Näkymät Aurajoelle korkealta Maununtyttärenpuistosta ja Saaren Taika® suolasaippuan teho elämässä ilman deodoranttia

Näkymät Aurajoelle korkealta Maununtyttärenpuistosta ja Saaren Taika® suolasaippuan teho elämässä ilman deodoranttia

Moikka moi arvoisa lukijani ja oikein mukavaa Joulupäivää!

Meidän Joulupäivämme kului Turussa, kun perheen teiniläinen halusi tuhlata lahjaksi saamiaan rahoja käytetyn pelikoneen ostoon. Samalla reissulla ajateltiin tehdä pieni kinkunsulattelulenkki ja kavuta Aurajoen yläpuoliselle kalliolle katsomaan näköaloja. Siitä onkin jo varmaan pian 10 vuotta, kun olen siellä viimeksi käynyt, ja nykyään siellä onkin kerrostaloja vieri vieressä ja alueelle muutenkin vapaampi pääsy. Aikoinani, kun siellä viimeksi kävin, pääsi alueelle vain aidassa olleesta reijästä, mutta nyt alueella oli oikein kävelypolut, pöydät ja penkitkin!

Upeita uusia kerrostaloja oli syntynyt rannalle ja niiden ylimmistä kerroksista on varmasti aivan sairaan upeat näkymät merelle ja yli Turun!

Kerrostalojen viereltä meni polku ylemmäs kallioille josta näkymät Aurajokeen avautuivat.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Mäellä oli myös muistomerkki miinojen raivaajille.

Pois lähdettäessä käytiin vielä katsomassa Wärtsilän kaasukelloa, joka on tasaisesti sihahduksen päästävän Turku Energian pyöreän rakennuksen vierellä.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Koko päivä meni taas reissussa, milloin hikoillessa talvitamineissa kuumassa autossa, milloin ”hikijumpatessa” ylös jyrkkiä ja risuisia Aurajokirannan mäkiä! Deodorantteja en ole enää käyttänyt laisinkaan sen koommin, kun kehittelin Saaren Taialle enemmän suolaa sisältävät Särkisalon- ja Saariston Suolasaippuat. Tänäänkään ei kainaloissa hiki haissut, eikä niin mikään muukaan 🙂

Saaren Taika® tuotteista voi lukea lisää täällä: www.saarentaika.com ja listan jälleenmyyjistä löydät täältä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat.