Niin vaikea ahdistus päällä, että pelkään alkoholisoituvani

Olen huolissani siitä, että tämä kuormitus on saanut minut kolmesti ihan vakavissani miettimään ryyppäämisen aloittamista ja mikä tässä on pelottanut eniten, on se tunne, että siitä alkaisi paha ja pitkä putki, jota en kykenisi pysäyttämään. 

Hei vaan arvoisa lukija.

Tänään, kun istun pöytäni ääressä kirjoittamassa tätä hyvin vaikeaa asiaa, tunnen voimieni olevan loppu. Loppu kaikkeen tähän kiireeseen, ahdistukseen, tärinään, hermostukseen, stressiin, toivottomuuteen ja epätoivoon. Tunteet, mitä tällä hetkellä koen ovat loppuun palaneen ja vakavasti masentuneen henkilön tunteita. Eikä ihme, onhan varoitusmerkit tästä olleet ilmassa jo parin vuoden ajan.

Mistä kaikki alkoi?

Kun perustin Saaren Taika tuotemerkin vuonna 2017, tein kaikki tuotteet itse käsityönä. Sillon toiminta oli hyvin pienimuotoista ja pyykkietikat, voiteet, ja saippuat valmistuivat helposti kosmetiikkakontissamme samalla, kun hallinnoin laskutuksen, verkkokaupan pyörittämisen, markkinoinnin, tuotekuvaamisen, sisällöntuotannon, somen ja asiakaspalvelun siinä ohesessa.

Hyvin nopeasti kuitenkin etenkin some ja asiakaspalvelu alkoivat kuormittaa minua niin kovin, että jätin ne hoitamatta. Jätin latsomatta some kommentit ja jätin vastaamatta asiakapalvelun meileihin.

Ahdistus, paniikkihäiriö ja sosiaalisten tilanteiden pelko, jotka kaikki minulla on diagnosoitu ja nuorempana, vaikeuttivat tällaisten asioiden hoitamista pahasti.

Pelkkä sähköpostin avaamisen ajattelu sai, ja saa edelleen enenevissä määrin, sydämen hakkaamaan ja kädet tärisemään. Some kommenttien katsomisesta en voinut, enkä edelleenkään voi, edes haaveilla! Onneksi tänään meillä on loistavat työntekijät palkattu kumpaankin tehtävään, eikä minun tarvitse itse enää stressata niitä.

Voimakas kasvu

Toimintamme kolmantena vuonna liikevaihtomme kipusi liki kolmeen miljoonaan euroon ja nyt neljäntenä, ja kuluvana vuotena saatamme hipoa jopa seitsemän miljoonan liikevaihtoa. Paitsi tavarassa, myös hallinnoinnissa tuo räjähdysmäinen kasvu on tuonut paljon kasvukipuja.

Kun yhtäkkiseen tavaran hurjaan menekkiin on tarvittu paitsi lisää tuotteita, myös lisää henkilökuntaa hoitamaan kaikkea sitä tavaraliikennettä, joka tulee sisään niin tuotteina, kuin raaka-aineinakin, sekä uloslähtevän tavaran hallinnoimiseen, eli tilaustenkäsittelyyn ja varaston hoitoon, on yrityksellemme jouduttu välillä kovassakin kiireessä rekryämään uutta porukkaa. 

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Paljon uusia kasvoja, monissa uusissa tehtävissä.

Itse en sosiaalista rajoittuvuutta aiheuttavien sairauksieni vuoksi ole yleensä ollut mukana rekryissä, työhaastatteluissa, enkä usein tunne nimeltä kasvoja, jotka varastolla vastaani tulevat, silloin harvoin, kun itse siellä käyn, kun muita on paikalla. 

Kasvu on kuitenkin ollut tänä vuonna niin kovaa, että kesästä alkaen olen joutunut itsekin osallistumaan videopalavereihin, sähköpostikeskusteluihin ja nyt loppu vuonna jopa yhteen tai kahteen työhaastatteluunkin.

Kaikki tämä on näkynyt minulla unettomuutena, vatsa- ja pään särkynä, käsien ja jalkojen vapinana, hengenahdistuksena, närästyksenä, vihlovana kipuna rinnassa ja selässä. Olen joutunut turvautumaan lääkitykseen saadakseni tärinän kuriin ja tällä hetkellä tärinä alkaa jo pelkästä ajatuksesta joutua avaamaan sähköpostia. 

Puhelinhan minulla on ollut äänettömällä jatkuvasti jo parin vuoden ajan. Puhelinnumeroa yrityksellemme ei löydy lainkaan juuri em. asioiden vuoksi. Mutta tällä viikolla jouduin sitten poistamaan myös Whatsapin ja Messengerin puhelimestani, sillä en pysty tällä hetkellä vastaanottamaan viestejä edes omilta perheenjäseniltäni.

Pidän tilannetta vakavana ja toivon, että tunne menisi pian ohi. Itselläni ei mielestäni ole koskaan ollut alkoholiongelmaa, vaikka muihin päihteisiin olenkin ollut koukussa. En ole koskaan erityisemmin tykännyt edes ryypiskelystä, vaikka nuorempana sitä toki tulikin harrastettua. Nyt kuitenkin olen huolissani siitä, että tämä kuormitus on saanut minut kolmesti ihan vakavissani miettimään ryyppäämisen aloittamista ja mikä tässä on pelottanut eniten, on se tunne, että siitä alkaisi paha ja pitkä putki, jota en kykenisi pysäyttämään. 

Sosiaalisten tilanteiden pelko, ainainen riesani, elämäni pilaaja!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: