Ohjeet artikkelin kirjoittamiseen.

Hallintapaneelin vasemmasta reunasta Artikkelit -> Lisää uusi
Kirjoita artikkelille kuvaava otsikko
Valitse artikkelin kategoria oikeasta reunasta Kategoriat kohdasta
Lisää muutamia avainsanoja oikeaan sivupalkkiin Avainsanat kohtaan, erottele ne pilkulla, mitä useamman lisäät, sen useammilla hakusanoilla artikkeli jatkossa löytyy myös hakukoneilla
Aseta artikkelikuva, tämä kuva näkyy otsikkokuvana esim someen jaettaessa, tämä on ainoa kuva joka ladataan blogin mediatiedostoihin, kuvan tulee olla pienennetty n. 800-1000 pikseliä pisin sivu, loput kuvat lisätään ulkoisilta palvelimilta, ohje alempana
Aloita artikkelin kirjoittaminen

Lisää kuva ulkoisesta osoitteesta (URL), jos sinulla ei ole ulkoista kuvapalvelua käytössäsi (Flick, PhotoBucket, Aijaa.com jne) niin voit lisätä kuvia omalle Facebook tilillesi, niin, että kuvat eivät kuitenkaan näy Facebook kavereillesi, mutta voit linkittää niitä ulkoisesti, esim tähän blogiin. Lisää kuva seinällesi ja valitse näkyvyydeksi Vain Minä

Klikkaa lataamasi kuva auki ja paina kuvan päällä hiiren oikealla painikkeella ja kopio kuvan osoite

Palaa osoite kopioituna takaisin artikkelin kirjoittamistilaan ja klikkaa ylhäältä Lisää media kohtaa ja sieltä Lisää URL

Liitä kopioimasi osoite URL kohtaan, huom, pyyhi pois “http://” ensin ja lisää vasta sitten

Nyt kuva on lisätty ja klikkaamalla kuvaa voit valita “Ei tasausta” jolloin kuva sommittuu nätisti tekstien väliin

Jatka kirjoittamista ja kuvien lisäämistä =)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.