Myynnissä edullinen saaristokoti (tie perille, valokuitu, venevalkamaoikeus) 75t€ – Ota vastaan syksyn tunnelmalliset illat lämpimässä ja romanttisessa saaristokodissa.

Myynnissä edullinen saaristokoti (tie perille, valokuitu, venevalkamaoikeus) 75t€ – Ota vastaan syksyn tunnelmalliset illat lämpimässä ja romanttisessa saaristokodissa.

Moikka moi ihana lukijani! On aika taas jakaa kauniin saaristokotimme myynti-ilmoitusta, jaathan sinäkin tuttavillesi, jos vaikka joku heidän tuttunsa hakee parhaillaan kivaa pikku paikkaa itselleen idyllisestä saaristosta 🙂

Kohteen tarkemmat tiedot Etuovessa: https://www.etuovi.com/kohde/7853652

N. 85-95 neliöinen hyväkuntoinen rintamamiestyyppinen omakotitalomme etsii uusia asukkaita. Voit olla joko lomapaikkaa vailla tai pysyvä asukas, kotimme on soveltuva kumpaan tahansa!

Täällä kauniilla Isoluodon saarella eteläisen salon saaristossa voit ottaa vastaan syksyn hempeät ja tunnelmalliset illat keittiön ikkunan äärestä auringonlaskua ihaillen <3

Pihalla kasvavat omenapuut odottavat satonsa kerääjiä, mehukkaita omppuja onkin useaa eri lajiketta. Pihassa kasvaa myös runsaat marjapensaat sekä satoisat tyrnit. Omalta tontilta löytyy myös runsaat mustikka-, puolukka-, ja sienestyspaikat!

Veneilijöille löytyy isommat vuokrapaikat 2km ja 6 km päästä sekä pienveneelle venevalkama parinsadan metrin päästä rannasta.

Talossa on valokuitu nettisurffareille, pesukone liitäntöjä löytyy 2 kappaletta, pesukone, vasta hankittu astianpesukone, jääkaappi-pakastin, hella ja kaikki normaalit kodin perustarpeet.

Jätevesiasiat ovat kunnossa, talolla on imeytyskenttä ja harmaavesisäiliö pesuvesille sekä umpisäiliö jätevesille.

Kellarissa olevan saunan lauteet on uusittu tänä kesänä, yläkerran kaikki ikkunat on uusittu myös tänä kesänä. Tontilla on lämmin 12m2 työtila kauniilla terassilla, sekä puuvaja.

Talo on lämmin, liiketoiminnan kanssa vuoden kokonais sähkönkulutus on ollut n. 14000kWh. Asuinkerroksessa kaksi puusijaa (pönttöuuni, puuhella), joilla lämpeää koko talo vessaan ja yläkertaan asti. Kylmänäkin talvena n. 6-9 kuutiota puuta riittää hyvin koko talon lämmittämiseen ja saunomisiin. Puut saa edullisesti kotiin tuotuna läheiseltä yhtiöltä n. 50€/heittokuutio hintaan (kuivaa koivua).

Lisäksi tiemaksu on n. 50-60€/vuosi, roskismaksu n. 60€/vuosi, umpisäiliön tyhjennys n.125€/kerta, säiliö on noin 5 kuutiota. Edullista ympärivuotista asumista kauniissa miljöössä omassa rauhassa siis.

Mainos
Saaren Taika® - Aidosti ekologista!
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

Alue on viihtyisä ja rauhallinen sekä ympärivuotisia, että kesäasukkaita miellyttävä paikka, rantaan, jossa venevalkamaoikeus, on muutama sataa metriä. Läheltä löytyy myös vierasvenesatamat, kahviloita, ravintoloita, Posti ja kauppa.

Lähistöllä Teijon kaunis kansallispuisto, sekä Latokartanonkosken luontopolku, useita virkeitä ruukkikyliä (Teijo, Mathildedal), Vårdkasbergetin näköalakalliot ja luolastot jne.

Tutustu kohteeseen Etuovessa: https://www.etuovi.com/kohde/7853652

Ja lue lisää talosta täällä blogissa:

Ihana lukijani! Apuasi tarvitaan saarikotimme myynnissä!

Myydään ryhdikäs omakotitalo/kesäkoti luonnonkauniissa saaressa Särkisalossa venevalkamaoikeudella + 12m2 lämpimällä harrastetilalla, 3h+k+wc+2vh+th+sauna+var 75000€

 1 thought on “Myynnissä edullinen saaristokoti (tie perille, valokuitu, venevalkamaoikeus) 75t€ – Ota vastaan syksyn tunnelmalliset illat lämpimässä ja romanttisessa saaristokodissa.”

Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: