Olohuoneen maalaus Tikkurilan Harmony Kookoksella ja alekoodi tuoksukynttilöille

olohuone tikkurilan harmony kookos sisustus maalaus sisältää alekoodin saaren taika
Ekaa kertaa 44-vuotisessa elämässäni teen mistään huoneesta lähes valkoisen! Minulla on aina ollut aika värikkäät huoneet aivan tumman purppuran punaisesta vaaleaan lilaan ja nyt sitten edellisessä talossamme, eli ensimmäisessä omassa omakotitalossa seinät olivat vaalean harmaat ja täällä seuraavassa omassa eri harmaiden sävyjä.

Moikka moi ihana lukijani!

Päätin tuossa eräänä päivänä ihan extemporee, että meidän kotimme olohuone saa luvan muuttaa tyylinsä vaaleampaan ja tilasin netistä Tikkurilan Harmony seinämaalin Kookos väriin sävytettynä. Aika harva maalikauppa muuten toimittaa nettimyyntinä sävytettyjä maaleja, mutta jos sinulla on sellaiseen tarvetta, niin täältä saa!

Olohuone tehtiin tummaksi silloin, kun remontoimme kotiamme uuteen uskoon heti muutettuamme ja sillä hetkellä minulla oli menossa hieman tummempi kausi mielessä, jolloin olkkaristakin tuli todella tumma. Edellisessä kodissamme olimme juuri rempanneet olkkarin vaaleammalla harmaalla ja jotenkin sen saman tyylin jatkaminen heti seuraavassa talossa ei oikein innostanut.

Kuten kuvista näkyy, sävy on todella tumma.

Vaaleammat seinät vaativat myös hiukan muita uudistuksia, kuten koko setin uusia vilttejä ja sohvatyynyjä (kummatkin Jyskistä), uudet taulut ja matot sekä uuden tv-tason. Nykyinen tv-tasoni onkin oikeasti vanhanajan liinavaatelipasto tai ainakin sellaisena se on palvellut “Muorini” kotona niin kauan kuin jaksan muistaa. Muori oli siis äitini äiti, minulle erittäin rakas ihminen <3

Muorin lipasto siirtyy myöhemmin toimistooni ja saa siellä tärkeän tehtävän säilyttää kuvausrekvisiittaani. Olohuoneen tv:n alle tilasin Vekeltä vaaleaa massiivitammea olevan boho-tyyppisen tv-tason.

Kuva: Veken kaluste

Ja Tuppukalusteesta muutaman samaa sävyä olevan maton 🙂

Maalaaminen valmiiksi kalustetussa kodissa on hieman hankalaa etenkin jos on lemmikkejä, joita ei voi siirtää, kuten meillä papukaijat, jotka asuvat olohuoneessa suuressa aviaariossa. Aviaarion sai siirrettyä tasan yhteen kohtaan olohuoneessa, jotta avin takaa pääsi maalaamaan.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Maalaus tapahtui siis seinä kerrallaan huonekaluja peitellen ja siirrellen.

Tikkurilan Harmony oli maalatessa lähes tuoksuton ja se on myös hengittävin seinämaali Tikkurilan valikoimassa. Tikkurila mainostaa maalia ekologisena ja sen kerrotaan sopivan oikein hyvin myös mm. lastenhuoneeseen. Papukaijoja ollessa asunnossa, täytyy maalien ja muiden hankinnassa olla tarkkana. Papukaijoilla on niin herkkä hengityselin, että ne saattavat jopa kuolla voimakkaista myrkyllisistä hajuista. Siksi meillä poltetaan kynttilöitäkin vain keittiössä, jossa on parempi ilmanvaihto ja kynttilöinä tottakai vain sellaisia soijavahakynttilöitä, jotka tuoksuvinakaan eivät eritä toksiineja!

Kuva: Saaren Taika

Ekaa kertaa 44-vuotisessa elämässäni teen mistään huoneesta lähes valkoisen! Minulla on aina ollut aika värikkäät huoneet aivan tumman purppuran punaisesta vaaleaan lilaan ja nyt sitten edellisessä talossamme, eli ensimmäisessä omassa omakotitalossa seinät olivat vaalean harmaat ja täällä seuraavassa omassa eri harmaiden sävyjä.

Taulutkin on AINA aikaisemmin ollut joko omia maalauksiani tai valokuviani, mutta nyt päätin rikkoa kaavan ja nettishoppasin Poster Storesta valmiiden tauluseinien inspiroimana muutaman itse valitsemani kuvan sarjaksi seinälle! Kuvasarjat ovatkin mielestäni aika tyylikkäät ja Poster Storen valmiista tauluseinistä voi hakea inspiraatiota omalle tyylilleen tai miksei vaikka ostaa suoraan koko tauluseinää valmiiksi suunniteltuna!

Kuva: Poster Store

Kas alla kuvia tähän astisesta muutoksesta. Matot ja tv-taso saapuvat ensi viikolla!

Olkkarista tuli kivan vaalea, huh, en koskaan olisi uskonut sanovani näin, sillä olen aina ollut hieman ärsyyntynyt vaaleasävyisiin huoneisiin, jotka näyttävät lähestulkoon kaikki toistensa kopioilta 😀 Noh, ehkä 44-vuotta vastavirtaan uiminen on alkanut kyllästyttää ja ikuisesti yyber-erottuvana nähty minäni haluaa vihdoin sulautua massaan ja muuttua vähemmän näkyväksi, myös sisustusessa 😀

Tässä muuten -15% alekoodi kynttilöihin ja huonetuoksuihin Saaren Taika Shoppiin: KYNTTILÄT15 Saaren Taika huonetuoksut ovat rakastettuja, sillä ne ovat paitsi todella kauniita, ne myös kestävät pitkään (6-12KK!). Tuoksukynttilät ovat vegaaniset ja myrkyttömät, ja erittävät lumoavaa tuoksua jo lyhyen aikaa palaessaan <3

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Yksi vastaus

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: