Näkymät Aurajoelle korkealta Maununtyttärenpuistosta ja Saaren Taika suolasaippuan teho elämässä ilman deodoranttia

Näkymät Aurajoelle korkealta Maununtyttärenpuistosta ja Saaren Taika suolasaippuan teho elämässä ilman deodoranttia

Moikka moi arvoisa lukijani ja oikein mukavaa Joulupäivää!

Meidän Joulupäivämme kului Turussa, kun perheen teiniläinen halusi tuhlata lahjaksi saamiaan rahoja käytetyn pelikoneen ostoon. Samalla reissulla ajateltiin tehdä pieni kinkunsulattelulenkki ja kavuta Aurajoen yläpuoliselle kalliolle katsomaan näköaloja. Siitä onkin jo varmaan pian 10 vuotta, kun olen siellä viimeksi käynyt, ja nykyään siellä onkin kerrostaloja vieri vieressä ja alueelle muutenkin vapaampi pääsy. Aikoinani, kun siellä viimeksi kävin, pääsi alueelle vain aidassa olleesta reijästä, mutta nyt alueella oli oikein kävelypolut, pöydät ja penkitkin!

Upeita uusia kerrostaloja oli syntynyt rannalle ja niiden ylimmistä kerroksista on varmasti aivan sairaan upeat näkymät merelle ja yli Turun!

Kerrostalojen viereltä meni polku ylemmäs kallioille josta näkymät Aurajokeen avautuivat.

Mäellä oli myös muistomerkki miinojen raivaajille.

Pois lähdettäessä käytiin vielä katsomassa Wärtsilän kaasukelloa, joka on tasaisesti sihahduksen päästävän Turku Energian pyöreän rakennuksen vierellä.

Mainos
Saaren Taika - Aidosti ekologista!
Saaren Taika jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

Koko päivä meni taas reissussa, milloin hikoillessa talvitamineissa kuumassa autossa, milloin ”hikijumpatessa” ylös jyrkkiä ja risuisia Aurajokirannan mäkiä! Deodorantteja en ole enää käyttänyt laisinkaan sen koommin, kun kehittelin Saaren Taialle enemmän suolaa sisältävät Särkisalon- ja Saariston Suolasaippuat. Tänäänkään ei kainaloissa hiki haissut, eikä niin mikään muukaan 🙂

Saaren Taika tuotteista voi lukea lisää täällä: www.saarentaika.com ja listan jälleenmyyjistä löydät täältä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat.

Haluatko ryhtyä Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Pyydä tunnukset jm-kauppaan sähköpostilla saarentaika@gmail.com

 

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: