottakai vain sellaisia soijavahakynttilöitä, jotka tuoksuvinakaan eivät eritä toksiineja!

Kuva: Saaren Taika

Ekaa kertaa 44-vuotisessa elämässäni teen mistään huoneesta lähes valkoisen! Minulla on aina ollut aika värikkäät huoneet aivan tumman purppuran punaisesta vaaleaan lilaan ja nyt sitten edellisessä talossamme, eli ensimmäisessä omassa omakotitalossa seinät olivat vaalean harmaat ja täällä seuraavassa omassa eri harmaiden sävyjä.

Taulutkin on AINA aikaisemmin ollut joko omia maalauksiani tai valokuviani, mutta nyt päätin rikkoa kaavan ja nettishoppasin Poster Storesta valmiiden tauluseinien inspiroimana muutaman itse valitsemani kuvan sarjaksi seinälle! Kuvasarjat ovatkin mielestäni aika tyylikkäät ja Poster Storen valmiista tauluseinistä voi hakea inspiraatiota omalle tyylilleen tai miksei vaikka ostaa suoraan koko tauluseinää valmiiksi suunniteltuna!

Kuva: Poster Store

Kas alla kuvia tähän astisesta muutoksesta. Matot ja tv-taso saapuvat ensi viikolla!

Olkkarista tuli kivan vaalea, huh, en koskaan olisi uskonut sanovani näin, sillä olen aina ollut hieman ärsyyntynyt vaaleasävyisiin huoneisiin, jotka näyttävät lähestulkoon kaikki toistensa kopioilta 😀 Noh, ehkä 44-vuotta vastavirtaan uiminen on alkanut kyllästyttää ja ikuisesti yyber-erottuvana nähty minäni haluaa vihdoin sulautua massaan ja muuttua vähemmän näkyväksi, myös sisustusessa 😀

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tässä muuten -15% alekoodi kynttilöihin ja huonetuoksuihin Saaren Taika Shoppiin: KYNTTILÄT15 Saaren Taika huonetuoksut ovat rakastettuja, sillä ne ovat paitsi todella kauniita, ne myös kestävät pitkään (6-12KK!). Tuoksukynttilät ovat vegaaniset ja myrkyttömät, ja erittävät lumoavaa tuoksua jo lyhyen aikaa palaessaan <31 thought on “Olohuoneen maalaus Tikkurilan Harmony Kookoksella ja alekoodi tuoksukynttilöille”